Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 343133 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #775 στις: 26/05/09, 15:26 »
να ρωτήσω....θα ειναι κανεις της κυριακή στο γήπεδο? ειπα μιας και που κατεβαίνω αθήνα να πάω να δω και την ΑΕΚ με τα λαγουδάκια...... ;D
Εμένα δεν μ'αφήνει η ...γυναίκα μου ;D ;D ;D Εντάξει μωρέ, είναι έγκυος και φοβάται, οπότε δεν θέλω να την ταράξω... ::)

;D δεν πειράζει...θα πάω μόνος μου τελικά....χαβαλε θα έχει.... ;D (Η 1β ειναι στο πέταλο? δεν εχω δει ποτε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και δεν ξέρω τις θύρες.....:( )

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #776 στις: 26/05/09, 15:46 »
να ρωτήσω....θα ειναι κανεις της κυριακή στο γήπεδο? ειπα μιας και που κατεβαίνω αθήνα να πάω να δω και την ΑΕΚ με τα λαγουδάκια...... ;D
Εμένα δεν μ'αφήνει η ...γυναίκα μου ;D ;D ;D Εντάξει μωρέ, είναι έγκυος και φοβάται, οπότε δεν θέλω να την ταράξω... ::)

;D δεν πειράζει...θα πάω μόνος μου τελικά....χαβαλε θα έχει.... ;D (Η 1β ειναι στο πέταλο? δεν εχω δει ποτε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και δεν ξέρω τις θύρες.....:( )
H 1 είναι στο πέταλο προς τη μεριά του μπάσκετ ακριβώς κάτω από το ρολόι (δηλαδή θα βλέπεις τους πάγκους προς τα δεξιά σου), αλλά μην περιμένεις να βρεις το κάθισμα σου στην 1 :D.. Όλοι όρθιοι θα είναι, ο ένας πάνω στον άλλον σαν σαρδέλες flokos και δεν πιστεύω να το ευχαριστηθείς καθόλου.. Επειδή είσαι από Θεσσαλονίκη και (φαντάζομαι ότι) δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες να δεις την ομάδα σου στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα άξιζε να βρεις ένα εισιτήριο σε καλύτερη θύρα και με ποιο άνετες συνθήκες.. It's your call however..

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #777 στις: 01/06/09, 02:28 »
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Γιώργο Καραγκούνη ... http://www.youtube.com/watch?v=jSJ-kceLHXA
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος J.P. DiMaggio

• Θαμώνας
  • Take us out to the Ball Game!
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: 01/06/09, 05:53 »
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Γιώργο Καραγκούνη ... http://www.youtube.com/watch?v=jSJ-kceLHXA

ψαχνετε δικαιολογιες μου φαινεται φιλε μου, μετα το 10'λεπτο με το δοκαρι του μπλανκο δε κανατε τιποτα αλλο σε ολο τον αγωνα, ο καραγκουνης σας φταιει;  ;)
When the going gets weird, the weird turn pro.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: 01/06/09, 09:24 »
Επειδή δεν τον είδα τον αγώνα, απλά τον άκουσα... Έγινε τπτ με τον Καραγκούνη (πέρα από το πέναλτυ-γκολ και την ασσίστ)?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: 01/06/09, 14:09 »
Επειδή δεν τον είδα τον αγώνα, απλά τον άκουσα... Έγινε τπτ με τον Καραγκούνη (πέρα από το πέναλτυ-γκολ και την ασσίστ)?

