Βασικά δεν υπάρχει live που να έπαιξα και να μην είχα μικρόφωνο στον ενισχυτή μου οπότε θεωρώ ότι παίζεις με ότι έχεις/σου αρέσει είτε είναι 1 είτε 100 watt μιας και πλέον από το PA θα βγεις, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη. Φίλε
@pampos94 σκέψου και την επιλογή να μην πάρεις καν ενισχυτή αλλά να παίζεις με το amplitube που σου αρέσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μπορείς να πάρεις ένα αυτοενισχυόμενο ηχείο όπως το
Laney IRT-X να κουμπώνεις το pc σου και να παίζεις έτσι.
Όσον αφορά τώρα την πρότασή μου, είναι επίσης από τη Laney και είναι το
IRT-Studio. Είναι λίιιγο πάνω από το budget σου αλλά αξίζει αυτή τη μικρή διαφορά. Έχει 3 κανάλια, boost, reverb και fx loop, επίσης έχει πολύ gain (μπορείς σχετικά εύκολα να πιάσεις τον ήχο του βίντεο σου με το ανάλογο delay) παίζει στα 1w και 15w, παίζει χωρίς ηχείο κατευθείαν σε κάρτα ήχου με emulated έξοδο, αν χρειάζεται έχει usb για ηχογραφήσεις κτλ, είναι σχετικά μικρός σε διαστάσεις και ελαφρύς, έχει πάρα πολλούς ωραίους ήχους και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Γενικά για μένα αποτελεί milestone στην κατηγορία χρημάτων που είναι. Προσωπικά έχω 2..
Άσε που αν πας να τον βρεις μεταχειρισμένο (από Ελλάδα) τον βρίσκεις σε κάτι τιμές 350 ευρώ και τέτοια...