Βαρέα μέταλα;;; Χαχαχα.. Καλό!
Θα σας μιλήσω περισσότερο για μένα λοιπόν.
Μεγάλωσα με ροκά μπαμπά. Στο σπίτι είχαμε δημοκτρατικό πολίτευμα μουσικών ακουσμάτων. Ακούγαμε ΜΟΝΟ rock - metal.
Μεγαλώνοντας επέλεξα να μάθω πιάνο (μου άρεσε ο ήχος για κάποιο λόγο). Είχα ακούσματα από Queen, Doors κ.α. Το μόνο που υπήρχε σχετικά με μουσική εδώ στην επαρχεία, ήταν το ωδειάκι μας. Κλασικό ωδειάκι... Ας μη μπω σε λεπτομέρειες.
Γενικά είμαι εϊσιντισού (AC/DC) όσο δεν πάει!!!
Από εκεί και πέρα ακούω από classic rock μέχρι βαρέα μέταλλα (πολύ μου άρεσε η ορολογία). Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ - αλήθεια. Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep purple, Nirvana, Alice in Chains,Judas Priest, Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Pantera, Iced earth και άλλα αμέτρητα παύλα άπειρα.
Από κομμάτια έχω βγάλει διάφορα (είμαι αρχάρια υπόψιν ακόμα):
Seven nation army, You really got me, peter gun, green onions, I wanna be your dog, another brick in the wall, getting away with it, I love rock 'n' roll, road house blues, the passenger, rock you like a hurricane, always somewhere, for whom the bell tolls (πόρωση), the zoo, come as you are
Το τρένο- τρύπες , Έφηβα γεράκια, Βασιλιά της σκόνης, Λιωμένο παγωτό, Βουτιά από ψηλά, Ταξιδιάρα ψυχή (οχι σε κανονική ταχύτητα ακόμα)
Κάτι ακόμα που δεν σας έχω αναφέρει. Ο σύζηγος (στην ηλικία μου) εδώ και ένα χρόνο μαθαίνει drums με δάσκαλο και πολύ καλό μάλιστα. Το θέμα είναι οτι σπάνια έχουμε δοκιμάσει να παίξουμε μαζί.