Ετσι και σεβομαι και τους αλλους που ξερω οτι τους πειραζει... Δεν ρωταω τον κοσμο αν μπορω να φιλησω την κοπελλα μου βεβαια, αλλα καμια φορα δεν το κανω αν ξερω οτι υπαρχει καποιος φιλος που θα πειραχτει για καποιον λογο...
Θα συμφωνήσω εδώ με τον Ιάσωνα... δε με ενοχλούν οι διαχύσεις, ούτε να προβαίνω σε αυτές, αλλά ενίοτε είναι καλό να σέβομαι το ότι ορισμένοι αισθάνονται άβολα- έστω κι αν αυτό είναι ολίγον τι ανεξήγητο!
Αφού όμως αποτελεί μια κοινωνικά διαμορφωμένη πραγματικότητα, ενίοτε προσπαθώ να μην προκαλώ. Από την άλλη, όταν θέλω να προκαλέσω, σίγουρα θα το κάνω! Και καταλαβαίνω ακόμη και τους ομοφυλόφιλους που συχνά φέρονται "κάπως", γιατί όταν δεν σε αποδέχονται, λογικό είναι να αντιδράς.
Από κει και πέρα, κι εγώ απορώ ως προς του πού υπάρχουν τέλος πάντων τόσοι ομοφυλόφιλοι! Γνωρίζω σε διάφορους χώρους και με διαφορετικό βαθμό οικειότητας πολύ κόσμο, και ουδείς έχει σαφείς ενδείξεις- πολλώ δε αποδείξεις. Μην πω πως όλοι είναι "λιγούρια", ιδίως τώρα που άνοιξε ο καιρός (οκ, αστειεύομαι, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ).
Όπως και να'χει, θεωρώ απολύτως φυσιολογικό, όχι το να έλκεται κάποιος από το ίδιο φύλο (αυτό δε μπορώ καν να το φανταστώ, ιδίως αν σκεφτεί κανείς πόσο ωραίο είναι το αντίθετο φύλο), αλλά το να κάνει αυτό που νιώθει και θέλει. Ντροπή μας να ψειρίζουμε την σεξουαλική συμπεριφορά των άλλων.
Βέβαια, είναι (ωχ, επαναλαμβάνομαι από άλλο thread) έμφυτο σε ορισμένους να μειώνουν τους άλλους, να τους κατηγορούν και να τους ψέγουν- και η ομοφυλοφιλία τους δίνει μια πολύ καλή λαβή! Κρίμα όμως για όσους υπόκεινται σε τέτοιους αποκλεισμούς...
Από την άλλη, ντρέπομαι που το λέω, δε νιώθω άνετα απέναντι στο θέαμα. Αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα κι όχι των άλλων...