Φίλε kostasbmw καλώς ήλθες και καλή διαμονή
Πριν 2 χρόνια ήμουν και εγώ στην ίδια θέση με σένα και σε ηλικία (είμαι 51) και σε απορίες σε κιθάρες και ενισχυτές
Βάζοντας κάτω λοιπόν τί μου αρέσει (οπτικά και ηχητικά) μετά απο μεγάλη έρευνα σε αγγελιες (noiz) και διάφορα eshops (Νάκας, Thomann κλπ) κατέληξα στα παρακάτω :
Επειδή απο παλιά μου άρεσαν οι stratocaster (και οι Les Paul βεβαίως βεβαίως), μετά από έρευνα πήρα μία μεταχειρισμένη Fender Squier Classic Vibe Stat 60's και ένα ενισχυτή Vox VT20+. Και από τα 2 είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Για να μην χαθείς στην αρχή, σου προτείνω να ψάξεις στις αγγελίες και εκεί θα βρεις πολλά μεταχειρισμένα όργανα και ενισχυτές με χαμηλότερο budget.
http://smart.noiz.gr/listings.phpΠιστεύω πως με budget 500 ευρώ συνολικά θα βρεις καλή κιθάρα και καλό ενισχυτή (πάντα τηρουμένων των αναλογιών)
Επίσης επειδή η προσωπική άποψη μετράει πάρα πολύ, όπως και οι υπόλοιποι προτείνω να πας μια βόλτα από κάποιο μαγαζί και να δοκιμάσεις πολλές κιθάρες διαλέγοντας ποιά κάθεται καλύτερα στο χέρι και στο μάτι
Οι ενισχυτές που προτείνουν τα παιδιά είναι πολύ καλοί όμως καλό θα ήταν να τους δοκίμαζες και μόνος σου πχ στον Νάκα που έχει μεγαλη ποικιλία και έτοιμη υποδομή
Τα παιδιά του φόρουμ είναι εδώ να βοηθησουν σε όποια απορία έχεις
Θα κάνεις μαθήματα με δάσκαλο ή θα προσπαθήσεις να μάθεις μόνος σου ;