Προς Vocal Studio:
(με λίγα λόγια: ή ενημέρωσέ μας πλήρως ή να σταματήσει αυτή η φιλολογία!)
προς parlats και baphometΧε,χε!Μου φαίνεται ότι είστε οπαδοί (όπως κι εγώ καμιά φορά) της παροιμίας:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ....ΔΙΑΚΟΠΤΩ. Και διακόπηκε η ροή του θέματος και η pascal και η Ελένη,μπορεί να ξέχασαν τις απαντήσεις μου. Δύο τα μεσάνυχτα, τσάμπα καίει η λάμπα;
(Μπόηζ*,νομίζω ότι άπαντες ψιλιάζονται το χαβαλέ που κάνουμε και το μεγάλο έρωτα

που αναπτύσσεται σιγά σιγά μεταξύ μας και θα μας δείρουν,που παριστάνουμε ότι τα λέμε σοβαρά κιόλας

)
πρός pascal"Να μαστε πάλι εδώ Αντρέα....", που λέει το παλιό τραγουδάκι.Ζητώ συγνώμη εκ μέρους του parlats και του baphomet,που διακόψανε τις σκέψεις σου ενώ ετοιμαζόσουν να μου απαντήσεις...Παρεπιπτόντως μπήκα στους όρους των αγγελιών και παραθέτω ατόφια τμήματα.

Eπιτρέπεται μόνο η δημοσίευση αγγελιών που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη μουσική και τον σκοπό αυτού του site. Π.χ. αγορά/πώληση μουσικών οργάνων, βιβλίων, εξοπλισμού κλπ., και η προσφορά/ζήτηση υπηρεσιών όπως συμμετοχή μουσικών,
μαθήματα, κλπ.

Κάτω από κάθε αγγελία επιτρέπονται διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις αλλά όχι ο σχολιασμός ως προς τη χρηστική/
χρηματική αξία του αντικειμένου
ή κρίσεις και απόψεις επί του αντικειμένου/υπηρεσίας ή προσώπωνπρος ΕλένηΠερίπου το ίδιο.Ζητώ συγνώμη εκ μέρους του parlats και του baphomet,που διακόψανε τις σκέψεις σου ενώ ετοιμαζόσουν να μου απαντήσεις...
προς parlats και baphometΕυχαριστώ εκ των προτέρων που δεν θα διακόψετε τα κορίτσια και θα τα αφήσετε να μου απαντήσουν.Αλλιώς, θα δημοσιεύσω εκείνες τις ...

"γυμνές φωτογραφίες" κλπ. κλπ. και θα μάθουνε όλοι τι κάνουμε τα βράδια

(χε,χε,χε)
Επιστρέφω από ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ τώρα και έκανα σοβαρή και καλοπροαίρετη έρευνα αγοράς στο τι υπάρχει από "τιμές" γενικά.Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει και την δημοσιοποιώ.Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική και ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
*μπόηζ = γκρίκλιζ, (τιμωρία για αυτούς που μου στέλνουνε μηνύματα που βγάζω τα μάτια μου για να διαβάσω.)