Αποστολέας Θέμα: Ομοφυλοφιλία  (Αναγνώστηκε 39813 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
Απ: Ομοφυλοφιλία
« Απάντηση #50 στις: 15/05/04, 21:28 »
Απλά δεν θα θέλαμε να μάθουμε ότι ο κολλητός μας γουστάρει να τον δένουμε με λουριά, χειροπέδες κλπ.. ή ότι η κολλητή μας έχει "πάει" με την κοπέλα που μόλις γνωρίσαμε στο κυλικείο της σχολής!!  ;D

Giati na μην το μαθουμε...αυτα ειναι το αλατοπιπερο της ζωης...
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: 16/05/04, 15:06 »
Δεν αναφερόμουν μόνο σε "gay" αλλά στις γενικότερες ανωμαλίες μας  ;)

Παιδια συγγνωμη αλλα γελαω με αυτα που διαβασα παραπανω και για να μη σπευσει να παρεξηγηθει κανεις, να εξηγησω οτι γελαω παντα καλοπροαιρετα σε τετοια θέματα.
Φιλε ή φιλη Υποκρισια νομιζω οτι οτι ξεφευγει απο τα κλασσικα στο κρεββατι δεν πρεπει αμεσως να το ονομαζουμε ''ανωμαλια''.Εαν περιοριστουμε για μια ζωη στα κλασσικα μαλλον η ανθρωποτητα θα πεθανει απο πληξη πανω σε ενα κρεββατι.
Οπως πολυ σωστα λεει και ο κουμπαρος παρακατω χαριτολογωντας το αλατοπιπερο χρειαζεται και ο,τι παρεκτρεπεται λιγο απο τα -υποτιθεται-φυσιολογικα δεν ειναι απαραιτητα και ανωμαλο.
Ανωμαλο ειναι μονο ο,τι σου επιβαλλεται χωρις τη θεληση σου ή αυτο που εμπεριεχει στοιχεια εγκληματικα.

Αποσυνδεδεμένος Crazy Diamond

• Θαμώνας
  • lost,lost,lost...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: 16/05/04, 15:10 »
Παράθεση
Ανωμαλο ειναι μονο ο,τι σου επιβαλλεται χωρις τη θεληση σου ή αυτο που εμπεριεχει στοιχεια εγκληματικα.

Σωστή η CHCOME! Δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ανώμαλο εάν και οι δύο (ανεξαρτήτως φύλου) το δέχονται.
Have no fear for atomic energy,cause none of them can stop the time

Αποσυνδεδεμένος Καρχαρίας

• Ψωνάρα!
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γ**ώ τα παιδιά είμαι!
    • Προφίλ
    • Ζωτικό Ψεύδος
« Απάντηση #53 στις: 18/05/04, 08:49 »
Πάνω σ'αυτό έχω να πω το εξής απλό: Ο Θεός έπλασε τον άντρα και την γυναίκα ...όχι τον άντρα ,την γυναίκα και τους ομοφυλόφυλους.
Και πως κρίνεις το γεγονός ότι κάποιοι έχουν γεννηθεί άντρες έχουν γεννηθεί σχεδόν σαν γυναίκες? Δεν μεγάλωσαν έτσι, δεν τους δώθηκε αυτή η διατροφή, είναι οργανικό! Το γεγονός μια γυναίκα όμως να γεννηθεί αντρογυναίκα δεν μας σοκάρει, θα πούμε είναι νταρντάνα αυτή, ενώ ο άντρας είναι π**στράκος!

Πισω μου σ'εχω σατανα μεσημεριατικα..

Είπαμε, μέσα σου....  ;D  ;)

ratsistis den eimai.

Ούτε εγω, αυτοί φταίνε που είναι....  :-X
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency

Αποσυνδεδεμένος Ypokrisia

• Περαστικός
  • *
  • Natasa for ever!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: 18/05/04, 23:29 »
Δεν αναφερόμουν μόνο σε "gay" αλλά στις γενικότερες ανωμαλίες μας  ;)

Παιδια συγγνωμη αλλα γελαω με αυτα που διαβασα παραπανω και για να μη σπευσει να παρεξηγηθει κανεις, να εξηγησω οτι γελαω παντα καλοπροαιρετα σε τετοια θέματα.
Φιλε ή φιλη Υποκρισια νομιζω οτι οτι ξεφευγει απο τα κλασσικα στο κρεββατι δεν πρεπει αμεσως να το ονομαζουμε ''ανωμαλια''.Εαν περιοριστουμε για μια ζωη στα κλασσικα μαλλον η ανθρωποτητα θα πεθανει απο πληξη πανω σε ενα κρεββατι.
Οπως πολυ σωστα λεει και ο κουμπαρος παρακατω χαριτολογωντας το αλατοπιπερο χρειαζεται και ο,τι παρεκτρεπεται λιγο απο τα -υποτιθεται-φυσιολογικα δεν ειναι απαραιτητα και ανωμαλο.

