Θειο,καποτε ονειρευομουν και εγω εναν ampeg.Τον svt II pro.Αλλα μετα προσανατολιστικα αλλου.
Κοιτα.Εγω δεν θα τον αγοραζα αυτον που επαιξα.Να συμιωθει οτι εγω εχω και διαφορετικο ηχο απο τον δικο σου.Για τα σφικτα,που βαρανε χαστουκια μπασα με βαθος,δεν μου κανει.Πολλοι ομως τον πενευουν(αλλα απο την αλλοι οι ιδιοι πολλοι πενευουν και τον GK που ανεφερες)
Μολις κοτσαρα το μπασο,ηταν ο ιδιοκτητης του στουντιο μαζι και σκαλιζαμε το eq,αφου στα γρηγορα δεν βγαλαμε κατι ετσι που να μου αρεσει,αλλαξαμε στο γραφικο eq,και τον βλεπω να ανεβαζει τερμα το 40,λιγο πιο κατω το 80 και λιγο πιο κατω το 120 (νομιζω),και ολα τα αλλα ηταν λιγο πιο κατω,στο φλατ.Εκει αρχισα να ξενερωνω..με αυτες τις ρυθμησεις,αν τον τστιτωσεις,δεν μενει headroom ουτε για ζητω..χωρια που για να το φερω εκει που ηθελα ακριβως,ρυθμησα και το eq του μπασου.Δεν θελω να σε ξενερωσω,ουτε να εχεις την αμφιβολια αν δεν τον παρεις επειδη εμενα δεν μου κανει,πως αν δεν με ακουγες και τον επαιρνες θα γουσταρες τρελα.
Για μενα,περνα μια απο νακα και ακου καναν markbass,αν τους ειχε πριν 2 χρονια σιγουρα θα ειχα παρει.Αλλα κηνιθικα αλλιως και οταν ακουσα markbass απο κοντα ηδη ειχα παρει αλλη πορεια και καταλαβα πως αν αγοραζα στα τυφλα δεν θα εχανα.
Δεν ξερω γιατι εχεις σκοπο να μπεις στην κατιγορια "λουμπαγκο-δυσκοκοιλη" και εχω μια περιεργια..
Επησεις,να αναφερω οτι μπορει σαν ενισχυτης να μου κανει και να τον χαλουσε η καμπινα του.Ηταν μια 4χ10 ampeg της σειρας,οχι αυτη με τις κοφτες γωνιες,η αλλη.Αλλα οπως και να εχει μια 4χ10 ποτε δεν ειναι καλη.Μεγαλος μυθος αυτες οι καμπινες.Να συμιωσω και οτι μολις ειχα παιξει με τον δικο μου εξοπλησμο,σε εναν χορο γεματο ηχομονοτικα,που η υποθεση σεικωνε αρκετο bass boost.
Αν θες να πας σε πιο feather-weight κατηγορια,υπαρχουν πολλες επιλογες,καθος υπαρχουν και επιλογες di/pedal/rack preamp με τελικο ΡΑ που εκει βρισκομαι εγω τωρα και μπορω να πω πως υπαρχουν επιλογες παρα πολλες και καλες.
YΓ.τι καμπινα θα δουλευεις?