... και κάποιες εντυπώσεις:
1/ Ελαφρώς γκαβόν: Η κιθάρα υποτίθεται ότι είναι χρώμα pacific blue (αυτό λέει και έξω στο κουτί), αλλά βλέπετε πως είναι! Νομίζω ότι την προτιμώ πράσινη, έτσι κι έτσι εγώ την κίτρινη ήθελα και παράγγειλα τη μπλε γιατί η κίτρινη εξαντλήθηκε αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι στο internet το είχα δει αυτό το χρώμα αλλά νόμιζα ότι είναι λάθος στη φωτό γιατί δεν βγαίνει σε τέτοιο πράσινο η συγκεκριμένη κιθάρα. Τεσπα αδιάφορο το ζήτημα, μου αρέσει όπως είπα

2/ Το action καλό, το intonation σχεδόν οκ, δεν πάει για σετάρισμα.
3/ To mini e-tune έχει την πλάκα του, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο όσο φανταζόμουνα. Θέλει κάποιες χορδές να τις ξαναβαρέσεις για να τις κουρδίσει (είναι πολύ κάλο πάντως για εναλλακτικά κουρδίσματα on the fly).
4/ Μανίκι πανγρήγορο! Μαζί με τις 9ρες που φορά είναι ίσως η πιο ευκολόπαιχτη κιθάρα που έχω πιάσει. Θεωρητικά προτιμώ σφένδαμο στην ταστιέρα αλλά και εδώ ένιωθα ότι πετούσα. Το bend δεν υπάρχει. Κανονικά πχ για τους 2.5 τόνους που θέλει κάποια στιγμή το σολο του another brick in the wall τους κάνω για ευκολία με slide ένα τόνο και bend ενάμισυ, εδώ έφυγαν και οι δυόμισυ τόνοι για πλάκα.
5/ Το 24ταστο εμένα τελικά δεν μου κάνει μεγάλη διαφορά, με τις δαχτύλες μου είναι έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο να πιάσω πάνω από το 21.
6/ Απίθανοι ήχοι και πολλοί. Οι συνδυασμοί των μαγνητών και των σπλιταρισμάτων (αν τους μετράω σωστά 8 συνολικά) δίνουν τρελές δυνατότητες. Και το 15db boost επίσης πολύ βολικό. Το sustain, κανονικότατο gibson (και ψιλοβάλε

7/ Συνολικά το φινίρισμα, παρότι αξιοπρεπές, νομίζω ότι είναι υποδεέστερο αυτού μίας les paul studio που έχω, και προφανώς αυτό δικαιολογεί την τιμή, και της προσφοράς αλλά και την αρχική της, 1150 ευρά, που είναι σχετικά χαμηλή για gibson.
Πάντως η προσφορά ήταν απίθανη. Μόλις την πήρα καινούργια 6 κατοστάρικα και βλέπω στο ebay '4 μεταχειρισμένες από 7 κατοστάρικα'!!!
Συμπέρασμα: Τ
ο GAS κακό η κιθάρα καλή 
, θα την ευχαριστηθώ πολύ, δυστυχώς αφού γυρίσω από τις διακοπές που φεύγω αύριο. Θα έχω μία ακουστική μαζί για παρηγοριά!
Καλές διακοπές σε όσους φεύγουν τώρα, καλά παιξίματα στους υπόλοιπους χεχε.
[/size]