ψαχνετε δικαιολογιες μου φαινεται φιλε μου, μετα το 10'λεπτο με το δοκαρι του μπλανκο δε κανατε τιποτα αλλο σε ολο τον αγωνα, ο καραγκουνης σας φταιει;  ;)
Όχι δεν μου φταίει τίποτα σε σχέση με την απόδοση της ομάδας μου. Αλλά το ότι και ο τυπάρας είναι ο σύγχρονος ...Λουγκάνις, ε και αυτό είναι σίγουρο...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: 01/06/09, 14:34 »
Αφού είδα τη φάση κάμποσες φορές στο youtube... κατέληξα στο ότι:
1) Ο Καραγκούνης ξέρει να πέφτει (τι μας λες...)!! Και δεν το λέω με την κακή έννοια, είναι προσόν για έναν παίχτη να μπορεί να παίρνει τα φάουλ..
2) Το πέναλτυ είναι ξεκάθαρο, ακόμα και αν ο Καραγκούνης το κερδίζει περισσότερο με τον τρόπο του.. Αφού ανοίξει τη μπάλα ο Καρα, ο Σάχα πάει κατευθείαν για τον αντίπαλο..
« Τελευταία τροποποίηση: 01/06/09, 14:36 από gers »

Αποσυνδεδεμένος parantox

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: 01/06/09, 21:04 »
Παιδιά αυτός δεν είναι ο Καραγκούνης...Ο Ροναλντίνιο είναι μεταμφιεσμένος...

Καλύτερος ο ΠΑΟ στο ματς, έκανε και αρκετές φάσεις. Πειραματισμοί από πλευράς μας, κατανοητό μέχρι ένα βαθμό.

Άντε να δούμε αύριο στην συνέντευξη Τύπου. Ελπίζω να τα πουν φόρα παρτίδα και να μην αρχίσουν τα "θα στηρίζουμε την ομάδα", "να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί του χρόνου" και τέτοια μασημένα. Αλήθειες να ξέρουμε ακριβώς που βαδίζουμε και τί να περιμένουμε.
They asked a guitar player to play with some dynamics and he said "What are you talking about, I'm playing as loud as I can!"...Heh, I tell that joke a lot.

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #783 στις: 01/06/09, 21:09 »
Παραιτήθηκε λέει ο Μανωλάς....το διάβασα στο contra.gr..

αν δω να παραιτείται ο μπαγεβιτς δεν ξαναβλέπω ποδοσφαιρο..........

Αποσυνδεδεμένος parantox

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #784 στις: 02/06/09, 22:09 »
Ο Μανωλάς δε το κόβω να φεύγει τελικά. Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει ποιός θα μείνει. Το θέμα είναι τι δουλειά θα γίνει απο 'δω και πέρα. Και όποιος θέλει να φύγει να μην αρχίσει τα "δε μπορώ άλλο έτσι", "δεν αντέχω" κλπ, ξέρουμε όλοι λιγότερο ή περισσότερο σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, ας την κάνει απλώς.

Κατα τα άλλα δε προσέφερε και τίποτα η συνέντευξη σήμερα. Καθησυχαστικές δηλώσεις κάνανε και οι δύο, μια απ'τα ίδια.
They asked a guitar player to play with some dynamics and he said "What are you talking about, I'm playing as loud as I can!"...Heh, I tell that joke a lot.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: 04/06/09, 19:46 »
Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Μελλισανίδης είναι πολύ λιγότερο Αεκτζής από αυτό που θεωρούσανε πολύ. Δεν ξέρω αν θα ήτανε το ίδιο αν η ΑΕΚ κέρδιζε τον ΠΑΟ βέβαια...Έτσι για να θυμόμαστε ότι παρά την έμμονή του με το να μην γίνει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και παρά τη κόντρα του με την original (για την οποία, ταπεινή μου γνώμη, είχε δίκιο) και παρά τις κάποιες λάθος επιλογές του με Φερρέρ και Δώνη, ο Νικολαίδης ήταν και είναι ΑΕΚ, μιάς και εκείνος "βούτηξε" πριν 5 χρόνια στα σκατά για να σώσει την ομάδα. Ενώ ο "Τίγρης", δεν γουστάρει κανένα ρίσκο, ούτε θέλει να βάλει μόνος του τα λεφτά, που θα μπορούσε κιόλας...Αχ κατακαημένη ΑΕΚάρα μου , με κάτι ΑΕΚτζήδες που έχεις μπλέξει... >:(

Αποσυνδεδεμένος parantox

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: 05/06/09, 19:28 »
Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Μελλισανίδης είναι πολύ λιγότερο Αεκτζής από αυτό που θεωρούσανε πολύ.

