Επιτελους μπορω να πω οτι το Rig δουλευει σωστα!!!! Εχω μια πεταλιερα εντελώς διαφανη μπροστά απο εναν φοβερό JVM με 4CM!!!!
Για αρχή να πω οτι παρα πολυ βοηθησε ενα αρθρο στο
http://www.bossgtcentral.com/showthread.php?19013-GT-10-Unity-Gain-Patch, στο δυνονται οδηγιες ωστε να γινουν σωστες οι σταθμες (unity gain) σε ολες τις εισοδους-εξοδους που χρησημοποιουμε κατα το 4CM. Βεβαια εγω στην προκειμένη περιπτωση πηρα ετοιμες τις μετρησεις μιας και δεν εχω SPL meter ωστε να βρω τις δικες μου. Ευτυχώς όμως οι GT10 δεν πρεπει να εχουν αποκλίσεις μεταξή τους μιας και οι μετρήσεις του Ricig δουλεψαν και σε μενα σωστα.
παρακάτω θα γραψω αναλυτηκα τις ρυθμισεις που εκανα στην GT10 ωστε να ειναι απολυτως διαφανη πανω στον ενισχυτη.
Στον JVM: Parallel loop 100% wet on -10db
Στην GT10: Το μαύρο Output Knob Τέρμα ανοιχτό (about 5 o'clock)
Output: Stack Return (Αν και δεν νομίζω οτι έχει σημασία στο 4CM)[/color]
System-> Input/Output: Low Gain: -3db, Mid Gain: 0db, Mid Freq: 100hz, Mid Q: 16, High Gain -4db, Main Out: -10db
Guitar input: Level -2db
Presence +2db (Note: Αυτό εξαρτάται από την κιθάρα και δεν ειναι στανταρ. Η δικια μου είναι μια Les paul με Seymour Duncan JB/Jazz... Θέλει διαφορετική ρύθμιση για κάθε όργανο)S/R (set for every patch): Mode: Normal, Send Level: 118, Return Level: 82
(οι Ρυθμίσεις που προτείνει ο Ricig από το bossGTcentral)Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί το unity gain ωστε να δουλέψουν όλα σωστά!