Λοιπον, καταρχην δεν σου εκανα σεμιναριο για διαλογο (αντιθετα με εσενα , που μου εκανες ξανα υποδειξεις περι διαλογου και μαλιστα με πολυ επιθετικο τροπο για αλλη μια φορα) και ουτε ειχα τετοια προθεση. Ισως ομως τωρα που εισαι πιο ηρεμος , αν πας πισω και δεις τα posts , θα δεις οτι ησουν αρκετα επιθετικος και σε προσωπικο επιπεδο. Αυτο με πειραξε και οχι η αποψη σου (αλοιμονο !!!)
Το οτι λεω οτι δεν μπορεις να μου αλλαξεις γνωμη για
καποια πραγματα, δεν ειναι θεμα εγωισμου ... Ειναι οτι εχω καταληξει σε αυτα τα συμπερασματα μετα απο ακροαση (αφου μιλαμε για μουσικη), κριτικη και σκεψη (και φυσικα τα προσωπικα μου γουστα) και ειμαι αρκετα ωριμος για να μην αμφιταλαντευομαι σε τετοια πραγματα ... Γι αυτο σου ειπα οτι δεν προκειται να μου αλλαξεις γνωμη για τα ΔΚ. Για το κινημα που με κατηγορησες οτι την ιστορια του πεταω στα σκουπιδια , ελπιζω τωρα να καταλαβες οτι ηταν λαθος αυτο που ειπες και ψιλοασχετο ... Επειδη δεν μου αρεσουν τα ΔΚ , δεν σημαινει οτι κατακρινω ολο το κινημα και την ιστορια του !!!
Ειναι σαν να λεμε οτι επειδη δεν μου αρεσουν πχ οι Pantera , αποριπτω ολο το metal !!! Ειναι τρελο να υποστηριζεις κατι τετοιο !!!
Απο κει και περα, δεν εχω κανενα λογο να μην πιστευω ολα οσα λες. Αν λες οτι δεν εισαι οπαδος των ΔΚ κτλ σε πιστευω ... απλα κι εσυ καταλαβε , οτι τα ΔΚ ηταν απλως ενα παραδειγμα , (χαρακτηριστικο για τα δικα μου αυτια και γουστα) και τιποτα παραπανω. Υπαρχουν παααρα πολλοι καλλιτεχνες που κανουν το ιδιο πραγμα που περιεγραψα για τα ΔΚ, και σε ολους τους χωρους της μουσικης ... Απλα , επειδη μιλαγαμε για τον συγκεκριμενο χωρο , αναφερθηκα στα ΔΚ , επειδη πιστευω οτι ειναι χαρακτηριστικοι εκπροσωποι του μουσικου αυτου ειδους (πες το Ελληνικο Gothic , ή οπως θες, δεν εχει σημασια).
Δεν πιστευω οτι προκαλεσα κανεναν ... Ο μονος που τα πηρε ησουν εσυ , μαλλον γιατι το πηρες προσωπικα , ενω δεν επρεπε ...
Μπορουσες απλα να πεις οτι διαφωνουσες με το συγκεκριμενο παραδειγμα ... η γνωμη σου θα ηταν απολυτα σεβαστη ...
Στο κατω κατω δεν το "εθαψα" το γκρουπ (αν και παλι δικαιωμα μου θα ηταν), αντιθετα ανεφερα οτι ειναι πολυ ποιοτικο γκρουπ με καλη μουσικη και στιχους. Ομως ανεφερα και κατι που στα δικα μου αυτια ακουγεται πλεον σαν να ακολουθουν μια συνταγη ... Αυτο δεν σημαινει οτι προσβαλω τον/τους δημιουργους ... Στο κατω κατω ολοι οσοι αγοραζουν κατι , ακουν κατι κτλ , εχουν δικαιωμα σχολιων , αρνητικων ή θετικων ...
Εγω για τα ΔΚ εχω αναμεικτα συναισθηματα ... Γενικα δεν μου αρεσει το στυλ που παιζουν, αλλα πιστευω οτι εχουν πολυ καλες συνθεσεις και μερικους πολυ καλους στιχους.
Ομως επισης πιστευω οτι (με βαση τα δικα μου αυτια και γουστα) εχουν και απαραδεκτα φωνητικα ... (γουστα ειναι αυτα)
Οποτε , απλως δεν αγοραζω δισκους τους και αυτο ειναι ολο...
Ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να πω την γνωμη μου για αυτους , ειδικα αφου και τους εχω ακουσει (παραπανω απο οσο θα ηθελα) και επειδη παιζουν μουσικη που εντασσεται στο γενικοτερο πλαισιο της μουσικης που μου αρεσει και ασχολουμαι 16 χρονια τωρα ...
Εξαλλου επαναλαμβανω , πως οτι ανεφερα ηταν ξεκαθαρα δικη μου αποψη και βεβαια οχι του στυλ "αυτοι ειναι χαλια" ... Αντιθετα εγω ειπα "αυτοι
για τα δικα μου αυτια κανουν αυτο και γι αυτο δεν μου αρεσουν"...
Δεν μπορω να καταλαβω , που ειναι το προκλητικο σε αυτο ...
Και δεν νομιζω οτι ειναι προκλητικο ...
Τελος, πιστευω οτι ναι , οντως εισαι ευθικτος και θα πρεπει να το "πολεμησεις" λιγο αυτο ... αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα ...
Οτι παντως και να εχεις να πεις , δεν ειναι αναγκη να επιτιθεσαι , ουτε να κανεις προσωπικα σχολια και υποδειξεις , ειδικα σε ατομα που δεν γνωριζεις και ακομα πιο πολυ , αν δεν σου εχει κανει ο αλλος κατι αντιστοιχο ...

Παντως τσαμπα και βερεσε τσαντιζεσαι με τις γνωμες των αλλων ..... Οι γνωμες ειναι σαν τις κ***τρυπιδες ... ολοι εχουν απο μια ... Αν κατσεις και τσαντιζεσαι και αρπαζεσαι με την γνωμη καθενος , επειδη δεν συμφωνεις μαζι του , θα μπλεκεις συνεχεια ασχετα και χωρις λογο ... Live and let live με λιγα λογια ...

Peace !!!
Τα λεμε ...