Καλά για αυτό, πρέπει να λανσάρουμε ΑΕΚόμετρα...Επιτέλους θα σταματήσει η προσωπολατρεία από μερικούς.

Ας έλεγε ότι δε γούσταρε να ρισκάρει λόγω οικονομικού κλίματος κλπ. Πιο πολύ θα τον πίστευαν. Αλλά αν θες να βοηθήσεις και δεν μπορείς γιατί δε σε "αφήνουν" οι άλλοι με τη στάση τους...Εντάξει τώρα δε μασάμε και τόσο κουτόχορτο. Κάνε την κίνησή σου εσύ, βάλε ό,τι και όσο θες και βλέπουμε.

Καημένη δεν είναι ποτέ η ΑΕΚ. Όπως και να 'χει θα βρεθεί η άκρη, αρκεί να κόψουμε τη μίρλα. Και να αφήσουν τους ανθρώπους να κάνουν δουλειά.

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #787 στις: 07/06/09, 21:38 »
Όσον αφορά τα μεταγραφικά.....η αλήθεια είναι πως έχω ξαφνιαστεί.....περίμενα παρα πολύ στεγνό καλοκαίρι......για να δούμε τα ονόματα που ακούγονται:

Καραμπελας: προσωπικά δεν με αρέσει καθόλου....καθόλου όμως......πάλι απο τα αρίστερα θα μπάζει η ομάδα.....λέγεται ότι έχει ήδη υπογράψει για 4 χρόνια....

Μάκος: νέος παίχτης...δεν μου έχει δείξει κάτι εξαιρετικό.....αλλά θα δούμε τι παίζει και με δαυτον.....λένε ότι πληρώνει απο την τσέπη του για να ρθει....

estojanoff: δεν ξέρω γιατί....αλλα τον θέλω στην ομάδα....πιστεύω ότι με τον scocco θα σπέρνουν....δύσκολη η περίπτωση....δεν νομίζω πως θα αποκτηθεί....

μανιάτης: ουδέν σχόλιον.......

leonardo: το ότι έκανε μια καλή χρονιά στον λεβαδειακό δεν νομίζω να δικαιολογεί τον τόσο ντόρο γύρω απο το όνομα του.....άντε να δούμε...τον θέλουμε σαν τρελοί και ακόμα πρόταση δεν καναμε.....

ιορντάκε: δεν τον ξέρω....δεν τον έχω ακούσει ποτέ ξανα.....δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη....

Ρεκόμπα: αυτή η τάση να κάνουμε τον τσακίρη πλούσιο δεν καταλαβαίνω απο που προήλθε.....λένε ότι είναι "κλεισμένος" απο τον Βασιλάκη (τον Τσιάρτα ντε....τον αρχισκάουτερ....).. μεγάλη μούφα μου μυρίζει η όλη δουλειά....

Γιαχάγια: δεν τον ξέρω......

Επίσης κλείσαμε για 3 χρόνια έναν σέρβο τερματοφύλακα που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομα του....( θυμάμαι μόνο ότι είναι 1.97!!!!!)

Αποσυνδεδεμένος parantox

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: 10/06/09, 10:30 »
Ο Ρεκόμπα ανανέωσε με Πανιώνιο απ'ό,τι είπε ο Τσακίρης.Ευτυχώς.

Ο τέρμας λέγεται Λούκατς.

Ο Εστογιάνοφ είναι παιχταράς.

Ο Τσακίρης θέλει να ξηλωθούν για τον Μάκο.

