Αποστολέας Θέμα: Κεντέρης -Θάνου  (Αναγνώστηκε 25842 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pegasus

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • It all seems greek to me
    • Προφίλ
Re:Κεντέρης -Θάνου
« Απάντηση #25 στις: 19/08/04, 01:10 »
    Συμφωνώ και εγώ με τις απόψεις του ikatsoun. Όλη αυτή η φάση μου θυμίζει την ταινία της μακαρίτισας (πλεον) Ρένας Βλαχοπούλου με τον υποτιθέμενο γιο της ποδοσφαιριστή Χούλιο (δεν έχω συγκρατήσει τον τίτλο της ταινίας), που ο φίλαθλος από την μια στιγμή στην άλλη χαρακτήριζε το ποδοσφαιριστή από κρέας σε ήρωα και το αντίθετο.

Τελικά επιβεβαιώνεται η ρήση ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Είμαι περίεργος να δω τί θα γίνει αν η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο αποκλειστεί από το Μουντιάλ (φτου φτου να μην το ματιάξω). Είμαι σίγουρος ότι ο Ρεχάγκελ θα εκδιωχθεί κακήν κακώς.

Από την όλη φάση, αυτά που με εξόργισαν είναι τα παρακάτω:
    1. Η τσαντίλα των Αμερικάνων για τον Κεντέρη, λες και οι αγώνες ταχύτητας είναι εργολαβία τους και τους τρώμε το ψωμί.

2. Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι που δεν έχουν αφήσει ντόπα για ντόπα, αλλά όλα τα περνάνε στο ντούκου (βλέπε υπόθεση BALCO)

3. Η μανία των Ελλήνων δημοσιογράφων που προσπαθούν να ξεπεράσουν τους ξένους συναδέλφους τους σε λασπολογίες εναντίον των δύο αθλητών.

4. Η κρυπτομανία των τριών "κατηγορουμένων" και η αδυναμία τους να διώξουν τα σύννεφα της ομίχλης από νωρίς, πριν το κακό πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όπως και πήρε.

5. Η κυβέρνηση που αποφάσισε να εξυγειάνει τον αθλητισμό, αφού κατάφερε επιτέλους να εξυγειάνει το ποδόσφαιρο (θα το κατάφερνε μόνο αν ήταν κυβέρνηση της Ζουαζιλάνδης και πάλι όχι στα σίγουρα)

6. Ο απέραντος συρφετός από "παράγοντες" που μαστίζουν αυτήν την χώρα, καθιστώντας τον αθλητισμό (και όχι μόνο) μια απέραντη παραγκούπολη.

7. Ο όλεθρος που προκαλεί ο πρωταθλητισμός, η ανάγκη αυτό το καημένο το ανθρώπινο σώμα να δίνει όλο και περισσότερα ξεπερνώντας κατά πολύ τις προδιαγραφές του "Κατασκευαστή" με απώτερο σκοπό το ρεκόρ και με αποτέλεσμα τον γρήγορο θάνατο.

8. Η απαράδεκτη τάση της κοινωνίας μας να γενικεύει υπερβολικά τις καταστάσεις (π.χ. Ένας παπάς παραστρατεί, άρα όλοι οι παπάδες είναι χωμένοι στην αμαρτία, ένας αλβανός κλέβει, άρα όλοι οι αλβανοί είναι εγκληματίες κτλ)

Δεν θέλω να εκφραστώ για το αν οι δύο αθλητές ήταν ή όχι ντοπέ. Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι (μπορεί και όχι) και ενδεχομένως να μας το πουν και εμάς όταν θα έχουν φτάσει στα βαθιά γεράματα (και αυτό όχι σίγουρο (βλέπε παράγραφο 7)). Το μόνο σίγουρο είναι ότι μου έχει μείνει ένα παράπονο και ένα αίσθημα λύπης για το φιάσκο αυτών των ολυμπιακών των 8,5 δις δολλαρίων. Ήλπιζα ότι θα τα καταφέρναμε έστω και με "συρτάκι" όπως είπε και ο Ρογκ.