Στο κρεββάτι ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει βρε φίλε! Αλλά δεν θα ήθελα να ξέρω τις προσωπικές στιγμές του καθενός, πόσο μάλλον να τις βλέπω!! Ας αξιοποιήσουμε την φαντασία μας όταν βρισκόμαστε με τον σύντροφό μας αλλά δεν είναι ανάγκη να το βλέπει όλος ο κόσμος! Λάθος έκφραση χρησιμοποίησα (αναφέρομαι για τις ανωμαλίες).. Ξέφυγα από το θέμα μου που ήταν ότι δεν χρειάζεται να προκαλούμε δημοσίως! Ας μένουν κρυφά!!  ;D

• Ψωνάρα!
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γ**ώ τα παιδιά είμαι!
    • Προφίλ
    • Ζωτικό Ψεύδος
« Απάντηση #55 στις: 19/05/04, 08:50 »
Δλδ ρε παιδιά για εξηγήστε μου και μένα

"Πόσους φίλους "gay" έχετε???"

Ρωτάω διότι εγώ δεν έχω κανέναν εσείς που τους βρήκατε? Και μάλιστα οι περισσότεροι λέτε ότι έχετε πολλούς!! Τι λέτε ρε παιδιά... σοβαρά? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: 19/05/04, 09:00 »
κανα δυό...Γνωστούς όχι φίλους...όχι επέιδή είναι gay, αλλά επειδή δεν έτυχε
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: 19/05/04, 09:11 »

Στο κρεββάτι ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει βρε φίλε!

Το ξαναλεω, -εισαι ο τριτος/η που με μπερδευει εδω μεσα για αντρα-,
ειμαι θημλυκου γενους.Μη με αποκαλειτε ''ρε φιλε''.Δε βλεπετε ολοκληρο ροζ συμβολο πανω απο την εικονα;;Τι να κανω για να το βλεπετε καλα;;Να του ζωγραφισω και ενα στηθος; ;D
Αποκαλεστε με ''ρε φιλεναδα'' ;D ;D (μπλιαχ)
Παράθεση
Αλλά δεν θα ήθελα να ξέρω τις προσωπικές στιγμές του καθενός, πόσο μάλλον να τις βλέπω!!

Eχω την εντυπωση οτι ξαναγυρναμε στα ιδια και στα ιδια και θεωρω οτι εισαι λιγο υπερβολικος/η.Προσωπικα εχω βρεθει μπροστα σε τρυφερες δημοσιες περιπτυξεις ζευγαριων αλλα καμια δε ξεφυγε μεσα απο τα λογικα πλαισια.
Το ξαναλεω ας μην ειμαστε αυστηροι με τους αλλους(οτι και να ειναι αυτοι).Ο καθενας εκδηλωνεται οπως νομιζει αρκει να μην προσβαλλει τον αλλον.Και για να σε προσβαλλει ο αλλος επειδη θα δωσει ενα φιλι ή ενα χαδι μεσα στον κοσμο πρεπει να εισαι πολυ στραβοξυλο,(οχι εσυ προσωπικα).
« Τελευταία τροποποίηση: 19/05/04, 09:16 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος kanellop

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: 19/05/04, 13:28 »
φιλιούνται, αγκαλιάζονται (είμαι φαιδρός, το ξέρω)  :)

Αποσυνδεδεμένος Crazy Diamond

• Θαμώνας
  • lost,lost,lost...
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: 19/05/04, 14:07 »
Γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα στον άνθρωπο αυτός ο φόβος για το καινούργιο, το διαφορετικό?? Ξέρω, η εποχή μας είναι η εποχή των ταμπού και των προκαταλήψεων, γι' αυτό άλλωστε είμαστε και τόσο εσωστρεφείς. Εγώ προσωπικά έχω φίλους gay και είναι ζευγάρι και μάλιστα νιώθω ωραία όταν τους βλέπω ευτυχισμένους. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την ελευθερία επιλογής, αφού το ορίζει η δημοκρατία και οι τάσεις της εποχής μας. Ίσως αν αφήναμε όλες αυτές τις στερεότυπες και συντηρητικές προκαταλήψεις στην άκρη θα ήμασταν πιο κοινωνικοί και κάποιοι άνθρωποι φυσικά θα νιώθαν πιο άνετα, αφού δεν είναι σωστές οι κοινωνικές-ρατσιστικές διακρίσεις (τύπου "αυτός είναι gay, αυτός μαύρος κτλ").
Have no fear for atomic energy,cause none of them can stop the time

