Συμφωνώ , αλλά τη γέφυρα , το κόκαλο θα τα αλλάξεις μια φορά να πας τις χορδές εκεί που θες ,θα ρυθμίσεις και τι βέργα να έρθει το μπράτσο εκεί που πρέπει και οκ ,για να απορυθμιστούνε αυτά θα πρέπει να γυρνάς από μαγαζί σε μαγαζί από studio se studio και από στάδιο σε θέατρο για να παίζεις κάθε μέρα με το όργανο ώρες ατελείωτες η να το έχεις εκτεθειμένο σε μη κατάλληλες θερμοκρασίες, δε νομίζω πώς ένας ερασιτέχνης μουσικός που παίζει στη παρέα 1 φορά στο τόσο η κάθε μέρα 1-2 ώρες σπίτι του να χρειάζεται σετάρισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα …
Ίσως να κάνω και λάθος , ίσως να εννοείς πώς με το setup κερδίζει χρόνια ζωής το όργανο δε ξέρω….είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα, εγώ για παράδειγμα που δεν την έχω κάνει setup 1,5 χρόνο με το δικό μου αφτί δεν με χαλάει η ποιότητα του ήχου , ιδία μου φαίνετε και πριν το setupκαι μετά και τώρα μετά από 1.5 χρόνο που έχει να πάει για φρεσκάρισμα, οπότε σωστό η λάθος δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου , είναι καθαρά τι γεμίζει το αφτί του καθενός . είναι και λίγο μόδα της εποχής αυτό πιστεύω από στόμα σε στόμα και από συζήτηση σε συζήτηση για να βγάζουν και μεροκάματο οι οργανοποιοί . ακόμη και ένας τεράστιος κιθαρίστας αν έβγαινε στη σκηνή χωρίς σεταρισμένη κιθάρα, πόσοι άραγε από κάτω θα είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά ?