Ωραιος ο φιλος,και ωραιο το review
Ευχαριστώ, να'σαι καλά saved.
με'γειά και καλορίζικο!
Εγώ το δουλεύω με φορτιστή κινητού και καλωδιάκι mini USB χωρίς κανένα πρόβλημα...
... και λίγη παραπάνω επεξεργαστική ισχύ γιατί ενώ παίρνει μέχρι 5 εφε/ενισχυτές κάποια από αυτά θέλουν πολλή επεξεργαστική ισχύ και "τρως πόρτα".
μήπως σχετίζονται αυτά τα 2 μεταξύ τους;
Το bypass του δεν είναι καθόλου άσχημο.
το g3 μου φαινόταν πολύ tone-suck και ήταν ο βασικός λόγος που το πούλησα. αν έχουν λύσει το θέμα αυτό θα είναι πολύ καλό
στη χειρότερη θα φτιάξω ένα true bypass looper/switcher για να το ενσωματώνω κατά βούληση στο live setup.
καλή σκέψη
Δεν το έχω δοκιμάσει με άλλη τροφοδοσία να δω αλλά νομίζω ότι αφού είναι ψηφιακό ή δουλεύει ή δε δουλεύει. Θα μου έκανε εντύπωση να αλλάζει η CPU power ανάλογα με την τροφοδοσία.
Σχετικά με το tone-suck, πιθανότατα βοηθάει ότι το δοκίμασα με ένα κοντό καλώδιο και ένα μικρό patch cable. Δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί με μακριά καλώδια και άλλα πετάλια να του κάνουν παρέα.
Πάντως στη δοκιμή που έχω κάνει μέχρι τώρα δεν ακούω πρακτικά διαφορά όταν το έχω bypass και όταν δεν το έχω καθόλου. Φαντάζομαι ότι στην πεταλιέρα περικυκλωμένο από πετάλια με καλά buffers δε θα έχει πρόβλημα.
Στη χειρότερη πάμε στη λύση του true bypass looper/switcher.
έπρεπε να πάρεις το g1xon ,πολλές παραπάνω δυνατότητες με το expression
πρόσεχε αν κάνεις update μην σου "καεί" κλείσε όλα τα προγράμματα εκτός αυτό της ζουμ
Το σκεφτόμουν για το X αλλά ήθελα να είναι όσο πιο μικρό γίνεται και προοριζόταν για χρήση κυρίως στον καναπέ.
Firmware έχει το τελευταίο απάνω (1.21). Αν χρειαστώ update θα λάβω υπόψη μου τη συμβουλή σου.
Αν και δεν είχα ψάξει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο πολυεφφέ, δεν μού φαίνονται περίεργα κατά βάση αυτά που αναφέρει ο zeoy. Είχα ανέκαθεν μεγάλη εκτίμηση στα προϊόντα της Zoom, από τα πολύ παλιά μέχρι τα πιο σύγχρονα, και τα θεωρώ γενικά πολύ καλά για την κατηγορία τους. Αυτό που με εξέπληξε (θετικά) είναι ότι έχει 22 προσομοιώσεις ενισχυτών, όσες δηλαδή και το G3/G5, ενώ περιέργως τα πιο καινούργια G3N και G5N έχουν μόνο 10. Αυτές οι προσομοιώσεις περιλαμβάνουν κλασσικούς ενισχυτές, με αρκετά δείγματα από την αγία τριάδα Fender-Vox-Marshall, καθώς και αρκετούς άλλους λιγότερο γνωστούς αλλά ενδιαφέροντες, όπως Matchless DC-30, Carr Mercury, Two Rock Emerald 50, Bogner Ecstacy, κλπ.
...λίγη παραπάνω επεξεργαστική ισχύ γιατί ενώ παίρνει μέχρι 5 εφε/ενισχυτές κάποια από αυτά θέλουν πολλή επεξεργαστική ισχύ και "τρως πόρτα".
Πηροφοριακά, αυτό συμβαίνει και με το Zoom MS-70CDR του οποίου είμαι ευτυχής κάτοχος (και του οποίου το menu μοιάζει λίγο με του G1on). Αν και είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό πετάλι, με μια τεράστια ποικιλία από πολύ καλά reverb, chorus, delay και μερικά άλλα εφφέ, η επεξεργαστική του ισχύς δεν είναι αρκετή για κάποιους συνδυασμούς. Oπότε πιθανολογώ ότι αυτό δεν έχει σχέση με την τροφοδοσία.
Μου έχει κάνει κι εμένα εντύπωση ότι έχει περισσότερα effects/amp sims από το G5n που το έχει ο έτερος κιθαριστής της μπάντας. Highlight στα extra effects το particle reverb (στυλ shimmer).
H G5n έβγαλε προσφάτως update οπότε δεν ξέρω μήπως το έχει περιλάβει (μόλις τσέκαρα, έχουν προσθέσει πολλά νέα εφε και ενισχυτές αλλά όχι το particle reverb).
Να το χαίρεσαι κι εσύ το CDR. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
btw έχω ασχοληθεί μόνο με fender/marshall προς το παρόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βρω χρήσεις και για τους άλλους (Aπόρησα με την επιλογή του Carr. Πολύ καλοί ενισχυτές αλλά λιγότερο γνωστοί ακόμα κι από τους two rock ή matchless)