Λοιπόν... μιας και εδώ είμαι στο στοιχείο μου (όχι λόγω maiden, αλλά λόγω αρπίσματος με πένα) θα σου συνιστούσα τα εξής:
1. Παίξε το καταρχήν με τα δάκτυλα, αρκετές φορές (αντίχειρας, δείκτης παράμεσος, ένα δάκτυλο κάθε χορδή) βοηθάει για να κατανοήσεις το ρυθμό του κοματιού.
2. Σε τέτοια αρπίσματα η πένα πρέπει να κάνει up-down συνεχώς. Σε βοηθάει απίστευτα στο να κρατάς το ρυθμό και να διαχωρίζεις τις άρσεις από τις θέσεις. Όσο και να σου φαίνεται βουνο, κάποια στιγμή θα το καταφέρεις και θα σου αρέσει κιόλας. Επίσης είναι πιο ξεκούραστο (ειδικά αν παίζεις κάτι ώρες συνεχόμενες)
Tip: Σε αυτές τις κινήσεις "ακριβείας" μεγάλη σημασία έχει το μικρό δάκτυλο του δεξιού χεριού να πατάει σταθερά στο σκάφος της κιθάρας...
3. Ένας μεταλάς το συγκεκριμένο άρπισμα υποθέτω θα το έπαιζε ως εξής:
DDD UD U ή DDD DD U
Είναι και αυτό σωστό, (δεν το ξέρω το κομάτι, μπορεί να το παίζει όντως έτσι) αλλά ειδικά αν παίζεις μόνος σου και δεν κατέχεις 1000% το ρυθμό ή γενικότερα έχεις τάση να γρηγορεύεις ή να αργείς, δε θα σε βοηθήσει καθόλου.
Και εν κατακλείδι, δοκίμασέ τα και τα 2 και διάλεξε ποιο σου πάει καλύτερα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος εδώ, υπάρχει στυλ παιξίματος.