Άλλο μετριοπάθεια κι ευγένεια, συνθήκες προαπαιτούμενες για οποιαδήποτε πολιτισμένη συνομιλία (γραπτή, προφορική, νοηματική), άλλο παριστάνουμε τους τυφλούς προς χάρην των τύπων. Μονομερής σεβασμός σε συζήτηση δεν υπάρχει και είναι προφανές ότι ένα τρολλ εξ ορισμού δε σέβεται το φόρουμ και τα μέλη του.
Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του εν λόγω τρολλ έχει γίνει με χιούμορ και χωρίς ακρότητες. Αν ορισμένοι εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι εκφράζει γνήσιες απορίες (απόλυτα θεμιτές αν και, όπως λέει κι ο Παναγιώτης, αποτέλεσμα τεμπελιάς κι έλλειψης προσωπικής έρευνας κατά κύριο λόγο) και δεν είναι εδώ για να διασκεδάσει σε βάρος των μελών, δικαίωμά σας, κανείς μας δεν μπορεί να αποδείξει τη θέση του.
Είμαι ο τελευταίος που θα τραμπουκίσει άνθρωπο για οποιονδήποτε λόγο, επειδή εξέφρασε μια απορία, ακόμη κι αν αυτή ανακύπτει από μηδαμινό ατομικό κόπο για αναζήτηση πληροφοριών. Αλλά νομίζω μπορώ να αντιληφθώ πότε κάποιος με κοροϊδεύει στα μούτρα μου.
Πολλοί από εσάς κουβαλάτε πραότητα και δεκτικότητα, αποτέλεσμα της πιο ώριμης ηλικίας σας. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια περιθώρια ανοχής και πιστεύω πως, όσο λειτουργούμε κόσμια, η όποια χιουμοριστική αντίδραση σε ένα τρολλ είναι θεμιτή, για να μην πω καλοδεχούμενη.

Μέχρι και στο Munchkin υπάρχουν