Γειά σας παιδια!
Τα φώτα σας: έχω εναν αποκωδικοποιητη IP TV της Cyta και θέλω να τον συνδέσω με το router/modem της cyta για να δω επιτέλους IP TV

.
Όλα καλα ως εδω -και γιατί δεν το κανεις και μας πρηζεις πρωινιατικο θα μου πειτε

- ,ελα μου ντε που ειναι στην απέναντι πλευρά του σαλονιου τα 2 τους ενεκα του οτι η τηλ. πριζα ειναι απέναντι απο την τηλεοραση?
Δεδομένου οτι δεν παιζει να αλλαξει η διαρύθμιση του σπιτιου (μη με ρωτησετε γιατι...

) και οτι το $%#&decoder παιρνει μονο ethernet και δεν παιζει με ασυρματο, εχω τις εξης λύσεις:
1. Φωναζω ηλεκτρολογο να μου μεταφερει την τηλ. πριζα απεναντι (το αφηνω ως τελευταια λυση αν δεν παιξουν οι αλλες...)
2. Παιρνω ενα
powerline για ενσυρματη επεκταση του δικτυου μεσω ηλ. καλωδιωσης (εδω σηκωνει κουβεντα για το ποσο καλα δουλευει κατι τετοιο και αν θα εχει επιπτωση στο VDSL... οσοι εχετε εφαρμοσει τετοια λυση παρακαλω τα φωτα σας)
3. Παιρνω ενα
wireless extender και κανω ethernet bridge μεταξυ router - decoder. Και εδω θα ηθελα γνωμες καποιου που το εχει δοκιμασει (ενδοιασμος αν θα εχει το απαραιτητο bandwidth για να μεταφερει ασυρματα IP TV)
4. Κατι αλλο που δεν εχω σκεφτει?!?
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!