Τιποτα δεν υπιρχε σε στοκ.Και αφου βαρεθικα να περιμενω αλλα ηθελα να τελειωσω το μπασο,πηρα την 2η επιλογη απο αλλο καταστημα μεσω νετ,η 1η δεν υπιρχε πουθενα Ελλαδα,και κατοπιν συζητησης με dimarzio η 2η επιλογη ηταν πιο κοντα σε αυτο που ηθελα,απλα με χαλαει λιγο που εχει μεγαλυτερο output και ισως τον γεφυρωσω με καμια αντισταση,αλλα θελει ψαξιμο.
Φυσικα η τραγωδια δεν σταματησε ετσι απλα,ειχα δωσει 100 ευρω και επρεπε να τα εξαργιρωσω.Πηρε η αρραβωνιαστικια βιβλιο για ακορντεον και κατι ψιλοπραγματα,δεν θυμαμαι τι,και ζητησα και μια βαση για πιατινι για εναν ξαδερφο μου.Η βαση δεν ηταν διαθεσημη και επρεπε να περειμενω ως την Δευτερα,και μετα ξανα ως την Δευτερα,και ξανα..ξανα..βγηκε Ιανουαριος..βγηκε Φεβρουαριος..μπηκα στο site του συνεργατη του (επαρχια πολλα μαγαζια συνεργαζοντε με μεγαλυτερα απο μεγαλες πολεις,μου εχει τυχει να παρω τηλ σε μεγαλο καταστημα Θεσσαλονικης και πανω στην κουβεντα ειπα απο που ειμαι και με παρεκαμψε σε τοπικο καταστημα εδω να αγορασω αυτο που ρωτουσα στην ιδια φυσικα τιμη) βλεπω μια αλλη heavy duty βαση που ειναι σε στοκ και παω και ζηταω αλλαγη.Οκ,περιμενω Δευτερα,ξανα Δευτερα,ξανα,ξανα..ε δεν αντεξα,πηρα τηλεφωνο στην Αθηνα και λεω οτι μεσω του ταδε καταστηματος παρηγκηλα την ταδε βαση και ενω ειναι στοκ δεν μου την στελνετε,Μαντεψε..μου ειπαν οτι δεν εβλεπαν πουθενα την παραγκελια μου..πηραν τηλ εδω στο μαγαζι,και με πηρε αυτος.Ε λοιπον,την Δευτερα ηρθε η βαση..μετα απο 3-4 μηνες ξερω γω..καταντια?
Στο ικα να πηγενα,πιο γρηγορα θα ξεμπερδευα..