i) Δύσκολο αρχηγέ μου, το έκανες πολύ δυσανάγνωστο χωρίς λόγο.
Έχεις απόλυτο δίκιο… είναι από αυτές τις μαλ***ες που ενώ στον έναν επεξεργαστή κειμένου (ανορθόγραφος γάρ) φαίνεται μια χαρά στον άλλον είναι σκέτη μαλ***α…
---
ii) Καταρχάς για κανένα λόγο δε κατάλαβα τη σχέση του 3Β με τα υπόλοιπα. Ποιος λές οτι έχει αυτό το σύνδρομο?
Επιφυλάσσομαι για το μέλλον…
---
iii) Είναι όμως λιγο κακό, ή μάλλον άσχημο, όταν βλέπεις οτι η παρέμβαση σου κρίνεται άστοχη, να γυρνάς και να λες οτι έκανες πλακίτσα και χούμορ.
Κάνεις τεράστιο λάθος. Σε αυτό το forum πλέον καλός ή κακός (κακός) γράφουν σε μόνιμη ή ημι-μόνιμη βάση συγκεκριμένα άτομα. Αν έκανες τον κόπο να ανατρέξεις στις δικές μου αναρτήσεις θα διαπίστωνες πως σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις γράφω με μια δόση αυτοσαρκασμού και αστεϊσμού. Προς Θεού δεν έχω την απαίτηση να το είχες κάνει, ούτε να θυμάσαι τι έχω γράψει και πού, ωστόσο προτού καταφύγεις σε διατυπώσεις-διαπιστώσεις όπως η παραπάνω καλό θα ήταν να έχεις your facts straight. Αν μπορώ εγώ (με ένα μυαλό που κάθε άλλο παρά υποδειγματικό μπορεί να χαρακτηριστεί) να έχω εμπεδώσει ποιος εδώ μέσα είναι γενικότερα zen, ευγενικός, εριστικός, μαλακάκος, ξερόλας, με ποιον συμφωνώ τις περισσότερες φορές και ποιον διαφωνώ σίγουρα μπορείς και εσύ… Δεν προσπάθησα ποτέ στην ζωή μου να αποποιηθώ ευθύνες κάνοντας “πλακίτσα”, δεν διάγω τον βίο μου κατ`αυτόν τον τρόπο και θα σε παρακαλούσα αν μη τι άλλο αν δεν έχεις την πλήρη εικόνα να είσαι πιο φειδωλός…
---
v) Σαφώς και το πιθανότερο είναι να διορθωθώ απο τον onfire, αλλά ρώτησε για τη δυσκολία μετάβασης από Χ σε Υ χορδές, και εσύ γράφεις τι ΑΡΕΣΕΙ σε έναν επιτυχημένο μπασίστα. Αν τη κρίνεις επιτυχημένη...Ξέρω γω, κρίνε την.
Δεν θα αναφερθώ σε σένα per se ωστόσο μιας και εσύ το έθιξες άκουσε με… ο OP έκανε μια ερώτηση για την οποία για δεν υπήρξε καμία απάντηση (και τονίζω το καμία). Επειδή ο onfire δεν είναι από αυτούς τους one question members σίγουρα την έψαξε αλλιώς, σίγουρα είχε κατασταλάξει στο τί θέλει και απλά αναζητούσε μια δυο σκέψεις για την μετάβαση. Επειδή και εγώ έχω ποστάρει στο παρελθόν χωρίς να λάβω απάντηση και επειδή δεν νοώ να υπάρχει προβληματισμός σε ένα μουσικό forum (το οποίο απαρτίζουν μερακλήδες άνθρωποι και όχι σαπρόφυτα life-style σελίδων με προβληματισμούς πιο club έχει το καλύτερο red carpet photo gallery) έγραψα με ελαφρά την καρδία το κοντό μου. Υπάρχει κάτι απίστευτα μελαγχολικό και άσχημο (τουλάχιστον στην δική μου υποκειμενική σκέψη) σε ένα post χωρίς καμία απάντηση.
Ακόμα και αν η ερώτηση είναι χιλιοειπωμένη, ακόμα και αν έχει καλυφθεί σε άλλα 1000 threads πιστεύω πως κάθε προβληματισμός είναι εύλογος και αξίζει μιας ανταπόκρισης. Υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν καν την λειτουργία της αναζήτησης (συμπεριλαμβανομένου και εμού κάποια στιγμή πίσω στο χρόνο). Η παράθεση λοιπόν έστω ενός link για μια απάντηση δεν είναι κόπος. Υπάρχουν άτομα που μόλις τώρα άκουσαν το for whom the bell tolls και θέλουν μια κιθάρα σαν αυτή του Hetfield η σιωπή εκεί ή η παράθεση τεχνικών όρων και ορολογιών περί χορδών, μαγνητών, ενισχυτών, ξύλων κοκ ίσως να λειτουργεί αποτρεπτικά (και να ενισχύει το b.b.b.). Και να ξεκαθαρίσω κάτι, ούτε δεικτικός είμαι, ούτε αυτοδιορισμένος υπέρμαχος τρίτων… κουβέντα κάνω.
Υπό αυτό λοιπόν το πρίσμα ναι το δικό μου σχόλιο μόνο lip service tribute to a smile εξυπηρετούσε και τπτ άλλο. Υπό αυτή την έννοια -και εκ του αποτελέσματος- δεν το θεωρώ ιδιαίτερα επιτυχημένο. Το ότι εξ αυτού ξεπήδησαν άλλα 10 σχόλια, ναι, ίσως και μερικός… Ωστόσο εμένα θα με προβλημάτιζε το γεγονός πως από τα 10 που ακολούθησαν μόνο ένα/δυο απάντησαν στο θέμα και τα υπόλοιπα αφορούσαν το δεύτερο σχόλιο, γάτες και το εδικό βάρος του Duff. Αν κάποιος βρίσκει χρόνο να σχολιάσει “κοινωνικά” αλλά όχι να ποστάρει ένα τόσο δα link τότε κάτι δεν πάει σωστά… αυτό σκέψου μόνο…
Βlah-blah-blah-blah … τα δε δυσκόλως αγνοούνται etc-etc…
Αγάπη και Khorne Flakes μόνο…