Και γω θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τους απο πάνω, αλλά φαίνεται πως το έχεις υπόψιν σου ότι τα λαμπάτα κυκλώματα δεν είναι πεταλάκια. Αλλά με τόσο ίνφο από το ιντερνετ, και με διπλό και τριπλό έλεγχο σε κάθε στάδιο της κατασκευής δε το λες και πυρηνική φυσική. Απλά κοίτα και μελέτα κατασκευές άλλων, για να καταλάβεις την όλη φιλοσοφία, πχ κοίτα τον ενισχυτή που είχε φτιάξει ο adr1anos (AX84 νομίζω) πόσο νοικοκυρεμένος είναι
Παρ'όλα αυτά θέλω να σου πω πως εγώ,σαν πρώτη λαμπάτη κατασκευή και λόγω φόβου κυρίως απ'τα διάφορα που διάβαζα
(ok, και λόγω στενού budget), έφτιαξα το G2 της madamp, (musicdig νομίζω λεγόταν τότε) πριν κανά τεσσάρι χρόνια,με τη σκέψη ότι αν τον πετύχω θα πάω σε κάτι όπως αυτό που ψάχνεις.
Πρόκειται για ενισχυτή 2 βατ με κόστος απ'οτι θυμάμαι ούτε 100 ευρώ. Το μόνο που έκανα ήταν όταν τον τελείωσα, πριν τον ανάψω, τον πήγα σε έναν τύπο που επισκευάζει τηλεοράσεις,ραδιόφωνα κλπ κλπ για να με τσεκάρει, να τον ανάψει αυτός κλπ. Ευτυχώς είδε κατευθείαν με το μάτι μια αντίσταση που είχε κοπεί και τη διόρθωσε.Όλα οκ, αναψε, κυριλέ!
Έχουν περάσει 4 χρόνια, οι άλλοι 2 ενισχυτές που έχω στο σπίτι πιάνουν σκόνη!! Έρωτας όχι αστεία!
Οπότε, ναι είναι καλοί οι madamp! (σε πήγα μέσω Λαμίας

)
Καλή επιτυχία!Όταν το βάλεις πρώτη φορά στην πρίζα θα ανακαλύψεις τι θα πει αδρεναλίνη!