Κρίμα....
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ,ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ,ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΖΗ ΖΩΗ

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: 20/08/04, 00:31 »
Aυτες τις ημέρες ετυχε να γνωρίσω σε ένα τραπέζι εναν ομοσπονδιακο Ελληνα διαιτητη και εναν ομοσπονδιακο προπονητη(Ελληνας κι αυτος) ενος ολυμπιακου αθλήματος ,το οποιο δεν έχει ακομη ξεκινησει.Χωμένοι και οι δυο για τα καλά μεσα σ'ολα και πολυ καλοι συζητητες εδωσαν στην ομηγυρη, με κουβέντες πολυ συγκεκριμένες, να καταλάβει οτι ολα μεσα στον αθλητισμό είναι σάπια (οποία εκπληξις!)και οτι ολα κινούνται βασει συμφερόντων και τιποτα αλλου.Οι χαμένοι ειναι πάντα οι αθλητές που αφιερωνουν κόπο,ιδρώτα και ωρες απο τη ζωή τους.
Αλήθεια οι αθλητές αλλων χωρών δεν ντοπάρονται;
Βλεπουμε τωρα ξαφνικα μονο τον Κεντέρη και τη Θάνου σα να μην υπάρχει τιποτα αλλο περα απο αυτους;Και ολοι έχουνε πέσει πανω στην Ελλάδα χτυπωντας αλυπητα σε αυτο το θέμα ,αφου δεν μπορεσαν να χτυπησουν αλλου ισως,διχως να κοιτάνε τα δικά τους.Αυτά κοιτάνε να τα κρυψουν.
Και όχι μονο αυτο.Ο διαιτητης αυτος ο οποιος ειναι χρονια στο αθλημα μου ανέφερε,σε κατ'ιδίαν συζητηση, και άλλα σημεια και τεράτα(που δεν εχουν σχεση με ντοπάρισμα) για το αθλημα του,τέρατα που ειχαν να κανουν κυριως με το ποσο μας ''συμπαθουν'' καποιες κλικες του εξωτερικου.
« Τελευταία τροποποίηση: 20/08/04, 00:36 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #27 στις: 20/08/04, 16:09 »
Tα παιδια δεν φταινε σε τιποτα.

Ναι βεβαια δεν φταινε....Τους ανοιξανε το στομα με την τσιμπιδα και τους χαπακωσανε παρα τη θεληση τους.... ::)
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος Witchking

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Με τους αγγέλους άγγελος...σκυλί με τα σκυλιά
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #28 στις: 20/08/04, 19:21 »

Ναι βεβαια δεν φταινε....Τους ανοιξανε το στομα με την τσιμπιδα και τους χαπακωσανε παρα τη θεληση τους.... ::)

Δηλαδή εσένα αν σου έλεγαν ότι θα πάρεις ένα χαπάκι και έστω για λίγες μέρες θα είσαι ο καλύτερος κιθαρίστας του κόσμου ( καλύτερος από εμένα δηλαδή ) δεν θα το έπαιρνες? Ιδιαιτέρως αν γνώριζες ότι και οι άλλοι το έχουν πάρει... ;)
...κι΄όποιος θάνατο φοβάται , θα τον κουβαλάει στους ώμους....

Αποσυνδεδεμένος ikatsoun

• Ο Βάσκος
  • Παλιός
  • Κόψτε το ρημάδι επιτέλους
    • Προφίλ
    • ATHLETIC CLUB de BILBAO
« Απάντηση #29 στις: 20/08/04, 22:23 »

Όχι ρε Χρήστο. Ο αθλητής δεν είναι γιατρός να ξέρει τι του δίνει ο άλλος. Μπορεί να του λέει ο προπονητής π.χ. ότι του δίνει κάποιο άλλο συμπλήρωμα, ή βιταμίνες, γιατί έχει έλλειψη. ο αθλητής δεν έχει την υποχρέωση να ψάχνει τι του δίνει ο προπονητής του (ειδικά όταν αυτός ο προπονητής τον έχει κάνει Ολυμπιονίκη). Αυτό δεν σημαίνει ότι Κεντέρης και Θάνου, αν έπαιρναν κάτι, δεν το ήξεραν απαραίτητα. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει μια πιθανότητα να μην ήξεραν. Αλλά στην περίπτωση του 'ατυχήματος', νομίζω δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό.
Δούλεψε για να φας και κλέψε για να έχεις