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #789 στις: 20/06/09, 16:51 »
Λοιποοοοοοοοοοον........όσο περνάει ο καιρός.....τόσο περισσοτερο καταλαβαινω ότι του χρόνου θα δώσουμε μάχη για να μπούμε στα play off......η ομάδες της θεσσαλονίκης (ειδικά ο ΠΑΟΚ) έχουν κανει τρομερες μεταγραφες.....για μενα οι: Φιλομενο, Τσιρίλο, Κουτσιανικούλης(ΠΑΟΚ) και οι Γκρασιάν, Απρέου(Άρης) αποτελούν πολύ γερά κομματια......εμεις μένουμε με τον ιορντάκε και τον καραμπελα....και παρακαλαμε να πάρουμε με 59 άτοκες δόσεις τον Μάκο......Πόσο μπορούν να μικρύνουν αυτήν την ομάδα ρε γμτ? πόσο ακόμα...?

Τεσπα......το διαρκειας το τσιμπήσαμε φέτος....έτσι για το γμτ....

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: 20/06/09, 17:03 »
Λοιποοοοοοοοοοον........όσο περνάει ο καιρός.....τόσο περισσοτερο καταλαβαινω ότι του χρόνου θα δώσουμε μάχη για να μπούμε στα play off......η ομάδες της θεσσαλονίκης (ειδικά ο ΠΑΟΚ) έχουν κανει τρομερες μεταγραφες.....για μενα οι: Φιλομενο, Τσιρίλο, Κουτσιανικούλης(ΠΑΟΚ) και οι Γκρασιάν, Απρέου(Άρης) αποτελούν πολύ γερά κομματια......εμεις μένουμε με τον ιορντάκε και τον καραμπελα....και παρακαλαμε να πάρουμε με 59 άτοκες δόσεις τον Μάκο......Πόσο μπορούν να μικρύνουν αυτήν την ομάδα ρε γμτ? πόσο ακόμα...?

Τεσπα......το διαρκειας το τσιμπήσαμε φέτος....έτσι για το γμτ....

Απο τη στιγμη που βλεπεις που ο (δηθεν) πολυμετοχικος και ο Ολυμπιακος οι οποιοι ειναι σε σαφως καλυτερη οικονομικη κατασταση απ'οτι εσυ δεν μπαινουν και παρα πολυ δυνατα στο μεταγραφικο παζαρι, καταλαβαινεις την πολιτικη που θα ακολουθησει και η ομαδα σου για τη νεα χρονια.
Και τα εξοδα του Melberg (ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος παικτης) αν ο Ολυμπιακος μπει ομιλους θα αποσβεθουν για πλακα.
Λιτοτητα στις κινησεις 2,3 νεα παληκαρια και απολυτο αφεντικο ο Ντουσαν (που απορω πως μενει με αυτα που γινονται) μπας και σωσει την παρτιδα. Αυτη ειναι η πολιτικη στην ΑΕΚ απο τη στιγμη που δεν υπολογιζει σε εσοδα απο το Ch.League.
Μπορει να ακουστει μειωτικο για μια μεγαλη ομαδα οπως η δικη σου αλλα ο Παοκ ισως εχει καλυτερο ροστερ απο σενα τη νεα χρονια...

Για τον Αρη οταν ακους πολλους παικτες αεροδρομιου κρατα μικρο καλαθι.
Και σιγα τωρα και τους παικταραδες που πηρε. Ακομα και καλοι να ειναι (που προβλεπω να του βγουν απλα καλοι μπαλαδοροι) θα προσπαρμοστουν το Μαρτιο.
Εχει χασει καλους αμυντικογενεις παικτες και τι παιρνει..? Δεν τον βλεπω τιποτα ιδιαιτερο για του χρονου...

Υ.Γ. Συγχατηρηρια παντως που στηριξες την ομαδα σου με το διαρκειας. Οι καλοι φιλαθλοι στα δυσκολα φαινονται.