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 20/05/04, 14:26 »
Μαλλον την/τον Ypokrisia (το nick εχει καμια σχεση με το θεμα της συζητησης?) την/τον πειραζει να βλεπει γενικως εκφρασεις τρυφεροτητας μεταξυ ζευγαριων...

Μικρο το προβλημα... Δυο τρια μπανια με Betadine καθημερινα, βραστο κουνουπιδι 3 φορες την μερα, μονο βυζαντινους υμνους και μπολικη αναγνωση βιβλιων 'εγκεκριμενων απο την Εκκλησια' και τσουπ! θα σου προσφερουν την εδρα της Βυζαντινολογιας in no time!  :D
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

• Ψωνάρα!
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γ**ώ τα παιδιά είμαι!
    • Προφίλ
    • Ζωτικό Ψεύδος
« Απάντηση #61 στις: 20/05/04, 14:32 »
Μαλλον την/τον Ypokrisia

Η Ypokrisia

Αποσυνδεδεμένος TaXiDiArA

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: 25/05/04, 17:24 »
den mporo na katalabo, giati mas enoxlei na blepoume dyo lesbies h' dyo gey na filiontai eno sthn eikona enas synhthismenou zeygarioy den exoume toso megalo problhma? ???
me enoxlei o entonos ratsismos pou uparxei pano sthn omofilofilia..!
giati toso megalh perithoriopoihsh pros aytous tous anthropous?

anthropoi einai OXI TERATA! :-\
sto kato-kato o erotas den exei filo....!! ::)

den tha elega oti einai enoxlitiko na blepeis dyo eroteymenoys anthropous sto dromo h' se mia kafeteria alla...tha to ebriska kati to polu omorfo!

giati loipon tosos salos gia to tipota?
mhpos prepei na xeperasoume ta tabou kai na anoixoume ligo to mualo mas?
 ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: 25/05/04, 19:44 »
TaXiDiArA, ζουμε σε μια κοινωνια λιγοτερο ανεκτικη απο καποιες αλλες σε αυτο το θεμα...

Ισως σε μενα και σενα να φαινεται φυσιολογικο να εκδηλωνουμε το παθος μας με τετοιο τροπο αλλα υπαρχουν και πολλοι που δεν το βλεπουν ετσι...

Ειχα στο παρελθον σχεση με μια κοπελια που δεν ηθελε να την φιλαω μπροστα σε αλλους. Δεν ενιωθε ανετα να εκδηλωνετε ετσι... Μου ελεγε οτι δεν υπαρχει αναγκη να επιδεικνιουμε τη σχεση μας ετσι... Την αγαπουσα και το σεβαστηκα... Ετσι και σεβομαι και τους αλλους που ξερω οτι τους πειραζει... Δεν ρωταω τον κοσμο αν μπορω να φιλησω την κοπελλα μου βεβαια, αλλα καμια φορα δεν το κανω αν ξερω οτι υπαρχει καποιος φιλος που θα πειραχτει για καποιον λογο...
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

Αποσυνδεδεμένος marfy

• Θαμώνας
  • κάπου αλλού...
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: 26/07/06, 14:59 »

τί σας νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι,οι ετεροφυλόφιλοι,οι ομοφυλόφιλοι, οι έτσι ή οι αλλιώς???
κοιτάξτε τα δικά σας και αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους...ό,τι και να είναι όπως και να είναι....δλδ ποιοί είστε εσείς που θα καθήσετε να αναλύσετε κ να συζητήσετε γιατί φιλιούνται,γιατί συνουσιάζονται,γιατί το ένα γιατί το άλλο?...

ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην προσωπική του ζωή,και λόγο δε δίνει σε κανέναν....άιντε...

τα πιο όμορφα πράγματα χάνονται γρήγορα,οι άνθρωποι,τα σύννεφα,το μελάνι στα ποιήματα<br />http://mikrivolta.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Transformer

• Παλιός
  • just let her crash and burn, she'll learn.
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: 26/07/06, 16:51 »
Δλδ ρε παιδιά για εξηγήστε μου και μένα

"Πόσους φίλους "gay" έχετε???"

