Νομίζω ότι ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος σ' αυτά που ζητάει ο γιος του και από θέμα είδους μουσικής που θέλει να παιζει όσο και του στυλ κιθάρας που του αρέσει με βάση τις προτάσεις του,τώρα αν εσύ δεν το κατάλαβες .....Τώρα αν αναφέρεσαι σε μένα με το μακρύ και το κοντό του που αναφέρεις θα σε προέτρεπα να είσαι πιο ευγενικός με τα μέλη ως κιθαροσυντονιστής που είσαι.......
Kατ' αρχήν το μήνυμά μου δεν αφορούσε εσένα προσωπικά, ούτε κάποιον άλλον απ' όσους συμμετείχαν στη συζήτηση, και δεν κατάλαβα γιατί θεώρησες κάτι τέτοιο (αν μη τι άλλο πιστεύω ότι οι Schecter είναι μια χαρά κιθάρες και εγώ ο ίδιος τις έχω προτείνει πολλές φορές). Όπως επίσης δεν κατάλαβα γιατί εξέλαβες τη φράση "το μακρύ και το κοντό του" ως αγενή ή προσβλητική. Τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με αυτό.
Όσον αφορά το θέμα μας, ο zigo13 μπορεί να αναφέρθηκε στις
μουσικές προτιμήσεις του γιού του, αλλά δεν έκανε ουσιαστικά λόγο για τις
κιθαριστικές. Και όταν κάποιος συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του μία strat και δύο Les Paul, νομίζω ότι νομιμοποιούμαι να υποστηρίξω ότι
ίσως δεν έχει αποκρυσταλλώσει άποψη σχετικά με τον τύπο κιθάρας που τού ταιριάζει. Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση που το παιδί έχει εμπειρία από μία μόνο κιθάρα μέχρι τώρα, οπότε λογικό είναι να μην έχει σαφή άποψη ως προς αυτό το θέμα. Ουσιαστικά λοιπόν δεν είπα τίποτε παραπάνω από αυτό που πρότεινε και ο kkmspm, ότι δηλαδή αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πάει ο γιός του να δοκιμάσει μερικές κιθάρες. Ακόμα και αν δεν καταλήξει σε κάποια από αυτές που είναι διαθέσιμες στα τοπικά καταστήματα, τουλάχιστον θα αρχίσει να αποκτά μια ιδέα προς τα πού κλίνουν οι προτιμήσεις του.