Αποστολέας Θέμα: Επαναφορα θανατικής ποινής  (Αναγνώστηκε 83166 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • My name is Peter Stillman-This is not my real name
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
Απ: Επαναφορα θανατικής ποινής
« Απάντηση #175 στις: 25/03/07, 16:41 »

E και ναι, επιτέλους βγήκες εκτός εαυτού. Δεν ήταν δύσκολο για την ηλικία σου:P Μα, μόνο όγδοο? Μπορείς και καλύτερα. Δεκατοπέμπτο να βρεις στην επόμενη..:)
Αντιθέτως, εγώ θα αποφύγω τις παρομοιώσεις με τα αυτόματα, και τα "αγόρι μου", γιατί θα καταλήξουμε στο "θα φέρω το μεγάλο μου αδερφό που είναι φαντάρος να σε δείρει" μιας και το επίπεδο δε θα ξεπερνάει το Δημοτικό.
Ήμουν σαφέστατος στην άποψή σου. Ήσουν καθαρός στη δική σου - έστω, χωρίς επιχειρήματα κατά της δικής μου παρόλο που αυτό σε ενδιέφερε. Point taken, και η προσπάθεια αρκεί κιόλας.
Κατά τ'άλλα, "Cosi e se vi pare" (Luigi Pirandello)
soundcloud.com/conticucci

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #176 στις: 25/03/07, 16:45 »
έστω, χωρίς επιχειρήματα κατά της δικής μου παρόλο που αυτό σε ενδιέφερε. Point taken, και η προσπάθεια αρκεί κιόλας.
Κατά τ'άλλα, "Cosi e se vi pare" (Luigi Pirandello)
μονο αυτα?ε οχι ρε τοσος ντορος στο προηγουμνο σου ποστ για να μ πεις μονο αυτα??που ειναι οι αποψεις σου??χαθηκανε μηπως?ηθελες δεκαπεντε επιχειρηματα?εδω στα 8 δεν μπορεις να απαντησεις..θες και 15.... ;D ;D ;D ;D
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #177 στις: 25/03/07, 16:48 »
Όχι, όχι να τι δεν κατάλαβες. Ο "οκτάλογος του οκτάχρονου" ήταν δική σου προσπάθεια να απαντήσεις σε μένα. Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #178 στις: 25/03/07, 16:52 »

Όχι, όχι να τι δεν κατάλαβες. εσυ οχι οτι δεν εχεις να προσθέσεις κάτι ;) δε θελεις να προσθεσεις κατι

τωρα αν οχταχρονα εχουν πιο εμπεριστατωμενη αποψη απο τη δικη σου και σπουδαζουν νομικη σκεψου σε τι εμβρυακο σταδιο βρισκεσαι εσυ.... ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #179 στις: 25/03/07, 16:59 »
Σε μια τέτοια πιθανή πορεία της κουβέντα έχω ήδη απαντήσει πριν ξεκινησεις (γιατι είσαι και προβλέψιμος) με τα λόγια του Σικελού.
Απο κει και πέρα, περιμένω αγωνιωδώς από κόσμο να πει απόψεις επί του θέματος, μιας και βαρέθηκα τόση ώρα να μιλάω μόνος μου.
Είμαστε σε ενδιαφέρον θέμα και αρνούμαι επειδή κάποιος μόλις μπήκε νομική να νομιζει ότι μπορεί και να με σύρει σε κουβέντα περι του ποιος την έχει μεγαλύτερη.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #180 στις: 25/03/07, 17:07 »
Είμαστε σε ενδιαφέρον θέμα και αρνούμαι επειδή κάποιος μόλις μπήκε νομική να νομιζει ότι μπορεί και να με σύρει σε κουβέντα περι του ποιος την έχει μεγαλύτερη.
συμφωνω οτι εχουμε ριξει το επιπεδο αλλα επισης δεν καταλαβαινω το λογο που αντι να συνεχισεις τη συζητηση και να απαντησεις ξεκινησες κοντρα...δε νομιζω οτι σου εδωσα την αφορμη με εκφρασεις του στυλ αγορι μ για να ειρωνευτεις....αν προσεξες αγορι μ και καρντασι μ και κοπελα μ υπαρχουν στα ποστ μου χωρις να εχω λογο να ειρωνευτω
αλλα βεβαια εφοσον μονος σου το ειπες οτι δεν εχεις κατι να πεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #181 στις: 25/03/07, 17:10 »
ακομα περιμενω τη βασικη σου θεση

πως καταντησαν οι νομοι??????

για πες μας πως καταντησαν....

