Ευχαριστώ άλλη μια φορά.
Bluechild περιμένω νέο μήνυμα όταν ακούσεις και το άλλο.
Bassman ελπίζω να βρεις χρόνο να ακούσεις και τίποτε άλλο και.. καλός πολίτης, (είδα κάτι φωτογραφίες που έχεις ένα ακουστικό μπάσο vintage, αν δεν έκανα λάθος έχουμε το ίδιο).
Holiday από ψεγάδια άλλο τίποτε. Αυτές είναι εκτελέσεις σχετικά πρόχειρες, οι πρώτες ιδέες δουλεμένες πολύ λίγο ίσα να καταλαβαίνει κάποιος τι περίπου θέλουμε να φτιάξουμε. Θέλουν πολλή δουλειά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Όσο για τη φωνή, πήρα το Σπύρο τηλ (είναι φαντάρος στην αλεξανδρούπολη κάπου, ναι ο γέρος του γκρουπ εγώ ήμουνα οι άλλοι είναι μικροί) και του είπα ότι η φωνή του σας αρέσει και χάρηκε πολύ, σας στέλνει πολλά χαιρετίσματα. (Βλέπεις εγώ όλο τον ζόριζα για να τραγουδήσει καλύτερα, "δεν το λες καλά" , "δούλεψέ το κι άλλο δεν ακούγεται έτσι", "βγάλε συναίσθημα. προσπάθησε".... του είχα σπάσει τα νεύρα

).
Βαγγέλη, χάρηκα πάρα πολύ με τα καλά σου λόγια. Περιμένω να ακούσεις και τα άλλα. Όσο για τον ήχο της κιθάρας, ναι είναι απαίσιος, γιατί ο ήχος του μπάσου σου άρεσε; Είναι αδούλευτα ακόμα τα κομμάτια, αλλά μάλλον δεν θα είναι για πολύ, θα σας ενημερώσω σύντομα. Τα έχουν ακούσει δυο τρεις φίλοι που ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν, είπαν σχετικά καλά λόγια ΑΛΛΑ έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, λένε , δύσκολα , πολύ δύσκολα. Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση, σιγά μην ασχοληθεί καμμιά εταιρία τώρα με τέτοιο αντιεμπορικό είδος. Αν εννοείς άσχετα να στείλω ένα cd σε εταιρίες όχι δεν το έχω κάνει αλλά δε νομίζω να είχε και καμία τύχη με αυτό τον τρόπο.