Λοιπόν ήμουν χθες εκεί στο σιξ ντόγκς, ίσως η πρώτη συναυλία που παρακολουθώ μετά απο χρόνια, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ήρθα με την γυναίκα μου κατα τις 9:30 αλλά φύγαμε νωρίς γύρω στις 11 παρά, και λόγω παιδιών και λόγω κούρασης, πρωινού ξυπνήματος, κτλ.
Στο δια ταύτα (μιλάω για τα Αγόρια στον Ηλιο) : ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ, φοβερά τραγούδια. Θα γράψω επιγραμματικά όλα αυτα που τόσο όμορφα περιπλεγμενα μεταξύ τους μου άρεσαν :
- ωραίος γνήσιος και πηγαίος στοίχος (στην γλώσσα μας)
- φοβερό δέσιμο, ποικιλομορφία στους ρυθμούς χωρίς να ξεφεύγει και να μπαίνει σε ανούσιες υπερβολές
- ΠΟΛΥ όμορφες μελωδίες
- φοβερός ο κιθαρίστας, ο οποίος εστιάζει στο να παίξει μουσική και τραγούδια με τόση τέχνη, ουσία, αρμονία και μέτρο, επιστρατεύοντας όλη του την μουσικότητα στο τελικό πανέμορφο αποτέλεσμα
- τραγουδιστής παλιά καλή πάνκ-ροκ μορφή, πολύ καλός
- ντράμμερ , μπάσο φοβερό δέσιμο και συμμετοχή
Γενικά, απο τραγούδια δεν άκουσα το "επρεπε να πεις ντε" ίσως το είπατε μετά. Η γυναίκα μου (είμασταν το ζευγαράκι που κάθονταν στον μπαρ) ήταν συνεχώς στο κινητό, μέχρι που στο τέλος (καποια τραγούδια μετα την "στράτα" μου) σταθηκε λίγο όρθια να σας δει, και μου είπε οτι της κάνατε πολύ καλή εντύπωση, και ότι μακάρι που υπαρχουν μπαντες σαν και αυτές.
Στα αρνητικά τώρα, για μένα προσωπικά, κάτι το εντελώς ουτοπικό, θα προτιμούσα, να βγαίνατε π.χ. ακριβώς 9, ώστε να προλάβουμε εμείς οι άνθρωποι της ημέρας (!!) όλα τα τραγούδια.
ΕΥΓΕ και μπράβο!
ΥΓ
τι είναι ΠΑΤΙΚΑ ΠΑΤΙΚΑ ΠΑΤΙΚΑ??
ΥΓ2 Η σαρόντα απο που ήταν, απο ποιά χώρα?