Γνώμη μου κράτα το floyd, είναι ένα effe παραπάνω, το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως μπορείς να φανταστείς. Εγώ έχω σε σχεδόν όλες μου τις κιθάρες, και το χρησιμοποιώ για tremolo και σπάνια ή ποτέ για dive bombs και λοιπά 80's κυρίως κόλπα. Αν αλλάξεις μια δυο φορές χορδές, πάει το έμαθες δεν είναι και καμιά μυστική τέχνη. Τώρα αν παίζεις μόνο ρυθμικά, άστο μην μπλέκεις. Ένα ποιοτικό floyd είναι για μένα must σε όλες τις superstrat Κιθάρες. Ακόμα και ας για κάποιο λόγο δεν συμβαδίσετε, το κλειδώνεις και τέρμα, ούτε μπρος ούτε πίσω. Για μένα floyd δαγκωτό!
Από εκεί και πέρα ενισχυτή, εγώ θα πρότεινα κάποια κεφαλή. Η λύση του Dark Terror είναι καταληκτική. Τον έχω και προτείνω ανεπιφύλαχτα! Τον δοκίμασα σε διαφορετικές καμπίνες και είναι παντού πολύ καλος! Από εκεί και πέρα με Bugera δεν έχω παίξει, δεν έχω άποψη αλλά ακούω τα καλύτερα. Επίσης θα σε ικανοποιήσει και ο Blackstar HT-5, ο οποίος είναι και αυτός ένας πολύ καλός ενισχυτής, με ωραία καλούδια. Πολλά έχουν ακουστεί, αλλά σε μία 1Χ12 ή 2Χ12 καμπίνα με Vintage 30s κελαηδάει! Τον έχω και σου λέω από εμπειρία!
Δες και στα μεταχειρισμένα, κατά καιρούς παίζουν πολύ καλά κομμάτια μεταχειρισμένα και μπορείς είτε να πάρεις κάτι σε καλύτερη τιμή από καινούργιο, ή κάποιο κομμάτι που φεύγει από το budget σου να το βρεις φθηνότερα.