Γενικα...προσωπικα...Με ενοχλούν καποια πράγματα κυριως στον χαρακτηρα τα οποία μολις παρουσιαστουν, κόβεται ο χυλος επιτόπου...Οσον αφορά την σημασία της εξωτερικής εμφάνισης ναι..Κακα τα ψέμματα παίζει μεγάλο ρόλο. Αλλα σαν Τιμιος έλληνας, πιστευω οτι το παν μετρον άριστον συμβαδίζει και εκει. Δλδ το τελειο μωρο με τις 5 πλαστικες και το πλατινε μαλλι δνε με τραβαει ρε γμτ..τι να κανω...Ουτε και το ξυλάγγουρο. κατι νορμαλ μεσογειακο. Οπως και εγω άλλωστε δεν αγγίζω ούτε με σφαιρες την σφαίρα του τέλειου, τουλαχιστον εξωτερικα. Ετσι δνε μπορω να αναμένω κατι διαφορετικό απο την απένανιο πλευρα. Παντως Ευα , πρεπει ακόμα και μετα απο αρκετό καιρο να διαφωνήσω μαζί σου και να σου πω οτι αν υπάρχουν τόσοι αντρες - γουρούνια , υπάρχουν εξαιτία σας. Γαιυτο και ολες λετε οι ανδρες δεν υπάρχουν πια....Πώς να υπάρξουν, αφου τα προτυπα που αποζητάτε στον μεγιστο βαθμό είναι ολα αυτα που περιγράφει το κοσμοπολιταν. εμ δεν πάει ετσι. Γαιτι και εγώ εκει που ήμουν νορμαλ παιδι και ρομαντικό και γλυκό και ξερω γω...νορμαλ, τωρα η προσοχη μου περιορίζεται στο πόσες γυναικες θα γυρίσουν να με κοιτάξουν αν αλλάξω κατι στο μαλλί. Ξέρεις ποσες φορές μου έχουν πει και φίλες μου ακομα..μα γιατί δεν βάζες ζελε; και μόλις απαντήσω γιατι βαριέμαι, παιρνουν μια φάτσα λες και εχουν καταπιει βατραχο ζωντανο... Και μετα σου λεει, θέλω τον αντρα αποφασιστικο. Ε, ο όποιος αποφασιστικος δει αυτην την εκφραση, παει να βρει τα πορτοκάλια σε αλλες πορτοκαλιες...πιο γυναικειες...και ας λέτε ότι θέλετε οι γυναικες.