Δεν είμαι Πόκεμον
Κυκλοφορώ επίσης με τα ψευδώνυμα :
ικα ικα, τσουν τσουν, πικατσουν, πόκεμον, πίκλατσουν (για Κύπριους)

Αποσυνδεδεμένος margaritarenia

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • If I were a train I'd be late...again..
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: 25/08/04, 13:30 »
Παιδιά εγώ μετά από αυτό σιχάθηκα...Τα παιδιά όντως παίρνουνε ουσίες και αυτό είναι κάτι που το ξέρω 100% (έκανα διατροφή με την ίδια διαιτολόγο που κάνουν κι αυτοί)...ίσως οι ουσίες αυτές να μην είναι απαγορευμένες πάντως είναι ουσίες....Και επειδή ασχολούμαι με τον αθλητισμό (όχι προταθλητισμο) βλέπω από κοντά πως βάζουν 14 χρονα παιδάκια με ταλέντο από τώρα στη λογική του να παίρνουν πρόσθετα...
Εγώ δε τα βάζω με το Κεντέρη και τη Θάνου αλλά με το προπονητή τους από τον οποίο εξαρτώνται απόλυτα!Και είμαι σίγουρη πως ανδεν γινόταν όλο αυτό με το ατύχημα το θέμα θα είχε ξεχαστεί τωρα...
Πολύ κρυφτούλι!Γιατί κανείς δε πιστευει ότι ο Σαμπάνης ντοπαρίστικε;Γιατι δε κρύφτηκε!Βγήκε και είπε ψάξτε με...
Ένα ξέρω!Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται και αν οι δυό τους ήταν εντάξη θα έδειναν το δείγμα έστω κι απ'το νοσοκομείο που βρισκόντουσαν "τραυματισμενοι"...Αυτα!

Αποσυνδεδεμένος kanellop

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 25/08/04, 15:15 »
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται και αν οι δυό τους ήταν εντάξη θα έδειναν το δείγμα έστω κι απ'το νοσοκομείο που βρισκόντουσαν "τραυματισμενοι"...Αυτα!

Εδώ δεν έχεις δίκιο, ίσα ίσα που οι αθλητές ζητούσαν να τους πάρουν δείγμα στο νοσοκομείο και αρνήθηκε η ΔΟΕ, καθώς (όπως ανέφερε κάποιος της ΔΟΕ) δεν έιχε πλέον νόημα, με τους ορούς και τους γιατρούς μπορούσαν να καθαριστούν τα ίχνη.

Στα άλλα όμως, συμφωνώ ότι πρέπει να ήταν ντοπέ και το μόνο που κατάφεραν είναι να ξεφτιλιστούν.

Αποσυνδεδεμένος ikatsoun

• Ο Βάσκος
  • Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 25/08/04, 19:41 »
ίσα ίσα που οι αθλητές ζητούσαν να τους πάρουν δείγμα στο νοσοκομείο και αρνήθηκε η ΔΟΕ
Και ποιος είπε στους αθλητές ότι έχουν δικαίωμα να καλούν την ΔΟΕ να τους ελέγξει; Η Ομοσπονδία καλεί τους αθλητές για έλεγχο, όχι οι αθλητές την Ομοσπονδία!

Να πω και κάτι άλλο, όπως ακριβώς το άκουσα σήμερα. Πας εσύ το παιδί σου κολύμβηση (π.χ.) και το βλέπεις να έχει ταλέντο. Τα άλλα τα πιτσιρίκια "πνίγονται" μόλις πέσουνε στο νερό. Σε ένα χρόνο όμως, κάποιοι από αυτούς που πνίγονταν, έχουνε γίνει διπλάσιοι, σκίζουν τα νερά και πάνε για διακρίσεις. Τι κάνεις τότε; Απομακρύνεις το παιδί σου από αυτόν τον χώρο τελείως, το περιορίζεις στον αθλητισμό (άρα μακριά από τον πρωταθλητισμό, πόσο εύκολο είναι άραγε;) ή το αφήνεις ελεύθερο για να το "τυλίξουν" τα αρπαχτικά;

