Λοιπον πηγα και βρηκα το καταστημα που σας ελεγα και ηταν στη Πανεπιστημιου τελικα,ενα δρομο κατω απο την Ακαδημιας.Ουτε καν ονομα δεν ειχε,το μαγαζι.Τελος παντων μπαινω μεσα και μιλαω με τον καταστηματαρχη και του ζηταω να παιξω την κιθαρα,και να τι μου απανταει: Ναι δεν γινεται αυτο γιατι ειναι ξεκουρδιστη και πρεπει να την κουρδισουμε.Ωραια του λεω ενταξει ας την κουρδισουμε.Και μου αλλαζει συζητηση και λεει:Το ξερεις οτι ειναι roundback ; Ναι του λεω.Ααα ωραια μου λεει ειναι και ηλεκτροακουστικη και κανει και εκεινο και το αλλο,και με αρχισε στη συζητηση ο παππους,ειχε ορεξη...Τελος παντων με τα πολλα...μετα απο 5 λεπτα συζητηση του λεω μπορω να την δοκιμασω ; Και μου λεει θα την αγορασεις ; Του κανω ναι αλλα πρωτα θελω να την δοκιμασω για να δω πως ειναι σαν κιθαρα.Και μου κανει: ωραια οταν θα εισαι σιγουρος οτι θα την αγορασεις θα στην βγαλω,θα στη κουρδισω να παιξεις και να τη παρεις.Ο τυπος στο τελος αφου δεν μου εδεινε τη κιθαρα με το ζορι,με επριξε τοσο πολυ που νευριασα και εφυγα.