την καλησπέρα μου,
έχοντας κλείσει 1,5 χρόνο με τον αγαπητό jet city (τον οποίο δεν αποχωρίζομαι) σκέφτομαι να εμπλουτίσω τον εξοπλισμό μου και με πιο αμερικάνικο ήχο.
τι ζητάω : american vintage προσανατολισμό (για blues και rock) - νομίζω σε αυτά τα watt οι 6v6 είναι μονόδρομος
χαμηλό κόστος - μέχρι 200 ευρώ δυστυχώς εκτός και αν πουλήσω μία κιθάρα σύντομα και το φτάσω στα 300
λίγα βαττ - ώστε να μπορώ να τον απολαμβάνω στο σπίτι
speaker connection - να μπορώ να τον συνδέω με την καμπίνα μου (jca24s) - οπότε δε με πειράζει αν είναι κεφάλι,αν και θα 'θελα να τον παίρνω παραμάσχαλα και να jammaρω με φίλους όπου δεν υπάρχει καμπίνα.
2 κανάλια ή τουλάχιστον
volume και gain ξεχωριστά ώστε να μπορώ να τον γκαζώνω χωρίς να μείνω κουφό(τερο)ς.
διαθεσιμότητα σε αθηναϊκό κατάστημα θα ήταν στα υπέρ (ή να μπορώ να τον βρω σε αγγελία)
ώστε να μπορέσω να τον δοκιμάσωλούπα για να συνδέω πεταλιέρα και κανα delay
χωρίς όμως να είναι απαγορευτική η απουσία της . αν με ικανοποιεί πλήρως ο ήχος του ενισχυτή δε με πολυνοιάζουν τα εφφέ
απ'όσα έχω ακούσει σε βίντεα και δείγματα μ'αρέσουν πολύ οι
Laney Cub 10 και
VHT special 6 ultra head με τον πρώτο να έχει πολύ γλυκό και πλούσιο (ισως οι 2 6v6 έναντι μιας?) ήχο , να είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα ενώ ο 2ος να έχει περισσότερα ρυθμιστικά (depth control , high/low power switch) , effects loop , attenuator (πολύ σημαντικό) και boost αλλα να μην πωλείται στην Ελλάδα πουθενά
χμμ.
τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας παρακαλώ
ps: ιδανικά θα ήταν να ερχόντουσαν κάτοχοι αυτών (μετα των ενισχυτών τους βεβαίως βεβαιως) στη χειμερινή gasοσυνάντηση