Δεν είμαι Πόκεμον

Αποσυνδεδεμένος kanellop

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 25/08/04, 21:49 »
δεν είπα ότι έχουν δικαίωμα να την καλέσουν, απλώς απάντησα σε προηγούμενο σχόλιο γι' αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ikatsoun

• Ο Βάσκος
  • Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 25/08/04, 22:13 »
Ναι, απάντησες όμως δικαιολογώντας τους δύο αθλητές. Η ένστασή μου τέλος πάντων δεν έχει τόσο να κάνει με σένα, αλλά με την κίνηση των δύο αθλητών, πόσο μάλλον με την ίδια άποψη που διατύπωναν ορισμένοι δημοσιογράφοι, ότι δηλαδή οι αθλητές είναι καθαροί από την στιγμή που ζητούν οι ίδιοι να εξεταστούν. Ποτέ δεν έχει σπεύσει Ομοσπονδία να μετρήσει αθλητή έπειτα από απαίτησή του (και δεν θα γίνει ποτέ). Δεν είναι δυνατόν να καλώ εγώ την αστυνομία να με ελέγξει αν είμαι τίμιος όποτε θελήσω εγώ, και να αρνούμαι να με ελέγξει όταν θέλει εκείνη.

Δεν είμαι Πόκεμον

Αποσυνδεδεμένος kanellop

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 26/08/04, 14:54 »
Ναι, απάντησες όμως δικαιολογώντας τους δύο αθλητές.

???

νομίζω πως αν διαβάσεις προσεκτικότερα το ποστ της μαργαριταρένιας και το δικό μου, θα δεις ότι αυτό που (ήθελα να) κάνω είναι να αφήσω μόνο τα "σωστά" επιχειρήματα εναντίον της στάσης των 2 αθλητών.

(απόπειρα) Παραδειγμα(τος): ο Α και ο Β φιλονικούν. ο Α υποστηρίζει ότι ο Β έχει 4 άσχημα (τα 1, 2, 3 και 4). Αν το άσχημο υπ' αρ. 4 δεν στέκει, τότε κινδυνεύει να "συμπαρασύρει" (στα μάτια των άλλων) και τα άλλα 3 άσχημα. Επομένως, το 4ο μειονέκτημα πρέπει να "αποσυρθεί".

Αποσυνδεδεμένος ikatsoun

• Ο Βάσκος
  • Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 27/08/04, 00:30 »
Ναι ρε κανελλοπ δεν σε κατηγόρησα εσένα, η κίνηση των αθλητών δεν με ικανοποίησε, για εκείνους είναι η ένστασή μου, λέω.

Δεν είμαι Πόκεμον

Αποσυνδεδεμένος maria

• Η μάνα του παίδαρου
  • Παλιός
  • Το καμάρι μου...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: 10/09/04, 15:59 »
Ρε παιδιά ...επειδή δεν παρακολούθησα το θέμα τελευταία ...ξέρει κανείς τί έχει γίνει ? :-\

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Παλιός
    • Προφίλ
Απ: Κεντέρης -Θάνου
« Απάντηση #38 στις: 06/04/05, 00:00 »
παλιό θέμα, αλλά όντως:πώς κατέληξε το θέμα μετά από τις συνεντεύξεις τον αθλητών(θυμάμαι μια του Κεντέρη στον Τριανταφυλόπουλο)? τι αποφάσεις πάρθηκαν από τους αρμόδιους?
κι άμα σταθείς στα ίδια μέρη κι αν αγαπήσεις τις ίδιες μουσικές θα πει ότι τυχαία δε βρεθήκαμε θα πει ότι δε φύσηξε τυχαία ο άνεμος που σμίγει των ανθρώπων τις ζωές...

Αποσυνδεδεμένος StRiNgBrEaKeR

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: 06/04/05, 00:04 »
κατι ειχα ακουσει για διετη αποκλεισμο απο ολες τις διοργανωσεις ...
αλλο ενα θεμα που ξεχαστηκε με το χρονο ...

