Καλημέρα παιδιά,
Ανδριανέ ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή σου απάντηση. Υπάρχει ένα θέμα που θίγεις, αυτό της εταιρείας / τιμής κλπ, το οποίο ήταν αναπόφευκτο να συμβεί και βέβαια ο Απόλλων έκανε την ερώτηση που θα σου έκανα κι εγώ, τί προτείνεις δηλαδή.
Να σου απαντήσω εν ολίγοις όμως. Όχι, ΔΕΝ έχω καταλήξει στους συγκεκριμένους που ανέφερα και όχι ΔΕΝ τους έχω ακούσει. Δεν είμαι σε φάση αγοράς ακόμα. Απλά επειδή δεν έχω εμπειρία από λαμπάτους, ψάχνομαι (specs) ώστε να δω τί με βολεύει καλύτερα ώστε να κατευθυνθώ σε μία συγκεκριμένη κατηγορία. Πέρασα από το στάδιο παλαιότερα για παράδειγμα που έλεγα "Να πάρω έναν Marshall! Είναι marshall, είναι καλός". Αναφέρω τα μοντέλα που παρέθεσα ως παράδειγμα ευελιξίας και βεβαίως βάση αξιολογήσεων από reviews ανά το ίντερνετ. Οι απορρίες παρέμειναν όμως ως προς το αν θα είναι ιδανικοί για μένα, τη στιγμή που αναρωτιέμαι για τεχνικά θέματα όπως το FX Loop.
Όσο για τα χρήματα. Γενικότερα είμαι στο στάδιο που θέλω να φτιάξω έναν καλό ήχο. Έχω καταλήξει πως θα χρησιμοποιώ μόνο 4-5 πετάλια και τίποτα παραπέρα και δεν θέλω να παιδεύομαι άλλο με "συμβατικές" λύσεις. Αν λοιπόν τώρα διαθέτω ας πούμε 500Ε, δεν έχω πρόβλημα να περιμένω ένα χρόνο για να τα κάνω 1000 ή και παραπάνω ώστε να βρω αυτό που μου αρέσει.
Για να καταλάβεις την διαστροφή της έρευνάς μου σε τέτοιες αγορές, αναρωτιέμαι γιατί κυκλοφορούν τέτοια "πραγματάκια" όπως αυτό
http://www.jacksonampworks.com/product/amplifiers/newcastle30/με ένα μόνο κανάλι, χωρίς gain κλπ αλλά ακολουθώντας μόνο την αλοίωση από το volume.
Μήπως επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για 2 κανάλια ??
Και τέλος, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την απουσία του FX Loop από ενισχυτές τύπου Marshall, Vox τριπλάσιας τιμής από αυτούς που προτείνουμε εδώ. Θα μου πεις, "τότε δεν έπαιζαν με chorus kai delay"... Ναι αλλά θα σου απαντήσω αποκλείεται να σου προσφέρει έναν τέτοιο ενισχυτή η εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς και ταυτόχρονα να σε περιορίζει στο παίξιμό σου με τη πρόφαση αλοίωση ήχου.
(Εντάξει και το Iphone δεν είχε ραδιόφωνο, καλή ανάλυση φωτογραφίας και αναφορά παράδοσης μηνυμάτων αλλά δεν το σχολιάζω

)
Πρέπει να έγινα πιο κατανοητός στο πρόβλημά μου τώρα και συγνώμη για την μακροσκελή απάντηση.

Ευχαριστώ και πάλι!
P.S Για τον H&K Tubemaister είχα ακούσει απίστευτα σχόλια αλλά δεν είχα διαβάσει το review Andrianne.