Καλησπερα σε ολους!!!
Ενδιαφέρομαι και γω για την συγκεκριμένη κιθαρα...(epiphone tribute plus) ισως ειναι και απο τις λιγες φορες που εχω παρατηρησει οτι σε ελληνικα μαγαζια εχουν αρκετα καλυτερες τιμες απο εξωτερικο!!!
Εχω διαβασει παρα πολλα reviews....και ολοι λενε τα καλυτερα για το οργανο!! Μια απο τις καλυτερες value for money κιθαρες της αγορας.Το κακο ειναι οτι ειμαι απο επαρχεία και δεν εχω δυνατότητα να την δω η να την δοκιμασω απο κοντα
Αυτο που θελω να ρωτησω τους ηδη κατοχους της κιθαρας αυτης ειναι το κατα ποσο ειναι ανεκτο το βαρος της...διοτι εχω "πιασει" Gibson Custom LP toy 83' (πανακριβη κιθαρα) και ηταν πραγματικα ασηκωτη ακομα και για μενα που ασχολουμε με βαρη κλπ...
Κατα 2ον το ειδος της μουσικής που παιζω ειναι metal...αλλα ήλπιζα οτι με αυτο το "μωρο" θα μπορεσω να εντρυφήσω και στα ενδότερα της rock και blues...οπότε η 2η ερώτηση εχει να κανει σχετικα με το κατα ποσο θα μπορεσω να ικανοποιήσω αυτόν το σκοπό...
Και 3ον...οσον αφορα την επιλογη χρωματος...ειμαι μεταξυ του Midnight Saphire και του Faded Cherry Burst....Παρατήρησα οτι το 2ο δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το κλασσικό Cherry Burst όπου επικρατει το κόκκινο, αλλα εχει περισσότερο πορτοκαλί...για αυτο αν καποιος την εχει σε τετοιο χρωμα η την εχει δει απο κοντα θα ηθελα την αποψη του
Ευχαριστώ προκαταβολικα!!
,
καλήσπερα,
ειναι οντως ενα τρελο VFM οργανο, θεωρω κλεψια την τιμη που πουλιεται (γι αυτο πηρα δυο πριν το παρει χαμπαρι η epiphone)
1ον: το βαρος της γυρω στα 4.5 κιλα ισως και λιγο παραπανω ( θα της ζυγησω και τις δυο και θα σου πω). ειναι βαρια αλλα για μενα προσωπικα δεν ειναι κατι ενοχλητικο, οκ μετα απο 5 ωρη προβα την ακουω λιγο αλλα νομιζω ειναι λογικο, μην ξεχναμε οτι εχει και carved maple cap 3/4" που ειναι σχετικα αρκετα βαρυ ξυλο
2ον: μια χαρα θα εντρυφήσεις σε rock και blues με αυτην την κιθαρα, και το βασικοτερο το μονο που ενδεχομενος θα χρειαστει αλλαγη ειναι το φτηνο πλαστικο nut , αντε να κανεις και 50's wiring, κατα τα αλλα η κιθαρα δεν χρειαζεται καμια μοντα για να παιξει, μαγνητες εχει classic 57/57+ που ειναι ταμαμ για αυτο που θελεις, τα ποτενσιομετρα αν και alpha 24mm ανταποκρινονται εξαιρετικα,
+ το υπολοιπο hardware που φανταζομαι το ξερεις.
3ον: ναι δεν ειναι το κλασσικο cherry burst ειναι πιο πορτοκαλι, προσωπικα το vintage sunburst, black cherry και midnight sapphire μου αρεσουν περισσοτερο σε αυτην την σειρα.
καλες αγορες