Αποσυνδεδεμένος jacksonas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: 17/06/05, 07:14 »
Μα υπάρχει έστω και ένα άτομο που έχει αμφιβολίες?Μήπως ο Τζέκος είναι ο σούπερ προπονητής που συμπτωματικά είχε και δική του φαρμακευτική ή μήπως τα δύο μοναδικά τόσο μεγάλα ταλέντα στις ταχύτητες αναδείχτηκαν ταυτόχρονα??Επίσης αν κατηγορείσαι και είσαι αθώος δεν λές(ιδίως αν θέλεις το χρυσό που προπονήθηκες σκληρά τόσα χρόνια)παρακαλώ κάντε μου τεστ να γλιτώσω την ξεφτίλα και μαζί η Ελλάδα???Όποιος έχει αμφιβολίες πληζ ας το συζητήσουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: 17/06/05, 14:36 »
Μα υπάρχει έστω και ένα άτομο που έχει αμφιβολίες?Μήπως ο Τζέκος είναι ο σούπερ προπονητής που συμπτωματικά είχε και δική του φαρμακευτική ή μήπως τα δύο μοναδικά τόσο μεγάλα ταλέντα στις ταχύτητες αναδείχτηκαν ταυτόχρονα??Επίσης αν κατηγορείσαι και είσαι αθώος δεν λές(ιδίως αν θέλεις το χρυσό που προπονήθηκες σκληρά τόσα χρόνια)παρακαλώ κάντε μου τεστ να γλιτώσω την ξεφτίλα και μαζί η Ελλάδα???Όποιος έχει αμφιβολίες πληζ ας το συζητήσουμε!!!

ο Τζεκος ναι ειναι πολύ καλός προπονητής.
Η Θάνου και ο Κεντέρης δεν αναδείχτηκαν ταυτόχρονα. Η Θάνου πρωταγωνιστούσε και πριν πάει στον Τζέκο κι έπαιρνε μετάλλια. Ο Κεντέρης κέρδιζε παγκόσμιους αγώνες από έφηβος στα 400μ. Μετά ειχε συνεχείς τραυματισμούς για τους οποιους δεν εβρισκε λύση. Τον πήρε ο Τζέκος και τον πήγε στον Καρβουνίδη (φυσιοθεραπευτης), ο οποίος με την σειρά του τον έστειλε στον Αρβανιτάκη (ποδολόγος) και ανακάλυψαν οτι το ενα πόδι του ήταν πιο μακρύ από το άλλο και γι αυτον τον λόγο τραυματιζόταν συνεχώς. Έβαλε ανατομικό-ορθοπεδικό πάτο στο ένα πόδι, δούλεψε την ταχύτητα του (αντοχή ειχε από το 400αρι), άλλαξε αγώνισμα από 400 σε 200 και πρωταγωνιστεί.
Οτι ο Τζέκος ειναι φαρμακέμπορος το ξέραμε όλοι και πριν την ιστορία στους Ολυμπιακούς. Αυτό δε σημαίνει οτι τα έδινε και στους πρωταθλητές μας. Και ξεκαθαρίζω οτι συμπληρώματα/βιταμίνες/παυσίπονα/διεργετικές ουσίες/τεστοστερονη παιρνουν όλοι... για ουσιες όπως η εφεδρίνη όμως δεν πιστέυω πως έδινε στους αθλητες. Άλλωστε ποτέ δεν βρέθηκαν ντοπε...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: 18/06/05, 02:13 »

