Καλησπέρα, αγόρασα πριν 2 μήνες την SE Custom 24 με το vintage tremolo, την 30th anniversary....Για μένα προσωπικά είναι οι καλύτερες μη αμερικάνικες κιθάρες που υπάρχουν στην αγορά στα εύρος τιμής των 1000 και κάτω ευρώ. Αυτό που σε κερδίζει με το καλημέρα είναι ο εξαιρετικός ήχος των στοκ μαγνητών της, που παρόλο που έχουν τo πρόθεμα "SE" είναι ακριβώς οι ίδιες με την USA made. Από ποιότητα κατασκευής έχω να πω τα καλύτερα και στην αίσθηση και στο μπράτσο και στο sustain.
Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεσαι φτωχός συγγενής εκ Κορέας

,αλλά και από την άλλη οποιαδήποτε ποιοτική σύγκριση με την Αμερικάνα θα ήταν άστοχη, καθώς υπερέχει σε όλα τα παραπάνω, δεν υπάρχει χαοτική διαφορά στον ήχο, είναι όμως αισθητή
Μεγάλο μειονέκτημα είναι το τρέμολο που ξεκουρδίζει αμέσως και είναι άχρηστο, όπως επίσης και η έλλειψη καλού nut
Οι prs γενικά, θεωρούνται και όχι άδικα, από τα πιο all around όργανα και η SE δεν διαφέρει καθόλου σε αυτό. Παίζει από country έως και το σύνολο του μέταλ. Βέβαια, εκεί που "δίνει ρέστα" είναι τα bluesΕν κατακλείδι, είμαι άπειρα ευχαριστημένος και την θεωρώ την καλύτερη του "οπλοστασίου" μουΜπορείς να την δοκιμάσεις σε 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος Επίσης, να σημειώσω ως προσωπική εκτίμηση πως το γεγονός ότι οι περισσότεροι κιθαρίστες που έχουν signature μοντέλο, έχουν υποχρέωση να χρησιμοποιούν σε λάηβ τις SE εκδόσεις τους, κάτι που μου δίνει την εντύπωση ότι η ίδια η prs είναι αρκετά περήφανη και σίγουρη για τις επιδόσεις τους επί σκηνής, αν και στα χέρια των τεράστιων καλλιτεχνών σαφώς και απογειώνονται. Αυτό τιμάει και τους κιθαρίστες και την εταιρεία