Ρωτάω διότι εγώ δεν έχω κανέναν εσείς που τους βρήκατε? Και μάλιστα οι περισσότεροι λέτε ότι έχετε πολλούς!! Τι λέτε ρε παιδιά... σοβαρά? ??? ???

Ego exo kolliti, apo to sxoleio. Kai apo avtin gnorisa k alla atoma.
there i go again pretending to be you
make-believing that i have a soul
beneath the surface, trying to convince you
it was accidentally on purpose

Αποσυνδεδεμένος NickNT

• Θαμώνας
  • bass
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: 26/07/06, 17:11 »
Ετσι και σεβομαι και τους αλλους που ξερω οτι τους πειραζει... Δεν ρωταω τον κοσμο αν μπορω να φιλησω την κοπελλα μου βεβαια, αλλα καμια φορα δεν το κανω αν ξερω οτι υπαρχει καποιος φιλος που θα πειραχτει για καποιον λογο...

Θα συμφωνήσω εδώ με τον Ιάσωνα... δε με ενοχλούν οι διαχύσεις, ούτε να προβαίνω σε αυτές, αλλά ενίοτε είναι καλό να σέβομαι το ότι ορισμένοι αισθάνονται άβολα- έστω κι αν αυτό είναι ολίγον τι ανεξήγητο!

Αφού όμως αποτελεί μια κοινωνικά διαμορφωμένη πραγματικότητα, ενίοτε προσπαθώ να μην προκαλώ. Από την άλλη, όταν θέλω να προκαλέσω, σίγουρα θα το κάνω! Και καταλαβαίνω ακόμη και τους ομοφυλόφιλους που συχνά φέρονται "κάπως", γιατί όταν δεν σε αποδέχονται, λογικό είναι να αντιδράς.

Από κει και πέρα, κι εγώ απορώ ως προς του πού υπάρχουν τέλος πάντων τόσοι ομοφυλόφιλοι! Γνωρίζω σε διάφορους χώρους και με διαφορετικό βαθμό οικειότητας πολύ κόσμο, και ουδείς έχει σαφείς ενδείξεις- πολλώ δε αποδείξεις. Μην πω πως όλοι είναι "λιγούρια", ιδίως τώρα που άνοιξε ο καιρός (οκ, αστειεύομαι, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Όπως και να'χει, θεωρώ απολύτως φυσιολογικό, όχι το να έλκεται κάποιος από το ίδιο φύλο (αυτό δε μπορώ καν να το φανταστώ, ιδίως αν σκεφτεί κανείς πόσο ωραίο είναι το αντίθετο φύλο), αλλά το να κάνει αυτό που νιώθει και θέλει. Ντροπή μας να ψειρίζουμε την σεξουαλική συμπεριφορά των άλλων.

Βέβαια, είναι (ωχ, επαναλαμβάνομαι από άλλο thread) έμφυτο σε ορισμένους να μειώνουν τους άλλους, να τους κατηγορούν και να τους ψέγουν- και η ομοφυλοφιλία τους δίνει μια πολύ καλή λαβή! Κρίμα όμως για όσους υπόκεινται σε τέτοιους αποκλεισμούς...

Από την άλλη, ντρέπομαι που το λέω, δε νιώθω άνετα απέναντι στο θέαμα. Αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα κι όχι των άλλων...

Αποσυνδεδεμένος juggernot breaker*

• Θαμώνας
  • Eγω+εσυ=τα παντα...Εγω=τιποτα
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/dimitrisbenekos
« Απάντηση #67 στις: 26/07/06, 17:39 »
alla anarwtiemai.. giati den uparxei sevasmos kai aksioprepeia pros stous diplanous mas? :-\
Entaksei bre paidia, dikaiwma tou kathenos na kanei o,ti thelei sto krevvati tou alla einai anagh na to epideiknuei kiolas???  ???

εσυ δηλαδη οταν φιλας το γκομενο ή τη γκομενα(δεν ξερω και τι εισαι  ;D) σεβεσαι τον διπλανο σου?
εγω πιστευω πως οταν καποιος γεννιεται ετσι τοτε ειναι φυσιολογικος.....
ΑΣ ΗΣΟΥΝ ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΑΣ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?

