Ευχαριστω για τις απαντησεις.
@mitsakos
Καταρχας να πω οτι το username εχει μεινει απο παλια που ημουν καφρομεταλλας και βαριομουν να το αλλαξω.

Και οντως για καθαρα χρησιμοποιουσα μεσαια θεση,αλλα ο ηχος ηταν μουντος στις 3 τελευταιες χορδες και αδυναμος στις 3 πρωτες.Ενας λογος που θελω να βαλω πισω τους παλιους ειναι οτι ειναι 5θεσιοι,πραγμα που εχασα με τους emg.Γενικα πιστευεις οτι δεν αξιζει να τους πουλησω για να σπρωξω πιο πολυ το μπατζετ του ενισχυτη?
Ενας επιπλεον λογος που θελω λαμπατο ειναι επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε με τετοιον(περα απο στουντιο).Ειναι αλλιως να τον εχεις σπιτι και να τον ψαχνεις με την ησυχια σου.Και ειναι η τελευταια ευκαιρια για πολλα χρονια να παρω εναν.
@spyros
Ο συγκεκριμενος blackstar ξεφευγει αρκετα απο το μπατζετ.
http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_5cr_combo.htm Γι αυτον εδω τι αποψη εχεις?
@vagtanplanΤους blue junior τους εχω υποψιν γιατι τους εγκρινει και ο καθηγητης (που του εχω αρκετη εμπιστοσυνη).Ομως,ο μονος που εχω βρει στα 400 ειναι ενας μεταχειρισμενος που δεν μπορω να βρω πουθενα αλλου στο ιντερνετ(δεν ξερω αν γινεται να ποσταρω την αγγελια,οποτε δεν το κανω).Αλλιως,στα 500 ευρω εχει ο νακας τον fender pro junior III.
@vegosΔεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα ή γενικα,παντως να σου πω οτι δεν εχω ενισχυτη εδω και 2 χρονια,οποτε σιγουρα θελω κατι αλλο απο εξοπλισμο