Αυτό το θέμα αναφέρεται στις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες που έχουμε κάνει... όταν κοιμόμαστε!....
Τραγούδια που έχετε γράψει και γουστάρετε πολύ και έγιναν επιτυχία, ή συναυλίες όπου παίξατε απίστευτα τέλεια και πλήθος κόσμου παραληρούσε, ή jam που κάνατε με κάποιον διάσημο, κ.ά...

Και μετά, ξυπνήσατε!... Να πάρει! Όνειρο ήταν!...
Εγώ, έχω δει μερικές φορές σε όνειρο ότι βγάζω μια μελωδία ή έναν ρυθμό ή ακόμα και στίχους, και τρελαίνομαι, νιώθω έντονα ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία, και κάποιες φορές πράγματι γίνεται επιτυχία. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Μάλιστα, 1-2 φορές, λίγο πριν ξυπνήσω την ψυλλιάζομαι ότι είναι όνειρο και σκέφτομαι ότι αν είναι να ξυπνήσω σε λίγο θα πρέπει να σκεφτώ έντονα την μελωδία για να μην την ξεχάσω όταν ξυπνήσω και έτσι να την γράψω/ηχογραφήσω αμέσως. Τελικά, ηχογράφησα τη μελωδία αλλά δεν μου έδωσε την αίσθηση που μου είχε δώσει μέσα στο όνειρο, και δεν ανέπτυξα την ιδέα.
Εσείς, τι φανταστικά πράγματα έχετε κάνει στο όνειρό σας;... (Σχετικά με την μουσική πάντα. Το αν πετάτε σαν τον σούπερμαν, είναι άλλο θέμα

)