ο Τζεκος ναι ειναι πολύ καλός προπονητής.
Η Θάνου και ο Κεντέρης δεν αναδείχτηκαν ταυτόχρονα. Η Θάνου πρωταγωνιστούσε και πριν πάει στον Τζέκο κι έπαιρνε μετάλλια. Ο Κεντέρης κέρδιζε παγκόσμιους αγώνες από έφηβος στα 400μ. Μετά ειχε συνεχείς τραυματισμούς για τους οποιους δεν εβρισκε λύση. Τον πήρε ο Τζέκος και τον πήγε στον Καρβουνίδη (φυσιοθεραπευτης), ο οποίος με την σειρά του τον έστειλε στον Αρβανιτάκη (ποδολόγος) και ανακάλυψαν οτι το ενα πόδι του ήταν πιο μακρύ από το άλλο και γι αυτον τον λόγο τραυματιζόταν συνεχώς. Έβαλε ανατομικό-ορθοπεδικό πάτο στο ένα πόδι, δούλεψε την ταχύτητα του (αντοχή ειχε από το 400αρι), άλλαξε αγώνισμα από 400 σε 200 και πρωταγωνιστεί.
Οτι ο Τζέκος ειναι φαρμακέμπορος το ξέραμε όλοι και πριν την ιστορία στους Ολυμπιακούς. Αυτό δε σημαίνει οτι τα έδινε και στους πρωταθλητές μας. Και ξεκαθαρίζω οτι συμπληρώματα/βιταμίνες/παυσίπονα/διεργετικές ουσίες/τεστοστερονη παιρνουν όλοι... για ουσιες όπως η εφεδρίνη όμως δεν πιστέυω πως έδινε στους αθλητες. Άλλωστε ποτέ δεν βρέθηκαν ντοπε...

Μου απάντησες σε όλα εκτός από το πως είχαν άγνοια για το αν έπαιρναν ή όχι οι ίδιοι τέτοιες ουσίες!Και δεν μπορεί να μην ήξεραν ή όχι αν ήταν καθαροί.Άλλωστε αν ήταν καθαροί θα έκαναν ένα τεστ μέσα στο νοσοκομείο που έγινε το ατύχημα και ακόμα και να είχε χαθεί η συμμετοχή τους τουλάχιστον θα είχαν κερδίσει την υπόληψη τους.

Αποσυνδεδεμένος NickNT

• Θαμώνας
  • bass
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: 18/06/05, 03:17 »

τεστοστερονη παιρνουν όλοι... για ουσιες όπως η εφεδρίνη όμως δεν πιστέυω πως έδινε στους αθλητες

Ε, αν χτυπάς τεστοστερόνη, η εφεδρίνη σε πείραξε? Δεν είναι δα απλή υπόθεση...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: 18/06/05, 03:26 »
Όλοι οι αθλητές ξέρουν ακριβώς τι παίρνουν καθώς όλοι επισκέπτονται πρώτα ειδικευμένο γιατρό που τους δίνει ακριβείς δοσολογίες, οδηγίες και συγκεκριμένες συνταγές. Τα δεν ήξερα κτλ είναι για τα μάτια του κόσμου.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: 18/06/05, 04:01 »
Άρα αφού συμφωνείς κι εσύ στο ότι δεν είχαν άγνοια τι λες?Θα μπορούσαν να είχαν κάνει ένα τεστ αν ήταν καθαροί?και μόνο αν ήξεραν ότι θα τους ανιχνεύαν απαγορευμένη/ες ουσία/ες θα το απέφευγαν.Άρα για να το απεφευγαν τι κάνει νιαου? 

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: 18/06/05, 04:21 »
Συμφωνώ πως κάτι βρωμάει...απλά το θέμα μυρίζει πιο πολύ σκευωρία... οτι δηλαδή κάποιοι ήθελαν να τους βγάλουν εκτός αγώνων.. >:( λες και οι άλλοι δεν παίρνουν... να σας πω ιστορίες με το ντοπινγκ κοντρολ να σας φυγει η μασελα! Μέχρι και γυναικα με τοποθετημενη σακουλα με ούρα άλλης γυναικας μεσα στον κολπο της έχουν πιάσει (και με ειδικο συστημα μαλιστα που πίεζες σε ενα σημειο και...κατουραγε φαινομενικά κανονικα!!)ι... :o

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #47 στις: 18/06/05, 08:54 »

Μου απάντησες σε όλα εκτός από το πως είχαν άγνοια για το αν έπαιρναν ή όχι οι ίδιοι τέτοιες ουσίες!Και δεν μπορεί να μην ήξεραν ή όχι αν ήταν καθαροί.Άλλωστε αν ήταν καθαροί θα έκαναν ένα τεστ μέσα στο νοσοκομείο που έγινε το ατύχημα και ακόμα και να είχε χαθεί η συμμετοχή τους τουλάχιστον θα είχαν κερδίσει την υπόληψη τους.

