Ξερω πως ειναι ενα θεμα ισως χιλιοσυζητημενο....ομως δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω πολλα απο το κοιταγμα τον θεματων στα φορουμ....εισα οτι ολα ειναι πολυ αναλυτικα ( ισως αυτο να με μπερδεψε περισσοτερο )...μπορει να γινομαι κουραστικος ομως εχω και εγω τις αποριες μου

... Δεν εχω ξανα ασχοληθει ποτε ξανα με ηχογραφηση ομως θα το ηθελα...παιζω κιθαρα εδω και καιρο(ηλεκτρικη) και πιο συγκεκριμενα με ενα γκρουπακι , αποτελουμενο απο κιθαρα ηλεκτρικη-ακουστικη , μπασο , αρμονιο , και φωνη....το μονο που διαθετω ειναι την κιθαρα , ενισχυτη και πεταλιερα ( Gnx3000 Digitech )...παλια μεν αλλα αυτη εχουμε

...μεσω τις πεταλιερας εχει και ενα software για το pc ( ProTrack Plus )..η πεταλιερα απο οσο διαβασα λειτουργει και ως καρτα ηχου...εχει διαφορα βυσματα ( για μικροφωνο κιθαρα φυσικα keyboard και xlr και line outputs και inputs ) προσπαθησα να ηχογραφησω με την κιθαρα ομως καθως εκανα record ακουγονταν αυτο επαιζα και απο πισω ακριβως το ιδιο με μια καθυστερηση...μπερδεμα....θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να εχω (οσο πιο απλο γινεται) ετσι ωστε να πετυχω μια ηχογραφηση για τα παραπνω οργανα...ακομη και μια αντιγραφη επικοληση απο αλλα θεματα θα βοηθουσε....