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #182 στις: 25/03/07, 17:13 »
Θα απαντούσα, αλλά τα δυο μου χέρια είναι αρκετά απασχολημένα όντας το υπόλοιπο μου σώμα κολλημένο στον τοίχο από τα επιχειρήματά σου.

Επαναλαμβάνω, για όποιον δεν κατάλαβε : ό,τι ήθελα να πω, το είπα. Όποιος το κατάλαβε, καλώς.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: 25/03/07, 17:18 »

τωρα αν οχταχρονα εχουν πιο εμπεριστατωμενη αποψη απο τη δικη σου και σπουδαζουν νομικη σκεψου σε τι εμβρυακο σταδιο βρισκεσαι εσυ.... ;) ;)

Συγνώμη κιόλας, αλλα αν λάβουμε υπόψιν την ηλικία σου, και τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας, οι σπουδές σου στη Νομική είναι της τάξης των 2-3 μηνών?

Δεν λέω ρε φίλε, μαγκιά σου που πέρασες Νομική, αλλα σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν μεγαλοεπιστήμονες με το που μπαίνετε σε μια σχολή.... Έχετε καιρο μπροστά σας...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #184 στις: 25/03/07, 17:20 »
λοιπον βρηκα  την τεκμηριωμενη αποψη σου για το πως εχουν καταντησει ετσι οι νομοι

Μπορεί να είναι άδικο αν ένας κύριος κλέψει μια γριούλα, αλλά αν δεν υπάρχουν μάρτυρες και αποδείξεις δεν θα καταδικαστεί.....> (Στην προηγούμενη πρόταση εννοείται το "ο συγκεκριμένος κύριος" για όσους έχουν αίσθηση του δικαίου. Για απλούς γνώστες της νομολογίας/δικηγόρους, θα μπορούσε να εννοηθεί και το "η γριούλα" στην περίπτωση που τους βόλευε:P )

οποιος καταλαβε τι ειχε στο μυαλο του ο ομμαντοουν καταλαβε
οποιος δεν καταλαβε να μη του στειλει ποστ-ριπλαι γιατι θυμωνει...(εχει και μπιγκ μπραδερ φανταρο)

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #185 στις: 25/03/07, 17:22 »
Πες τα ρε Γιάννη.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #186 στις: 25/03/07, 17:24 »

Συγνώμη κιόλας, αλλα αν λάβουμε υπόψιν την ηλικία σου, και τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας, οι σπουδές σου στη Νομική είναι της τάξης των 2-3 μηνών?

Δεν λέω ρε φίλε, μαγκιά σου που πέρασες Νομική, αλλα σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν μεγαλοεπιστήμονες με το που μπαίνετε σε μια σχολή.... Έχετε καιρο μπροστά σας...

και 2-3 μηνες να κανω παλι 2-3 πραγματα ξερω παραπανω για βασικες εννοιες απο καποιον που δεν εχει ιδεα γενικοτερα απο δικαιο...και αυτο πηγαινε στο οχταχρονο...εχω πολλα να μαθω ακομα και δεν κανω κανενα μεγαλοεπιστημονα...αλλοι τον κανουν χωρις καν γνωσεις επι του θεματος

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #187 στις: 25/03/07, 17:26 »
@ Ιανε,
Συμφωνώ ότι ο καθένας βρίσκει παραθυράκια και ξεφεύγει και στο τέλος αυτοι που πρέπει όντως να είναι στην φυλακη δεν ειναι.... Συμφωνώ ότι η δικαιωσύνη πλέον εξαρτάται από το ποσο καλό δικηγόρο έχεις και κυρίως το πόσα λευτά διαθέτεις και δεν είναι αντικειμενικη...παρολα αυτά θα διαφωνίσω σε ένα πράγμα που είπες... Αυτό:
Παράθεση
Οπότε, προκειμένου το κάθε κάθαρμα (και μιλώ για πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες εγκλημάτων, όπως, ας πούμε, βιαστές και απαγωγείς ανηλίκων, κατά συρροή δολοφόνους, πληρωμένους φονιάδες κλπ) να χρησιμοποιεί τις νομικές "τρύπες", να τη βγάζει στα μαλακά, ή σε 15-16 χρονάκια να είναι έξω, καλύτερα, για μένα, να τον θανατώνουν και να ξεβρωμίζει ο τόπος από δαύτους οριστικά.

