ΟΚ. νορμαλ εξοπλισμος.
Περιμενα τιποτα active μαγνητες και τυπου line6 ενισχυτη, για να δικαιολογησω οτι μπορει να μην ακουγεται καποια διαφορα.
Τωρα δεν μπορω να πω κατι περαιτερω.
Ισως εγω εχω μεγαλη φαντασια, που ακουω μεγαλη διαφορά. (ακομα και απο 10 σε 11, οχι μονο απο 9 σε 11)
ΥΓ Γιαυτο και οτι υβριδικα σετ δοκιμασα καποτε, τα πεταξα στο τελος. Αλλη χροια τα μπασα, αλλη τα καντινια, αντε να φτιαξεις ηχο μετα.
Σε κατάλαβα απόλυτα από την ερώτηση ήδη. Μικροδιαφορές ίσως να υπάρχουν. Δεν μπορώ να ισχυριστώ το αντίθετο, όπως και σέβομαι απόλυτα όποιον το υποστηρίζει. Την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή που τόσα χρόνια νόμιζα ότι θα έχω, εγώ δεν είδα. Δεν αρνούμαι ότι μπορεί να υπάρχει για άλλους...
Είναι αυτό που είπα και παραπάνω. Η δαιμονοποίηση των light χορδών. Μόνιμα άκουγα κουβέντες του στυλ «μπουζούκι θα παίξεις?» «θα γίνει ο ήχος σαν τενεκές» κλπ κλπ. Τέτοια πράγματα δεν άκουσα/είδα. Και μου φαίνεται αστείο πλέον, ότι τόσα χρόνια και μόνο με αλλων παρότρυνση, ούτε καν είχα δοκιμάσει να βάλω ένα τέτοιο σετ. Εστω να το πετάξω αμέσως ρε αδερφέ, να πω ότι δοκίμασα.
Και πίστεψε με μετά τις 11άρες, στην αίσθηση οι 9άρες είναι οντως πούπουλο. Εφόσον με κάλυψαν και ηχητικά, εδώ είμαι τότε.
Βέβαια κινούμαι σε μπλουζ/ροκ/φανκ μονοπάτια. Αν χρειαστεί να συμμετέχω στο μέλλον σε κανα πανκ/μεταλ σχήμα, αναθεωρώ και πάω πάλι σε 11άρες (μη σου πω και 12άρες...). Για πολύ κοπάνιμα όμως....
ΥΓ. Θα τολμήσω να κάνω έναν παραλληλισμό με τα ποδήλατα. Καλύπτεις την ίδια απόσταση με την ταχύτητα στο μεγάλο γρανάζι, πιο δύσκολα, πιο βαρύ πετάλι, αλλά με λιγότερες πεταλιές, ή με την ταχύτητα σε μικρό γρανάζι, με περισσότερες πεταλιές όμως, χαλαρά, με ελαφρύ πετάλι. Την ίδια απόσταση καλύπτεις και έτσι και αλλιώς. Το τίμημα διαλέγεις...
EDIT. Για την ιστορία οι μαγνήτες (που ξέχασα πριν) είναι 2 texas special και ένας SD SSL-5