Εγώ θα συμφωνήσω με τον noe14. Καλύτερα να πάρεις μια φτηνή αλλά ποιοτική κιθάρα μεταχειρισμένη και στην πορεία να αρχίσεις τις επεμβάσεις ανάλογα με τα γούστα σου. Η συναρμολόγηση μιας κιθάρας από κομμάτια σίγουρα δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά δεν είναι και η απλούστερη διαδικασία αν δεν έχεις εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία.
Αν πάλι θέλεις οπωσδήποτε να φτάξεις μία partscaster, ένα κατάστημα από το οποίο έχω αγοράσει στο παρελθόν κομμάτια είναι το
Northwest Guitars. Έχει καλή ποικιλία από σώματα και μπράτσα (και φυσικά από άλλα εξαρτήματα) σε λογικές τιμές, αν δεν είναι όλα πάντα σε στοκ. To είχα ψάξει πέρσι για αποστολή στην Ελλάδα (μετά από σχετική ερώτηση ενός άλλου μέλους του Κιθάρα) και απ' ό,τι θυμάμαι τα μεταφορικά δεν είναι υπέρογκα. Άλλα Βρετανικά καταστήματα που γνωρίζω είναι το
WD Music και το
Αxesrus. Το τελευταίο έχει μεγάλη γκάμα από διάφορα κιθαρίστικά κομμάτια (μαγνήτες, κλειδιά, κλπ) σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά δεν έχει πάντα σώματα και μπράτσα. Κοίταξέ το, τουλάχιστον όσο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακόμα μέσα στην ΕΕ. To Γερμανικό Rockinger είναι μια πολύ καλή επιλογή, ειδικά αν θέλεις να πάρεις όλο το kit. Βέβαια μιλάμε για πάνω από 500 Ευρώ χωρίς τους μαγνήτες, αλλά νομίζω ότι αν πάρεις όλα τα parts ξεχωριστά, κάπου εκεί θα σού βγεί, συν το ότι θα πληρώσεις πολύ περισσότερα μεταφορικά αν οι αγορές σου είναι από διαφορετικά καταστήματα. Τουλάχιστον με το Rockinger θα ξέρεις ότι όλα τα μέρη ταιριάζουν (πράγμα που δεν είναι πάντα δεδομένο όταν αγοράζεις σκόρπια parts).