Καλημερίζω το forum… είμαι κάτοχος ενός Boss BF-3 Flanger. Συμπαθητικό μεν, με πάρα πολλά features δεδομένης της τιμής του (bass input, guitar input, 2 modes of flanging, gate/pan mode, tap tempo (ή κάτι σαν και αυτό)) αλλά… απλά συμπαθητικό. Ίσως αυτό το μη-οργανικό στον ήχο του… δεν ξέρω, θαρρώ πως δεν βγάζει τον χαρακτήρα του οργάνου στην επιφάνεια…
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ξέρω τί θα πρέπει να περιμένω από ένα flanger στο μπάσο, ίσως ένα default ήχο τύπου Forty Six & 2… (ok έχω δει το board και τα racks του Justin οπότε ΔΕΝ είναι μόνο το flanger που ακούω στην αρχή του κομματιού) αλλά κάτι ζεστό και syrupy και «οργανικό;»
Δοκίμασα το BF-2 και δεν ενθουσιάστηκα (νομίζω αυτό χρησιμοποιεί και ο Justin οπότε καταλαβαίνω το οξύμωρο του θέλω τον ήχο αυτού αλλά χωρίς το βασικό του πετάλι) … δοκίμασα το Stereo Electric Mistress της ΕΗΧ και δεν ενθουσιάστηκα… άκουσα σε videos το flanger της MXR και επίσης δεν ενθουσιάστηκα… (νομίζω πως έπαιξα και με ένα DOD Stereo Flanger FX75-B αλλά δεν…).
Έψαξα να βρω video με το Deluxe Electric Mistress σε μπάσο αλλά δεν βρήκα τίποτα… ίσως βέβαια είναι ενδεικτικό πως ΔΕΝ κάνει για μπάσο… αλλά είναι αναλογικό (τα boss και το Stereo δεν είναι)… και μου αρέσει ο ήχος του στον Andy Summers…
Έχει κάποιος κάποιο video υπ`όψιν, μήπως έχει χρησιμοποιήσει το Deluxe Electric Mistress με μπάσο ή έστω έχει στο νου κάποιο άλλο σχετικό πετάλι ; Γενικότερα χρησιμοποιώ flat χορδές για ένα πιο Macca ήχο με μόνη εξαίρεση half-rounds στο semi-hollow μου οπότε δεν έχω και τον πιο πριμαριστό ήχο.