στο 22 ο ararvin
-
μήπως την αντίστοιχη τριάδα θα έπρεπε να έχει και ο άντρας?
και ποια θα είναι αυτή?
Δεν εννοώ τι ακριβώς θέλεις να πεις εδώ.
κι αυτό που με κάνει και απορώ είναι το ότι για να μπορέσουν ο άντρας και τα παιδιά....όλα πρέπει να τα κάνει η γυναίκα? τα παιδιά δεν έχουν ρόλο? απλά μεγαλώνουν?
Όχι,δε θέλω να ισχυριστώ κάτι τέτοιο,ότι δηλαδή η γυναίκα τα κάνει όλα.Είναι φυσικό και οι δύο γονείς να εμπλέκονται στην εξέλιξη της οικογένειας όπως είναι και φυσικό τα παιδιά να λειτουργούν σε αρκετές περιπτώσεις ως ξεχωριστές προσωπικότητες.
Αναφερόμουνα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο.
Είμαι από εκείνους τους τυχερούς αν θέλεις, που η γυναίκα τους λειτουργεί απεναντί τους όπως ακριβώς και τον καιρό των μεγάλων ερώτων, που φυσιολογικά περνάει κάθε ζευγάρι, και αυτή ακριβώς η πολύ ενδιαφέρουσα και τονωτική (για μένα) συμπεριφορά με κάνει πρώτα να τη βλέπω κάπως διαφορετικά απ'ότι η πλειοψηφία των έγγ**ων βλέπουν τις συζύγους τους μετά από 13 χρόνια κοινής συμβίωσης.
Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα και λάθος μου που ίσως τώρα το αναφέρω γιατί θα το διαβάσει και θα το πάρει πάνω της και ποιος με γλυτώνει μετά!Γύρευε τι χατίρια θα μου ζητήσει πάλι!

&Μόλις πρόσεξα ότι στη λέξη έγγ**ων έχει λειτουργήσει η λογοκρισία κόβοντας κάποια γράμματα.
Αυτό πάει να πει σωστή λογοκρισία!!