Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα κάνω τη συνηθισμένη ερώτηση... θέλεις οπωσδήποτε για κάποιο λόγο ηλεκτροακουστική; Αν το θέμα της ενίσχυσης δεν είναι σημαντικό για σένα (π.χ. αν σκοπεύεις να παίζεις μόνο στο σπίτι), τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να προτιμήσεις μια απλή ακουστική, καθώς θα βρεις καλύτερης ποιότητας όργανα σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών.
φίλε elfi πουλάω την δική μου yamaha APX500, σε αριστη κατασταση, ελάχιστα έχω παίξει με αυτην , έχει λεπτό σώμα, χαμηλό action.Δεν την έχω χρησιμποιήσει όσο ήθελα, λόγω του ότι παίζω με ακουστικά, και έχω ήδη 5 ηλεκτρικες.είναι αυτη https://usa.yamaha.com/files/40CA190AEDCE4A1A99AA1C29FF1FC42B_12073_2088x5516_134b04073b238786d9b282ebc4052c59.jpgΤην είχα πάρει απο Νάκα κοντά στο 400άρι αν θυμάμαι καλά.
Σ ευχαριστώ για την προσφορά. Σε τι τιμή την πουλάς? Έχεις ανεβάσει κάπου την αγγελία σου?
Ηλεκτροκουστική απαραίτητα όχι. Κοίταξα ηλεκτροακουστικές για να μην περιοριστώ αν χρειαστεί αργότερα. Και ένας επιπλέον, λιγότερο ουσιαστικός λόγος είναι η εμφάνιση, καθώς μ'αρέσει το cutaway που έχουν οι περισσότερες ηλεκτροακουστικές.Έχω μια κάρτα ήχου Focusrite Scarlett για να γράφω την ηλεκτρική κιθάρα απ' ευθείας. Αν η κιθάρα είναι ηλεκτροακουστική θα μπορώ να τη γράφω με παρόμοιο τρόπο, χωρίς εξωτερικό μικρόφωνο?
Απόλλωνα για τις Yamaha έχεις δίκιο. Υποτίθεται ότι κοίταξα μόνο για κιθάρες με συμπαγές καπάκι αλλά, όπως φαίνεται, έχω κάνει λάθος. Τις Fender όμως γιατί όχι? Όλες solid top δεν είναι?
Κι αν κρατήσουμε αυτές με το συμπαγές καπάκι από εκει και πέρα τα υπολοιπα χαραστηριστικά σε αυτό το εύρος τιμής δεν παίζουν ρόλο? Για παράδειγμα, η Epiphone AJ220SCE έχει παρόμοια ποιότητα με την Lag Tramontane T100 που έχει διπλάσια τιμή? Αν ναι, να διαλέξω με βάση το κόστος και την εμφάνιση τότε. Μια χαρά μου φαίνεται η Epiphone...
lag orees megia
Σπύρο,εκτός από piezo θα μπορούσες να βάλεις και μαγνήτη για ακουστική στο sound hole, δεν θα ήταν καλύτερα;
Ξεκίνησε από MrPumpkin Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από giwrgos-x Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από than0s Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από drosatos Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από alin Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από marco polo Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από klaus77 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Bucketheadland Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από jkidd13 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από ntomirela Κιθάρα - Μάρκες και τύποι