Τα test αυτά δεν είναι όπως μια εξέταση αίματος , που πηγαίνεις σε ένα νοσοκομείο και την κάνεις όποτε γουστάρεις.
Τα test αυτά γίνονται κάτω από την επίβλεψη ή επιμέλεια κάποιου φορέα. Οι αθλητές από μόνοι τους δεν μπορούσαν να ζητήσουν να υποβληθούν σε test αλλά και ούτε να το χρησιμοποιήσουν ( εαν το έκαναν από μόνοι τους ) για να αποδείξουν οτιδήποτε. Εφόσον ο ίδιος ο ΣΕΓΑΣ δεν παρήγγειλε αμέσως ένα test για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει , ότι και να λέγεται πλέον είναι άνευ ουσίας...

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #48 στις: 18/06/05, 09:05 »
Το ζήτημα είναι άλλο...
Στην πρακτική της δικαιοσύνης εαν π.χ γίνει έρευνα παράτυπη και βρεθούν τεκμήρια ενοχής , τότε λόγω της παρατυπίας αυτά δεν γίνονται αποδεκτά στο δικαστήριο. Κατά την κλήση των δύο αθλητών για έλεγχο έγιναν παρατυπίες.Άρα ως εκ τούτου η κλήση είναι άκυρη και δεν ευθύνονται οι αθλητές για την μη έλευσή τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ήταν καθαροί. Άλλωστε αποκλείστηκαν για την μη προσέλευση και όχι επειδή βρέθηκαν ντοπαρισμένοι. Από εκεί και έπειτα τις σκιές τις δημιουργεί το ατύχημα και όχι η μη προσέλευση...
Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην τους τιμωρήσει στηρίζεται ακριβώς στην παρατυπία της κλήσης και είναι σωστή ως απόφαση.
Το ατύχημα είναι θέμα διερεύνησης της δικαιοσύνης και δεν ξέρω εαν βγήκε κάποια απόφαση. Ο ΣΕΓΑΣ όμως όφειλε για να διαλύσει κάθε υποψία να διατάξει αμέσως έλεγχο ντόπινγκ όσο ήταν μέσα στο νοσοκομείο οι αθλητές.

Αποσυνδεδεμένος Bassopoika

• Επισκέπτης
  • **
  • Καταραμένε Μαετζίμα! Καταραμένοι Ονγκιόκου!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: 18/06/05, 12:24 »
 Το μόνο για το οποίο μπορώ να κατηγορήσω τον Τζέκο είναι ότι η επιτυχία τον είχε κάνει αλαζόνα. Γιατί αυτό που είχε πει ότι ντοπαρισμένος είναι αυτός που πιάστηκε ντοπέ ισχύει απόλυτα.
 Για την ντόπα τώρα, όποιος πιστεύει πως υπάρχει έστω και ένας αντοπάριστος Ολυμπιακού επιπέδου αθλητής(για τελικό αγωνισμάτων) του στίβου είναι αφελής κατά τη γνώμη μου. Πέρυσι τον Αύγουστο ήμουν ένα μήνα εθελοντής στο Ολ. Χωριό κοντά στην κλινική. Το τι ιστορίες άκουσα από δύο άτομα που δούλευαν εκεί δεν λέγεται... Εγώ λόγω της κυνικής φύσης μου είχα αποδεχτεί από την αρχή ότι αν θέλω να δω μετάλλια στην Ελλάδα πρέπει τα παιδιά μας να ντοπαριστούν με πρόγραμμα, γι'αυτό και αρνούμαι να κατηγορήσω την Θάνου τον Κεντέρη και τον Τζέκο. Στα 100 μέτρα τη γίνεται δηλαδή; Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι αθλητές που ξεπετάγονται από το πουθενά και κάνουν κάτω από 9.80 και μετά από λίγο εξαφανίζονται;
-ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΗΜΟ ΛΙΑΠΟΥΡΑ!
-ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΑΚΟ ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ!