Γεια σας, όπως λέει και ο τίτλος χρειάζομαι την βοήθειά σας για να αγοράσω τον πρώτο μου λαμπάτο ενισχυτή για ηλεκτρική κιθάρα. Το budget που μπορώ να διαθέσω είναι max 600 ευρώ, τα αγαπημένα μου είδη μουσικής είναι το classic rock και το hard rock π.χ. Guns n Roses, Slash, AC/DC, Aerosmith κ.τ.λ. Ο ενισχυτής θέλω οπωσδήποτε να είναι combo με κύρια χρήση στο σπίτι σε χαμηλές εντάσεις και πολύ σπάνια χρήση σε live με συνοδεία backing track. Δεν με απασχολεί καθόλου αν ο ενισχυτής έχει κάποια πρόσθετα εφέ επάνω του ή δεν έχει, προς το παρών αρκούμαι στο crybaby gcb95, το μοναδικό πετάλι που έχω. Οι κιθάρες που έχω είναι μια les paul 56' goldtop με p90 μαγνήτες και μια strat με έναν humbucker και δυο single coils, με τις οποίες παίζω τα παραπάνω είδη που ανέφερα... Επίσης είμαι πιο πολύ του βρετανικού ήχου και παίζω πιο πολύ με crunch και distortion και σπάνια με clean channel, από watt δεν θα ήθελα να είναι παρά πολλά γιατί ο ενισχυτής προορίζεται πιο πολύ για οικιακή χρήση, οπότε δεν θα ήθελα να ξεπερνά τα 30 watt. αναμένω για τις προτάσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!