Ο λόγος που δεν έγραψα εντυπώσεις είναι πως θα έχω καμπίνα στα χέρια μου στο τέλος της εβδομάδας και προς το παρόν τον έχω δουλέψει μόνο μέσω του line out. Να πω για παράδειγμα ότι για μένα το headroom είναι τελικά επαρκές ακόμα και με τις stock λυχνίες αφού υπάρχει περίπτωση με το μεγάφωνο της καμπίνας να "σπάει" νωρίτερα; Λογικά θα αλλάξουν οι εντυπώσεις...
Η καμπίνα είτε θα είναι μέρος της επόμενης αγοράς (σετ κεφαλή+καμπίνα, οπότε απαντάω και στην ερώτησή σου

) ή -σε περίπτωση που στραβώσει το οικονομικό θέμα- έχω ήδη κανονίσει με φίλο τεχνικό και μάστορα να φτιάξουμε μια customized 1x12 κλειστή που θα της ρίξουμε ένα vintage 30.
Γενικά πάντως είμαι ικανοποιημένος αφού ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που έψαχνα!
Η ένταση είναι υπεραρκετή και είναι σίγουρο πλέον πως δεν χρειάζομαι ενισχυτή πάνω από 5W (λάμπας).
Όπως είπα το καθαρό headroom δεν είναι λιγότερο από αυτό που χρειάζομαι αλλά μπορεί να φταίει και η μάλλον πεθαμένη προενισχύτρια (θα σου πω παρακάτω).
Αρχικά με τράβηξε πιο πολύ το thick mode όπως το περίμενα, αλλά τώρα έχω εκτιμήσει εξίσου και το bright.
Πριμαριστό τον βρήκα, ναι, αλλά όχι υπερβολικά.
Είναι κάπως fuzzy αλλά για τα δικά μου γούστα αυτό είναι καλό καθώς ο ήχος που μου αρέσει είναι "λίγο βρώμικος ενισχυτής με light fuzz μπροστά" (όχι υπερβολικό fuzz, σκέψου π.χ. Black Keys, ήχο που νομίζω ότι ο LNT τουλάχιστον σε thick mode τον έχει άνετα).
Αναφορικά με τις λυχνίες, παρατηρώ πως ενώ η μεσαία και η τελική ανάβουν κανονικά, η preamp είναι σχεδόν εντελώς σκοτεινή.
Λέω λοιπόν μέχρι να έρθουν οι νέες λυχνίες να κάνω το εξής: αφού η τελική θα έπρεπε να είναι μικρότερου gain factor από αυτήν που φοράει τώρα, ίσως βάλω την ψόφια EH από την V1 στην V3 και την JJ που φαίνεται πιο ζωντανή να την μετακινήσω από την V3 στη V1.
Παρεπιπτόντως, η αλλαγή που συζητούσαμε παραπάνω (12AY7 ή 5751 αντί για 12AX7) αφορά μόνο στην V1, όχι και στις δύο, σωστά;