@ G.K. the Greek.... φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι ο Παοκ θα έχει καλύτερο ρόστερ απο μένα...και ειναι και φυσιολογικό να χτυπήσει και καλύτερη θέση απο μένα.....όσο και να μην μ'αρεσει που το λέω...
Τώρα για το δεύτερο πολυμετοχικό καρναβάλι δεν θέλω να μιλήσω.....προτιμώ να βλέπω τα χάλια της ομάδας μου αυτήν τη στιγμή....
@MakisSRV επειδή είσαι κι εσύ Αεκτσής...θα θελα να πω πως το να συγχέουμε το όνομα του μεγαλύτερου καρκίνου στη σύγχρονη ιστορια της ΑΕΚ (βλ.Χατζηχρήστος) με την ίδια την ομάδα, ειναι λάθος....ο συγκεκριμένος κύριος ας κάτσει να εναντιωθει ακόμα και στο τι χρώμα μποξεράκι φοράει ο ντέμης (για μένα ειναι και θα ειναι ο τυπάς με το τατουαζ που πεταγε τα γκολ στον γαύρο και σκαρφαλωνε στα καγκελα της σκεπαστης να πανηγυρίσει....εκανε λάθη...αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε έτσι εύκολα......).....
Συνεχίζω λέγοντας πως συμφωνώ πως ο θανόπουλος είναι όλο παραμύθια και δηλώσεις....αλλά δεν φανηκε κανεις που να χει περισσότερα @@ για να πάρει την ομάδα....αντίθετα φέρθηκαν σαν @@ που ήταν μόνο λόγια (και πιστεύω πως καταλαβαίνεις που πάει το "μπαλάκι".....
μετά....τι παραπάνω έχουν ο Άρης και ο Παοκ? επειδή μένω θεσσαλονικη δίπλα απο το γήπεδο του Παοκ ακριβώς θα σου εξηγήσω......όταν βλέπεις πως ακόμα και με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο φαίνεται η διαφορά.....στο ΟΑΚΑ ποιος πατάει...? πόσο μέσο όρο φιλάθλων είχαμε σε κάθε αγώνα....? θα μου πεις...."να παω να δω τι?"....ο ΠΑΟΚ (που ρωτάς) όταν βγήκε προπερσι 9ος είχε 5 sold out....θα μου πεις....άλλο η τούμπα, άλλο το ΟΑΚΑ.....ναι οκ...ας μαζέψουμε κι εμεις 30000 κόσμο σε ματς με τον πανθρακικο και μετά ας βγάλουμε γλώσσα.....
Είναι κουραστικό να βλέπεις του δήθεν Αεκτσήδες του Χατζηχρήστου (δεν αναφερομαι σε σενα...προς αποφυγή παρεξηγήσεων) να λένε πως κουράστηκαν τόσα χρόνια χωρις μια κούπα....ειναι οι μόνοι που κουράστηκαν? οι υπολοιποι ειναι μαλ**ες? σαφέστατα η δίψα για μια κούπα μεγαλώνει όλο και περισσότερο...αλλα αν δεν βοηθήσεις εσύ ο ίδιος την ομάδα που ντεμεκ αγαπάς.....τότε....κρίμα......και σου μιλάω σαν απλός Αεκτσής έτσι? έχω ξεκόψει πλεον απο κάθετι που σχετίζεται με την original απο τη στιγμή που σχεδόν όλοι είναι υποκινούμενα πρόβατα.....
Τέλος για τον Μπαγιεβιτς (ή αλλιώς Μπαεβιτς

)....θεωρώ πως μόνο αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει την ΑΕΚ ομάδα.....και την αγαπάει την ομάδα....τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.....όσοι κανουν κινήσεις για να τον απομακρύνουν....απλά θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν την ΑΕΚ να παίζει "ντέρμπι" με την Scoda Ξάνθης και με τον Αστέρα Τρίπολης......
Αυτά τα ολίγα........