Σκόκο: ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ!!! ΡΕΖΙΛΙΑ!!!!! έναν παίχτη έχετε και δεν είστε άξιοι να τον κρατήσετε...καραγκιόζηδες....και πετάγετε και σφήνα και ο μανατζερίσκος του κώλου.. (δεν γινόνταν....βγήκε το οπαδικό απο μέσα μου....)
Δεν είμαι φανατικός οπαδός κάποιας ομάδας ωστόσο από μικρός έγερνα σαφώς προς την ΑΕΚ κι αυτό δεν το άλλαξα ποτέ . Είχα κι έχω μια αγάπη για την ομάδα .
Καταλαλαβαίνω το νεανικό σου πάθος για την ομάδα σου <ομάδα μας

>
αλλά αν διαβάσεις την εφημερίδα Καθημερινή σήμερα θα δεις ότι ο Σκόκο θέλει
να φύγει από μόνος του , δεν τον πουλάει η ομάδα , αυτός θέλει να φύγει επειδή
είναι επαγγελματίας και κοιτάει το συμφέρον του.
Στη συνέντευξη που έδωσε ο manager του Παύλος Διαννής λέει ξεκάθαρα ότι ο πελάτης του θέλει να φύγει από την ΑΕΚ και να πάει σε ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ .
Για λόγους οικονομικούς το θέλει βέβαια κι όχι για λόγους "πατριωτικούς"
Εξάλλου καμμιά ευρωπαϊκή ομάδα δεν τού έκανε πρόταση μεταγραφής κι όσο κι αν τα μασάει ο ίδιος είναι φανερό ότι μονάχα ελληνικές ομάδες τον θέλουν .
Ο μανατζερ του δεν είναι τού κώ.ου , υπάλληλός του είναι και κάνει ό,τι τού πει αυτός
για να προστατεύσει τα συμφέροντα και τών δύο.
Ας μην παρασύρεσαι από τα οπαδικά σου συναισθήματα .
Η ΑΕΚ περνάει μεγάλη κρίση οικονομική αλλα εγώ δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτό .
Ο Αστέρας Τρίπολης , μια παγκόσμια άγνωστη ομάδια έφτιαξε θαυμάσια έδρα και πολύ καλή ομάδα μέσα σε πολύ λίγα χρόνια .
Δες ξανά τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα τών τελευταίων χρόνων .
Με μικρό budget και χωρίς πανάκριβες μεταγραφές ο Αστέρας Τρίπολης έγινε ομαδα σωστή .
Εγώ νομίζω ότι το πράγμα γίνεται κάτι σαν την πολτική όπου το ένα κόμμα εναλλάσσεται το άλλο σε αγαστή σύμπνοα και συνεργασία και συνενοχή
για να πετάξουν έξω όλες τις άλλες ομάδες <κόμματα> που τούς χαλάνε τη σούπα .