Το Σ/Κ πήγα στον Νάκα και έκανα ένα πολύ καλό test drive.
Δοκίμασα όλους τους διαθέσιμους 15-20άρηδες ενισχυτές που παίζουν στο budget μου και μάλιστα με την κιθάρα που έχω ήδη την Classic Vibe 60's
Δοκίμασα τους Laney LX-20, Laney LG-20R, Crate 15RU οι οποίοι σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε ο ήχος τους, δεν έχουν πολλά έως καθόλου εφέ, μόνο reverb και 2 κανάλια
Επίσης δοκίμασα και τον Fender Mustang Ι και επιβεβαιώθηκε η γνώμη που είχα από το Youtube (ωραία καθαρά αλλά μέτρια όλα τα υπόλοιπα)
Δοκίμασα και τον Spider IV ο οποίος σε σχέση με τους παραπάνω (ίσως εκτός του Mustang Ι ) είναι καλύτερος και πιό πλήρης.
Εχει πολύ ωραίο καθαρό, καλό rock/blues (crunch) ενώ τα άλλα 2 κανάλια metal & insane είναι κυρίως για τους μεταλλάδες και δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Ειδικά το insane από ότι είδα στο internet αρέσει σε πολλούς, ο ήχος μου φάνηκε υπόγειος, σαν να βγαίνει απο σπηλιά ή πηγάδι
Σίγουρα δεν είναι κακός όσο διάβασα, λαμβάνοντας υπόψη τις αρνητικές κριτικές όλων σας περίμενα να είναι χειρότερος. Ο ήχος του ακούγεται πιό ψηφιακός αλλά μπορείς με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να τον αλλάξεις και να τον προσαρμόσεις κατάλληλα
Ακόμη τσεκάρω τον 15άρη Peavey Vypyr ο οποίος είναι στην ίδια κατηγορία με τον Spider αλλά μάλλον καλύτερος αν και αυτός έχει metal προσανατολισμό