Αποσυνδεδεμένος sun

• Επισκέπτης
  • **
  • Κοίταξε τον ήλιο και νοιώσε αυτό που νοιώθω
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: 26/07/06, 19:33 »
Και να μη γεννιέται έτσι αλλα να καταλήγει έτσι γιατί έτσι τη βρίσκει περισσότερο πάλι φυσιολογικός είναι.Πρέπει ν'αποδεχτουμε τους ομοφυλόφιλους,αποτελούν ενεργά μέλη της κοινωνίας.Απλώς χρειάζεται προσπάθεια απο μέρους τους να είναι περισσότερο διακριτικοί όπως και τα straight ζευγάρια
Ελευθερία είναι να είσαι αέρας και οι άλλοι να μην σε αναπνέουν

Αποσυνδεδεμένος aris 13888, ο saprikios anathematistis

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Ό,τι αρέσει σ' όποιον αρέσει!
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: 29/07/06, 02:07 »
Basika το να δεις αντρες να φιλιουνται ειναι λιγο... τελος παντων...

Αλλα το να δεις γυναικες... αλλαζει το πραμα!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #70 στις: 29/07/06, 10:03 »
εχτες το πρωι πηγαινοντας στη δουλεια- στι 6 το πρωι ρε παιδια! ελεος δλδ!!!
ειδα δυο αγορακια χερακι χερακι στο μετρο, αγκαλιστες και ναζι!!!
αηδιασα πρωηνιατικο!!!

όταν λεω αγορακια- αν ηταν πανω απο 23-24 ειναι ζητημα! και μια χαρα παιδια! με ομορφα χαρακτηριστηκα!!!

α, ρε γ**ωτο!!! αυτα βλεπω και τρεμω για το παιδι μου!!! :-X

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: 29/07/06, 10:14 »

τί σας νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι,οι ετεροφυλόφιλοι,οι ομοφυλόφιλοι, οι έτσι ή οι αλλιώς???
κοιτάξτε τα δικά σας και αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους...ό,τι και να είναι όπως και να είναι....δλδ ποιοί είστε εσείς που θα καθήσετε να αναλύσετε κ να συζητήσετε γιατί φιλιούνται,γιατί συνουσιάζονται,γιατί το ένα γιατί το άλλο?...

ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην προσωπική του ζωή,και λόγο δε δίνει σε κανέναν....άιντε...

Προσωπικα δεν με νοιαζει τι κανουν στο κρεβατι τους(στο τραπεζι στο νεροχυτη κλπ κλπ) αλλα οταν γινεται σε δημοσιο χωρο ειναι ενοχλητικο.Οπως ειναι ενοχλητικο και να συνουσιαζονται καποιοι σε δημοσιο χωρο(λεμε τωρα 8)) οπως ειναι ενοχλητικο να βριζει και να φτυνει καποιος σε δημοσιο χωρο.Δεν λεω δημοκρατια εχουμε αλλα ας σεβομαστε και την προσωπικοτητα του αλλου.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: 29/07/06, 17:57 »
εχτες το πρωι πηγαινοντας στη δουλεια- στι 6 το πρωι ρε παιδια! ελεος δλδ!!!
ειδα δυο αγορακια χερακι χερακι στο μετρο, αγκαλιστες και ναζι!!!
αηδιασα πρωηνιατικο!!!

όταν λεω αγορακια- αν ηταν πανω απο 23-24 ειναι ζητημα! και μια χαρα παιδια! με ομορφα χαρακτηριστηκα!!!

α, ρε γ**ωτο!!! αυτα βλεπω και τρεμω για το παιδι μου!!! :-X
Γιατί να αηδιάσεις... από το χέρι κρατιόντουσαν. Είναι κάτι που θεωρείται αηδιαστικό πλέον αυτό?
[/ρητορικό ερώτημα... ::)]
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: 29/07/06, 21:44 »
-
« Τελευταία τροποποίηση: 04/11/07, 01:30 από Roufus-King Mob »
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος SPATH

• Επισκέπτης
  • **
  • A PUBLIC PIECE OF DNA.
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: 06/08/06, 21:39 »
Οι ομοφυλλοφιλοι που δε ''φαινονται'' πιστευω πως δεν ενοχλουν κανενα σε μεγαλο βαθμο..Αυτοι ομως που μου τη σπανε αφανταστα ειναι οι τραβεστι :o :o :oΤους θεωρω τουλαχιστον δυστυχισμενα οντα με απειρα ψυχολογικα προβληματα.Το κανουν επιτηδες κατα την αποψη μου...Θελουν να προκαλουν,πραγμα αισχρο :P :-\
IF THE FACTS DON'T FIT THE THEORY,CHANGE THE FACTS.