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: 20/06/09, 17:05 »
φίλε μαστερ,όλο παραμύθια και δηλωσεις ειναι οι θανοπολος και σια 'να κάνουμε την αεκ μεγάλη κλπ...του χρονου με τα πραγματα οπως είναι τώρα, μας βλέπω 4η θέση.Δεν μπορει να χτυπάει ο παοκ κουτσια και εσυ καράμπελα.Είμαστε νομίζω στο έλεος.Στο τελος βλέπω τον χατζηχρήστο να βγαίνει με κασελάκι στην αθήνα για να ρίξουμε τον οβολό μας για τη σωτηρί της ομάδας.Σορρυ αλλά ούτε σεντ δεν δίνω στην φετινή ΑΕΚ με τα σαπάκια.Θα φορέσουν την μπλούζα της ΑΕΚ ο Μάκος (απ τον ενσαλιβα καλύτερος φανταζει βέβαια) κ ο καράμπελας.Δεν κάνουν αυτοι για ΑΕΚ,κανείς δεν το καταλαβαίνει?Αντι να μπορεσουμε να χτυπησουμε ενα Ζαιρι τοτε που τον θέλαμε ή εναν εστογιανόφ καθόμαστε και ψάχνουμε να πληρώσουμε 800.000 ευρώ σε παιχτες των 200.000 ευρώ.Ο Αρης ή ο ΠΑΟΚ τί παραπάνω έχουν και φέρνουν κάποια ονόματα?
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #792 στις: 20/06/09, 19:20 »
@ G.K. the Greek.... φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι ο Παοκ θα έχει καλύτερο ρόστερ απο μένα...και ειναι και φυσιολογικό να χτυπήσει και καλύτερη θέση απο μένα.....όσο και να μην μ'αρεσει που το λέω...
Τώρα για το δεύτερο πολυμετοχικό καρναβάλι δεν θέλω να μιλήσω.....προτιμώ να βλέπω τα χάλια της ομάδας μου αυτήν τη στιγμή....

@MakisSRV επειδή είσαι κι εσύ Αεκτσής...θα θελα να πω πως το να συγχέουμε το όνομα του μεγαλύτερου καρκίνου στη σύγχρονη ιστορια της ΑΕΚ (βλ.Χατζηχρήστος) με την ίδια την ομάδα, ειναι λάθος....ο συγκεκριμένος κύριος ας κάτσει να εναντιωθει ακόμα και στο τι χρώμα μποξεράκι φοράει ο ντέμης (για μένα ειναι και θα ειναι ο τυπάς με το τατουαζ που πεταγε τα γκολ στον γαύρο και σκαρφαλωνε στα καγκελα της σκεπαστης να πανηγυρίσει....εκανε λάθη...αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε έτσι εύκολα......).....
Συνεχίζω λέγοντας πως συμφωνώ πως ο θανόπουλος είναι όλο παραμύθια και δηλώσεις....αλλά δεν φανηκε κανεις που να χει περισσότερα @@ για να πάρει την ομάδα....αντίθετα φέρθηκαν σαν @@ που ήταν μόνο λόγια (και πιστεύω πως καταλαβαίνεις που πάει το "μπαλάκι".....
μετά....τι παραπάνω έχουν ο Άρης και ο Παοκ? επειδή μένω θεσσαλονικη δίπλα απο το γήπεδο του Παοκ ακριβώς θα σου εξηγήσω......όταν βλέπεις πως ακόμα και με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο φαίνεται η διαφορά.....στο ΟΑΚΑ ποιος πατάει...? πόσο μέσο όρο φιλάθλων είχαμε σε κάθε αγώνα....? θα μου πεις...."να παω να δω τι?"....ο ΠΑΟΚ (που ρωτάς) όταν βγήκε προπερσι 9ος είχε 5 sold out....θα μου πεις....άλλο η τούμπα, άλλο το ΟΑΚΑ.....ναι οκ...ας μαζέψουμε κι εμεις 30000 κόσμο σε ματς με τον πανθρακικο και μετά ας βγάλουμε γλώσσα.....