Επειδη το σύστημα δεν λειτουργεί σωστα να εφαρμόσουμε την θανατική ποινη?
Μα, και πάλι, αυτοί που την γλειτώνουν τώρα (για χίλιους δυο λόγους) θα την γλειτώνουν και τότε...Δηλ, νομίζεις ότι αυτός ο οποιος επειδη τωρα πλήρωσε και μειωσε την ποινη που του αξιζε, τοτε δεν θα γλέιτωνε την θανατική ποινη?... Η λύση δεν είναι οι θέσπιση τέτοιων μέτρων, που για μενα είναι απάνθρωπα, αλλά με κάποιον τρόπο η δικαιοσύνη να λειτουργεί ανεξάρτητα και αντικειμενικα...

Leystone
Παράθεση
πως καταντησαν οι νομοι????

Οι νομοι ως νόμοι δεν εχουν κάτι...ούτε το συνταγμα έχει κάτι...το θεμα είναι κατα πόσο οι νόμοι και αντιστοιχες κυρώσεις εφαρμόζονται το ίδιο σε όλους

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #188 στις: 25/03/07, 17:27 »

Leystone
Παράθεση
πως καταντησαν οι νομοι????

Οι νομοι ως νόμοι δεν εχουν κάτι...ούτε το συνταγμα έχει κάτι...το θεμα είναι κατα πόσο οι νόμοι και αντιστοιχες κυρώσεις εφαρμόζονται το ίδιο σε όλους
ναι δεν το ειπα εγω αυτο,αλλος το πε

συμφωνω με αυτο που λες

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #189 στις: 25/03/07, 17:32 »
"άλλος" = ο κακός ommadawn... :D
Tείνω να συμφωνώ με τον -hurted- fury γιατί βασικά κατάλαβε ότι δεν εννοώ  τους κακούς νόμους αυτους καθ'αυτούς αλλά την εφαρμογή τους.
Αλλά και επειδή δέχεται ότι το σύστημα είναι σαθρό.
Αλλά πολύ περισσότερο συμφωνώ με το ότι, ακόμα και σαθρό που είναι, δε θα καταφεύγαμε στη θανατική ποινή.

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 25/03/07, 17:33 »
λοιπον βρηκα  την τεκμηριωμενη αποψη σου για το πως εχουν καταντησει ετσι οι νομοι

Μπορεί να είναι άδικο αν ένας κύριος κλέψει μια γριούλα, αλλά αν δεν υπάρχουν μάρτυρες και αποδείξεις δεν θα καταδικαστεί.....> (Στην προηγούμενη πρόταση εννοείται το "ο συγκεκριμένος κύριος" για όσους έχουν αίσθηση του δικαίου. Για απλούς γνώστες της νομολογίας/δικηγόρους, θα μπορούσε να εννοηθεί και το "η γριούλα" στην περίπτωση που τους βόλευε:P )

οποιος δεν καταλαβε να μη του στειλει ποστ-ριπλαι γιατι θυμωνει...(εχει και μπιγκ μπραδερ φανταρο)

Εγώ πάλι που κατάλαβα, να ανησυχώ, γιατρέ μου? ::)
Πάμε πάλι:
Μπορεί να είναι άδικο αν ένας κύριος κλέψει μια γριούλα = αίσθημα δικαίου (πνεύμα των νόμων)
Για απλούς γνώστες της νομολογίας/δικηγόρους, θα μπορούσε να εννοηθεί και το "η γριούλα" στην περίπτωση που τους βόλευε = ρομποτική εφαρμογή του γραπτού δικαίου λέξη προς λέξη, κοινώς κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος - είτε γιατί τόσο μας κόβει, είτε επειδή μας βολεύει (γράμμα των νόμων).
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #191 στις: 25/03/07, 17:35 »
Leytonstone

Ποιο σύστημα είναι σωστό?

Οι πλούσιοι και ισχυροί δεν μπαίνουν φυλακή και οι υπόλοιποι βγαίνουν μετά από κάποια χρόνια.
Και δε λέω 25...μιλάω για πολύ λιγότερα.

μαζι σου ρε φιλαρακι αλλα με αυτο που λες μετατοπιζεις το προβλημα.αρα δε φταιει το συστημα απονομης δικαοσυνης αλλα η διαφθορα της ελληνικης κοινωνιας.ανοιξε τοπικ με τη διαφθορα.τι σχεση εχει με τις ρυθμισεις και το συνταγμα αν βγαινει ο πλουσιος και μπαινει στη φακα ο ταβερνιαρνης?
ομμαντοουν αν ειχες διαβασει καλυτερα το τοπικ θα καταλαβαινες οτ ιακριβως για το ιδιο απαντησα στον τζακσονα
οποτε τζαμπα ολη η συζητηση αν αυτο εννουσες
ακου εκει σιχαμεροι οι νομοι!!!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: 25/03/07, 17:37 »
και 2-3 μηνες να κανω παλι 2-3 πραγματα ξερω παραπανω για βασικες εννοιες απο καποιον που δεν εχει ιδεα γενικοτερα απο δικαιο...και αυτο πηγαινε στο οχταχρονο...εχω πολλα να μαθω ακομα και δεν κανω κανενα μεγαλοεπιστημονα...αλλοι τον κανουν χωρις καν γνωσεις επι του θεματος

Δλδ τον ξέρεις τον άλλο απο χθές? Ξέρεις τι ξέρει ,τί κάνει, τί έχει ζήσει?

