Ταρζανιές εννοώ το υπερβολικά percussive style το οποίο, αν και ομολογουμένως εντυπωσιακό σε αρκετές περιπτώσεις, δεν μου κάθεται στο αυτί.
Θα ορκιζόμουν ότι έχεις περάσει από κλασική πολλά χρόνια αλλά απ'ότι φαίνεται έχεις ρίξει πολύ και καλή μελέτη στην ακουστική. Συγχαρητήρια και πάλι όπως και να έχει.
φιλε zeoy , μαλλον ανηκουμε στην ιδια κατηγορια οσον αφορα ...τις ταρζανιες!
Και εγω αισθανομαι καπως περιεργα οταν ακουω απο μια ακουστικη ,περρισοτερους ηχους ταμπουρλου παρα νοτες.. you know whata mean..?
Αν και απο την αλλη να σου πω την αληθεια ,τους ζηλευω καποιους παιχτες που εχουνε κι αυτες τις τεχνικες στο οπλοστασιο τους ,γιατι εμενα μου λειπουνε πχ,.... (εκτος απο κατι πολυ ψιλά κρουστακια που βαζω καμια φορα,αλλα δεν θεωρουνται percussive παιξιμο.. )...αρκει παντα να τηρειται το μέτρο ,γιατι αλλιως
και μενα δε μου καθεται πολυ καλα στο αυτι...
..και μια ερωτηση προς ολους: ποσο δυσκολο ειναι ρε παιδια καποιος να περασει σε TABS μια διασκευη του?! Υπαρχει καποιο καλο προγραμματακι? Πως δουλευει κανεις γενικα κατι τετοιο? Πρεπει να το κανω καποια στιγμη ( πχ με το Riders εδω..) γιατι αν περασει καιρος τις ψιλοξεχναω τις διασκευες μου...