Είναι κουραστικό να βλέπεις του δήθεν Αεκτσήδες του Χατζηχρήστου (δεν αναφερομαι σε σενα...προς αποφυγή παρεξηγήσεων) να λένε πως κουράστηκαν τόσα χρόνια χωρις μια κούπα....ειναι οι μόνοι που κουράστηκαν? οι υπολοιποι ειναι μαλ**ες? σαφέστατα η δίψα για μια κούπα μεγαλώνει όλο και περισσότερο...αλλα αν δεν βοηθήσεις εσύ ο ίδιος την ομάδα που ντεμεκ αγαπάς.....τότε....κρίμα......και σου μιλάω σαν απλός Αεκτσής έτσι? έχω ξεκόψει πλεον απο κάθετι που σχετίζεται με την original απο τη στιγμή που σχεδόν όλοι είναι υποκινούμενα πρόβατα.....

Τέλος για τον Μπαγιεβιτς (ή αλλιώς Μπαεβιτς :P)....θεωρώ πως μόνο αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει την ΑΕΚ ομάδα.....και την αγαπάει την ομάδα....τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.....όσοι κανουν κινήσεις για να τον απομακρύνουν....απλά θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν την ΑΕΚ να παίζει "ντέρμπι" με την Scoda Ξάνθης και με τον Αστέρα Τρίπολης......

Αυτά τα ολίγα........

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: 20/06/09, 20:07 »
Αυτό είναι φίλε μου μαστερ το πρόβλημα.Οι δήθεν αεκτσήδες (χατζηχρήστος,τίγρης κλπ.).Ξέρω για τον λαό του ΠΑΟΚ, από Δράμα είμαι και ξέρω.Πολλά σολν αουτ και προκειται φέτος να τα σπάσει όλα.
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: 22/06/09, 15:35 »

Πήγες μόνος σου ε?
Ακόμα η μαμά περιμένει τηλέφωνο που θα την έπαιρνες υποτίθεται για να πάτε μαζί....τσκ τσκ
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: 24/06/09, 18:38 »
Ο Κατσουράνης λοιπόν στον ΠΑΟ. Με 2 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα και 1 στην ΑΕΚ. Μάλιστα οι εφημερίδες θεωρούνε επιτυχία της ΑΕΚ που πήρε και αυτά τα λεφτά σε σχέση με τη ρήτρα του συμβολαίου του που μίλαγε για 5...Τώρα ή νομικά η ρήτρα δεν έστεκε και ήταν κουρελόχαρτο, ή γίνανε δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι που εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αυτό όμως που έχει σημασία για τον απλό φίλαθλο, δεν είναι αυτό. Σημασία έχει ότι μιά "σημαία υπεστάλλη". Ο Κώστας Κατσουράνης διέγραψε τον εαυτό του από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για πάντα. Και τον ίδιο τον διαγράψαμε εμείς από τις καρδιές μας. Γιατί θα πει κάποιος, το ποδόσφαιρο επαγγελματικό είναι. Φυσικά...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εκτός από την ιδιότητα του επαγγελματία δεν υπάρχει και η ιδιότητα "άνθρωπος", ή στη περίπτωσή μας καλύτερα ακόμα "ανθρωπάκι". Κατσουράνη καλό ταξίδι στη Βαζελοχώρα και δεν πειράζει , δεν είσαι ούτε ο πρώτος ,ούτε ο τελευταίος που δεν άξιζε τόση αγάπη. Κρίμα γιατί εσύ φαινόσουν ότι είχες ά....ντερα. Από Κώστας, Κωστάκης...Αντίο Κωστάκη!
« Τελευταία τροποποίηση: 24/06/09, 18:41 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος VampireLestrat

