Ειμαι κατοχος της AKAI EIE PRO και μπορω να πω πως περα απο το vintage του θεματος, με εχει καλυψει σε παρα πολλες mobile ηχογραφησεις. Στα θετικα της βαζω την εξωτερικη τροφοδοσια, το χαμηλο latency ( που εχε υποψιν πως δεν ειναι θεμα της καρτας ηχου αποκλειστικα ) και το ευκολο interface που εχει ( συν τα VU meters ).
Οι προενισχυτες της ειναι σχετικα ουδετεροι, με αρκετο headroom, ενω για την κατηγορια της, εχει κι αξιοπρεπεις convertors.
Στα αρνητικα βαζω το βαρος της ( για mobile εφαρμογες που απαιτουν μεταφορα σε απιστευτα μερη, ειναι ενα θεμα ), οπως επισης και το ανορθοδοξο μεγεθος της που δεν την κανει καταλληλη να μπει σε 1/2U rack.
Για τα ακουστικα, εχω προμηθευτει ενα εξωτερικο headphone amplifier και μπορω απο το output 3-4 να στελνω αλλες μιξεις στους μουσικους κι αλλη να ακουω εγω.
Γενικοτερα ομως, σε αυτη την κατηγορια τιμης, οι περισσοτερες καρτες πανω κατω ειναι ιδιες, με διαφορες που αφορουν κατι παραπανω απο καναλια ή δειγματοληψια. Να εχεις κατα νου πως ο κανονας λεει "καρτα που στην ιδια τιμη δινει τα παντα, μαλλον εχει και χαμηλη ποιοτητα κατασκευης για να μπορει να κτυπησει την αγορα"