Και γω από τη πλευρά μου, νομίζω οτι είμαι γ**άτος. Ψέματα, είμαι σίγουρος, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Δε ρώτησα τί είναι η καλή χρωματική φυσαρμόνικα, είναι παντελώς εκτός του πεδίου μου, και δε μιλάω για πράγματα που δε γνωρίζω. Σύμφωνα με τις εξισώσεις σου, όλες οι ζεστές φυσαρμόνικες είναι καλές. Αρα ειναι όλες καλες. Αρα το "καλός" δεν έχει νόημα σαν ιδιότητα, δε διαχωρίζει κάτι. Είναι σα να λες οτι μια συγκεκριμένη κουταλιά ζάχαρη είναι γλυκιά. Μπράβο σου για τη παρατήρηση, αλλα δε κατάφερες και κάτι.
Ας μιλήσουμε όμως για το καλό ενισχυτή, που τόσο πρόσφορα είπες τί είναι. Στα δικά σου πλαίσια, του ηλεκτρονικού, πολύ πιθανό ο ορισμός σου να ισχύει. Στα πλαίσια μιας μπάντας, όχι. Εσύ μιλάς για ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΗΜΑΤΟΣ, εδώ μιλάμε για ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΙΘΑΡΑΣ. Εϊναι 2 διαφορετικά πράγματα. Στα πλαίσια της μπάντας ΚΥΝΗΓΑΜΕ τη παραμόρφωση. Όποια να 'ναι παραμόρφωση? Οχι. Κυνηγάμε τη ΚΑΛΗ παραμόρφωση. Και ειλικρινά στο λέω φιλικά αυτό, ότι κατάλαβες, κατάλαβες.
Μπορείς να καταλάβεις την ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ διαφορά σε επίπεδο νοηματικού προσδιορισμού μεταξύ του "θερμός" και "καλός"? Καλά, το "ευτυχισμένος", έσπασε όλα τα κοντερ, αλλά στα 2 παραπάνω, μπορείς?
Κρύο μέταλλο + θερμή αναπνοή +αφυγραντήρας= Φυσαρμόνικα που μοιάζει με άγγελο.
Κρυο μέταλλο + θερμή αναπνοη 12 μονάδες κλίμακας Beaufort=Φυσαρμόνικα που παίζει
Κρύο μέταλλο + θερμή αναπνοή Balrog= Λιωμένο μέταλλο= Terminator 2 T-1000
Αντί να γράψεις "αν δε ζεστανετε τη φυσαρμόνικα, θα κάτσει υγρασία", προσπαθείς εμπειρικά να βγάλεις εξισώσεις. Και εδώ, με το "θερμος" και "ψυχρός" (Που δε ξέρεις κάν το βρασμό του σάλιου, ή την ατμοσφαιρική πίεση, ή τη τάση ατμών του) κάτι βγάζει νόημα. Στο "Καλός" και "κακός", νόημα δε βγάζεις που να χτυπάς το πόδι σου κάτω.