Οπως τα λέμε δεν μου φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα τα ηλεκτρικά σου. Μάλλον είναι θέμα συνήθειας όπως πολύ σωστά λέει και ο Αdr1anos. Σε αυτή την περίπτωση πρόσεξε μην κάνεις μόνιμη ζημιά στα αυτιά σου.
Ωστόσο δεν καταλαβαίνω πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τα ηλεκτρικά? Μόνο οτι χάνεις τα ψηλά μετά από λίγη ώρα?
Γενικά και προσωπικά εμπιστεύομαι πολύ την Fishman. Εχω κι εγώ μια Martin, με το
Fishman Onboard Aura, με το οποίο και λίγο πειραματισμό μπορείς να κάνεις φοβερά πράγματα. Το χρησιμοποιώ με 2 πεταλάκια επίσης της Fishman (chorus, reverb). Σε αντίθεση από τα συνηθισμένα ηλεκτρικά, το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιεί το πιεζο-ηλεκτρικό pickup στον καβαλάρη και 6 sound images ηχογραφημένης της ίδιας κιθάρας (
OMC Aura) σε studio από 6 πολύ γνωστά πυκνωτικά μικρόφωνα, τα οποία κάνοντάς τα blend με τον καβαλάρη πετυχαίνεις την αίσθηση του "αέρα".
Ολα αυτά όμως εξαρτόνται τελικά από το τί ακριβώς θέλεις να κάνεις και σε ποιο σημείο σε χαλάνε τα ήδη υπάρχοντα. Τί θα ήθελες να βελτιώσεις πχ?