Επειδή και γώ έκανα κάποτε το ίδιο λάθος: Μην νομίζεις οτι επειδή έκανες 1-2 εξειδικευμένα πράγματα παραπάνω, ο άλλος που του μιλάς είναι άσχετος.

Ο λόγος που ανέφερα τα προηγούμενα ,δεν είναι οτι αυτά που λες είναι λάθος... Βρίσκω άσχημα όμως να στηρίζεις τα επιχειρήματά σου σε φοιτητιλίκι 2 μηνών... Έλεος...

Οι νόμοι απο την άλλη, είναι σιχαμεροί, λατρευτοί, αδιάφοροι, ότι γουστάρει ο καθένας είναι...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #193 στις: 25/03/07, 17:38 »

Εγώ πάλι που κατάλαβα, να ανησυχώ, γιατρέ μου? ::)
Πάμε πάλι:
Μπορεί να είναι άδικο αν ένας κύριος κλέψει μια γριούλα = αίσθημα δικαίου (πνεύμα των νόμων)
Για απλούς γνώστες της νομολογίας/δικηγόρους, θα μπορούσε να εννοηθεί και το "η γριούλα" στην περίπτωση που τους βόλευε = ρομποτική εφαρμογή του γραπτού δικαίου λέξη προς λέξη, κοινώς κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος - είτε γιατί τόσο μας κόβει, είτε επειδή μας βολεύει (γράμμα των νόμων).
δεν ειναι αυτη η λογικη του δικαιου
το ρομποτ πηγαινε στην πρωτη περιπτωση επισης ;)
το τι ειναι αδικο η δικαιο το οριζουν οι νομοι
με το να ακολουθουμε τους νομους και οχι οτι του κατεβαινει του καθενα οτι ειναι δικαιο δε κοιταμε το δεντρο,αλλα εχουμε φτασει στη λογικη της ευρυθμης κοινωνικης συμβιωσης
« Τελευταία τροποποίηση: 25/03/07, 17:42 από leytonstone »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #194 στις: 25/03/07, 17:40 »

Δλδ τον ξέρεις τον άλλο απο χθές? Ξέρεις τι ξέρει ,τί κάνει, τί έχει ζήσει?

Επειδή και γώ έκανα κάποτε το ίδιο λάθος: Μην νομίζεις οτι επειδή έκανες 1-2 εξειδικευμένα πράγματα παραπάνω, ο άλλος που του μιλάς είναι άσχετος.

Ο λόγος που ανέφερα τα προηγούμενα ,δεν είναι οτι αυτά που λες είναι λάθος... Βρίσκω άσχημα όμως να στηρίζεις τα επιχειρήματά σου σε φοιτητιλίκι 2 μηνών... Έλεος...

Οι νόμοι απο την άλλη, είναι σιχαμεροί, λατρευτοί, αδιάφοροι, ότι γουστάρει ο καθένας είναι...
δεν το στηριξα σε αυτο και το ειπα οτι ειμαι νομικη οταν ειρωνετηκε
αν ηξερε κατι παραπανω απο μενα φαινεται απο αυτα που εγραψε στο πρωτο του ποστ για το πως αντιλαμβανεται τη νομολογια και τη δικαιοσυνη
δικηγορος του εισαι? ;D

ααα επισης ολο θα μου μειωνεις τη φοιτητικη μ ζωη???δευτερο εξαμηνο ειμαι!! :)
« Τελευταία τροποποίηση: 25/03/07, 17:46 από leytonstone »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: 25/03/07, 17:49 »
Μετα το στρατόκ***ο υπάρχει και ο νομόκ****ς....

Καλή η πίστη στους νόμους, αλλα να βάλουμε και το κεφάλι να δουλέψει λίγο...

