δεν εχω σκοπο να κανω συγκριση αλεξανδρου χιτλερ γιατι πρωτον το χουμε συζητησει σε αλλο θεμα και δευτερον δεν ειναι αυτος ο σκοπος αυτων που εγραψα παραπανω.φυσικα και ειμαι κατα του χιτλερ και τον μισω(δεν πιστευω να περασε κατι αλλο απο το μυαλο σας)αλλα δε θεωρω οτι αυτα που εκανε ηταν πρωτογνωρα ουτε πηγε εναντια σε κανενα υφισταμενο δικαιο.οποτε δε τιθεται θεμα δικης του,θανατωσης του,βασανισμου του κλπ.αυτο βασικα ηθελα να θιξω,οτι δλδ ειναι ατοπο να λες τα παραπανω για ενα ατομο που δεν εγκληματισε
ο πολεμος ειναι απο μονος του εγκλημα,και κατα τη διαρκεια του ο ανθρωπος κανει χιλια μυρια εγκληματα,και δε λεω ο χιτλερ εκανε πραξεις εν καιρω πολεμου φριχτες ομως ποιος αληθεια δεν εκανε???ο καθενας κανει
το γεγονος οτι ο χιτλερ δεν εγκληματισε το τεκμηριωνω ως εξης:εγκλημα που κατηγορεισαι για αυτο απο μια κρατικη οργανωση,διεθνη οργανισμο,κλπ ειναι πραξη που αντιβαινει σε ρυθμιση καποιου καταστατικου,συνταγματος(κλπ).ο χιτλερ αδερφια σε ποιο σημειο παραβιασε οιαδηποτε ρυθμιση και δεν το ξερω?σε ποιο σημειο κρινεται ενοχος?αν δεν κανω λαθος οι νομοι(ρυθμισεις) δεν ισχυουν αναδρομικα(μονο ορισμενες εξαιρεσεις),οποτε???
στη βαγκαμποντ επειδη μου το ζητησε να της απαριθμησω 5(απο τις χιλιαδες) ατομων που ηταν ομοιοι με τον χιτλερ....
1)αλεξανδρος,
2)ναπολεων{τωρα γιατι λεγονται μεγαλοι ενας χριστιανικος θεος το ξερει},
3)αρκετοι βυζαντινοι αυτοκρατορες(ιουστινιανος κλπ)
4)ατιλλας των ουνων
5)οι ευρωπαιοι σωτηρες που αποικισαν την αμερικη και αφανισαν τους ντοπιους
και να τις θυμισω οτι τα παραδειγματα ειναι απειρα καθως ο ανθρωπος ειναι εκ φυσεως απληστος και οταν εχει οπλα ενεργει κατακτητικα