Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Σίγουρα υποψήφια. Απο το ψάξιμο στο Internet φάνηκε πράγματι ότι έχει μεγάλο εύρος. Για ροκ κυρίως από ότι άκουσα είναι εξαιρετική. Από την άλλη ως τώρα άκουγα κυρίως strat και ένιωσα ότι μου έλειψε ο λίγο πιο ανοιχτός ήχος που βγάζουν (μπορεί και να λέω βλακείες έτσι, δεν το κατέχω). Αλλά κάποιο συμβιβασμό πρέπει να κάνω φαίνεται. Μου άρεσε και απο εμφάνιση πάντως, σημαντικό

.
Θα περάσω πάλι από τα μαγαζιά να δω τι υπάρχει σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις ώστε να έχω το νου μου, πείτε μου.
Ως προς το στήσιμο τώρα, που κοίταξα λίγο παραπάνω, μιλάμε για usb audio interface (με τιμές γύρω στα δέκα ευρώ που κοίταξα), και λογισμικό π.χ. guitar rig.
Αλλά χωρίς pod που είδα ότι είναι πανάκριβα. Ή κάρτα ήχου.
Καταλήγω λοιπόν στο παραπάνω στήσιμο μαζί με μια κιθάρα 350 ευρώ, σωστά;
Και τέλος αυτό είναι καλύτερο ή συγκρίσιμο σε σχέση με έναν ενισχυτή modelling π.χ. τον Mustang που αναφέρω πιο πάνω με μια κιθάρα των 250 ευρώ; Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες; Εδώ μπαίνει και η υποκειμένικότητα μέσα. Άλλος προτιμάει το ένα και άλλος το άλλο. Αυτό σημαίνει συνήθως ότι οι διαφορές είναι μάλλον μικρές ή θέμα γούστου. Αν είναι έτσι, δεν έχει μεγάλη σημασία για μένα αφού είμαι αρχάριος. Αν πιστεύετε ότι έχουν μεγάλη διαφορά όμως το συζητάμε.