δεν το στηριξα σε αυτο και το ειπα οτι ειμαι νομικη οταν ειρωνετηκε
αν ηξερε κατι παραπανω απο μενα φαινεται απο αυτα που εγραψε στο πρωτο του ποστ για το πως αντιλαμβανεται τη νομολογια και τη δικαιοσυνη
δικηγορος του εισαι? ;D
Σε παρακαλώ, σταμάτα να παίζεις με τις λέξεις όπως σε μάθανε 3 μήνες τώρα
Αν τώρα , το να μήν συμφωνώ μαζί σου με κάνει δικηγόρο του συνομιλητή σου.... Θα σου πώ να κάνεις καμια κοπάνα απο τη σχολή, γιατι τα νομικά αρχίζουν και σε πειράζουν...Ακους εκει δικηγόρος...Φτου,φτου,φτου...

(Που σου μείωσα τη φοιτητική ζώη? 1-2 πράγματα είπα, όχι εξάμηνα.... Και ανέφερα τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας... Εχεις κάνει πάνω απο 3 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μήνες μάθημα?)
« Τελευταία τροποποίηση: 25/03/07, 17:51 από Μεταβαρόνος Isnogood »

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: 25/03/07, 17:50 »
Οι οποίοι νόμοι, όπως σου είπε ήδη ο Ommadawn, δημιουργήθηκαν με βάση το αίσθημα δικαίου και με βάση αυτό συνεχίζουν να τροποποιούνται/εμπλουτίζονται. Και αυτό είναι το πνεύμα του νόμου, ξαναλάω. Αν κάποιος κολλήσει στο γράμμα του νόμου όμως, μπορεί να βρει παραθυράκια και να βγάλει τον εγκληματία αθώα περιστερά και το θύμα θύτη. Και αν έχεις αμφιβολίες για το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό, θα σε συμβούλευα εκτός από τα βιβλία της σχολής, να ρίξεις μια ματιά και σε διάφορες υποθέσεις. Κατά προτίμηση αυτές που αναλαμβάνει ο μελλοντικός σου συνάδελφος ο κος Κούγιας.

Αν υπονοείς ότι οι νόμοι ασφαλίζουν με στεγανά κάθε περίπτωση αδικίας, ή ότι εφαρμόζονται όπως πρέπει και δεν χρησιμοποιούνται κατά βούληση και περίπτωση κάνοντας χρήση των άπειρων "παραθυρακίων", σε παρακαλώ να μου πεις σε ποιόν πλανήτη ζεις να έρθω κι εγώ.

Παρεμπιπτόντως, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μόλις μπήκες Νομική. Να σε ενημερώσω πως δεν έχεις καν αρχίσει να ξύνεις την επιφάνεια λοιπόν. Δεν θα με εξέπλησσε καθόλου αν έχω διαβάσει περισσότερο δίκαιο από ό,τι εσύ μέχρι στιγμής, και όχι, δεν είμαι νομικάρια (αλλά και το δίκαιο δεν είναι μονοπώλιο των δικηγόρων σαν αντικείμενο). Πριν λοιπόν παραπέσεις πάλι σε μεγαλοστομίες του στυλ "εγώ το σπουδάζω το αντικείμενο και ξέρω τί λέω", θα σε συμβούλευα να περιμένεις να αρχίσεις όντως να σπουδάζεις το αντικείμενο ουσιαστικά - και η "ιστορία του δικαίου" doesn't qualify.
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #197 στις: 25/03/07, 17:57 »
Αν κάποιος κολλήσει στο γράμμα του νόμου όμως, μπορεί να βρει παραθυράκια και να βγάλει τον εγκληματία αθώα περιστερά και το θύμα θύτη. Και αν έχεις αμφιβολίες για το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό, θα σε συμβούλευα εκτός από τα βιβλία της σχολής, να ρίξεις μια ματιά και σε διάφορες υποθέσεις. Κατά προτίμηση αυτές που αναλαμβάνει ο μελλοντικός σου συνάδελφος ο κος Κούγιας.

κανενας δικαστης δεν αποφασιζει μονο με το γραμμα του νομου

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #198 στις: 25/03/07, 18:00 »
εγω δεν εχω καταλάβει ποια είναι η διαφωνια σας?
Αν οι νομοι αντιπροσωπεύουν το αισθημα του δικαιου? Αν οι νομοι εφαρμοζονται σωστά? Αν οι νομοι είναι "σωστοί" ?...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #199 στις: 25/03/07, 18:01 »

Μετα το στρατόκ***ο υπάρχει και ο νομόκ****ς....

Καλή η πίστη στους νόμους, αλλα να βάλουμε και το κεφάλι να δουλέψει λίγο...

ειδες τι ανακαλυπτει κανεις?νομοκα υλος,ωραια λεξη θα τη λεω
καλα σε -κ**λος ξερεις ποσα πολλα μπορεις να βρεις....μεσα απο το κιθαρα παιρνω εμπνευση