• Παλιός
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: 24/06/09, 18:48 »
Ο Κατσουράνης (και ο κάθε Κατσουράνης) έκανε την καλύτερη οικονομικα επιλογή για την καριέρα του... Γιατί τέτοιο μίσος και τέτοια χολή; Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, να γυρίσει στην ΑΕΚ και να παίζει τσάμπα; Τα λέω αυτά φίλε μου γιατί από τα posts σου μέχρι τώρα δεν περίμενα από σένα τέτοια αντιμετώπιση του ζητήματος... Καλώς η κακώς, όταν μιλάμε για την εποχή μας, οι λέξεις ποδόσφαιρο και αισθήματα είναι ασυμβίβαστες, ίσως όχι τόσο για τους φιλάθλους αλλά για τους ποδοσφαιριστές σίγουρα  ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: 24/06/09, 18:58 »
Αυτά μου τα λόγια δεν τα διαπραγματεύομαι, όσο εντύπωση κι αν κάνουν. Όταν είσαι αρχηγός και μάλιστα σε δύσκολες εποχές είσαι κάτι ξεχωριστό. Σκεφτείτε δηλαδή να έκανε το ίδιο ο Μαύρος ή ο Μανωλάς...Δεν είναι υπερβολή γιατί ο Κατσουράνης θα μπορούσε να είναι σαν αυτούς. Ενώ τώρα τι; Δεν είναι μόνο τα λεφτά που αξίζουνε σε αυτή τη ζωή. Όταν θα σταματήσει τη μπάλλα, όσα λεφτά και να έχει βγάλει, θα είναι ο Γαλάκος, ο Αποστολάκης, ο Τσάρτας...Δεν θα γίνει ποτέ ο Μανωλάς, ο Δομάζος, ο Σαραβάκος, ο Μαύρος, ο Αναστόπουλος στις καρδιές των οπαδών καμμιάς ομάδας. Γι αυτό τελικά είναι μικρός...Πολύ μικρός...

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #798 στις: 24/06/09, 19:02 »
Και εγω θα συμφωνησω με την αποψη του Vampire. Αφηστε που ο Κατσουρανης ουτε κανενας Αεκτζης ηταν (Παναθηναικος ηταν μικρος ο ανθρωπος) ουτε καμια σημαια της ΑΕΚ εγινε, 4 χρονια επαιξε εκει.
Ουτε νομιζω οτι εχει δηλωσει ποτε οτι δε θα πηγαινε στην ταδε ομαδα.
Για μενα ο Κατσου στα 30 του πλεον χρονια εψαχνε ενα ''γερο'' τελευταιο συμβολαιο ωστε να εξαργυρωσει τις 3 καλες σχετικα σεζον που ειχε με τη Benfica μιας και πλεον δεν ειναια παιδακι. Οι ποδοσφαιριστες ειδικα σε αυτες τις ηλικιες το κοιτανε πολυ αυτο.
Τελος να προσθεσω (λιγο off topic) οτι ο Παναθηναικος πηρε ακομα εναν αχρηστο για τις αναγκες του (μην παρεξηγηθω) παικτη αυτη τη στιγμη...
Φαινεται οτι δε μαθαινουν απο τα περσινα λαθη οπου ειχαν γεμισει αμυντικα χαφ και σε αμυνα και επιθεση ηταν γυμνοι...

Edit: Το να συγκριθει ο Κωστακης με Μαυρο η Μανωλα ειναι το λιγοτερο ιεροσυλια...

Αποσυνδεδεμένος VampireLestrat

• Παλιός
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: 24/06/09, 19:05 »
Δηλαδή για να καταλάβω φίλε μου το πρόβλημα είναι ότι ο Κατσουράνης πήγε στη Μπενφίκα ή ότι πήγε στον Παναθηναικό; Αν δηλαδή έμενε στη Μπενφίκα θα έλεγες τα ίδια;