Να'σαι καλα Σωτηρη!
Αφου ξερω ποσο το εκτιμας, ειναι χαρα μου να σε παιρνω να ακους...

Τελικα πηγα και τα δυο βραδια...

Καταπληκτικα, οπως παντα.. παρολο που ο Αλκινοος ηταν και λιγο κρυωμενος και ζητησε συγγνωμη απο τους μπροστινους - αναμεσα τους κι εγω! - γιατι οταν τραγουδαει φτυνει, ειπε, και κινδυνυευουν να κολλησουν!

Την Παρασκευη ειχανε ενα σχετικο προβλημα με τον ηχο λογω της ακουστικης του χωρου και τους παιδεψε αυτο λιγο, ειδικα τον Μιλτο, αλλα ολα ηταν ενταξει στο τελος...
Ειπε ολα τα γνωστα του τραγουδια... και ξαναβγηκε δυο φορες μετα το τελος γιατι επιμεναμε... 'Ειστε αρρωστοι...' μας ειπε... 'λυπηθητε με, εχω και αυριο συναυλια!'.... τον ταλαιπωρησαμε τον καημενο! Αλλα μετα μας ζητησε και συγγνωμη που κρατησε τοσο!

Ειπε και ενα καινουργιο τραγουδι του που μολις το εγραψε....!!! Ητανε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... και ειπε οτι δεν θα το λεει ο ιδιος, αλλα θα το χαρισει σε καποια φιλη του γιατι ειναι καπως πιο.. γυναικειο. Δεν ξερω εγω τι λεει αυτος, εμενα μια φορα μου αρεσε παρα πολυ!
Αποψε ημουνα παλι εκει φυσικα... δεν αλλαξαν και πολλα απο χτες, αλλα ητανε εκει και ο Μαλαμας με την Τσανακλιδου, οποτε τους καλεσε στη σκηνη και τραγουδησανε μαζι.
Στο τελος μπορεσα να συγχαρω και τον Λαντσια για την ενορχηστρωση... εκεινο το Αλ Χαλιλι το εχει κανει αγνωριστο - αψογο!
Αυτα λοιπον... Σωτηρη, σειρα σου να μας ενημερωσεις απο τα βορεια.... Α, και υπαρχει και μια περιπτωσουλα να ανεβω καποια στιγμη να τους/σας δω...